Visos taip gražiai mezga, o aš net smulkmenų dar nemoku
Norėjau paprašyti Jautienos, kad parašytų patį principą apvaliai mezgamų kojinių,kaip tą kulną megzti, bet pagalvojau, kad aš dar nesu ir su siūle numezgusi.Su Neva mezgiau be problemų, principą žinau.Tai šeštadienį ir su Knitmasteriu paprastas be rašto iš margo siūlo numezgiau nesunkiai.O kai sugalvojau tą patį padaryti su perfokorta, tai laisčiau kojines nevilties ašarom
Korta mezga gerai, o kai reikia pereitį į dalinį mezgimą, ar po jo pradėti megzti pėdą, tai visokių nesąmonių padarauNenuspaudžiu kokio kleperiuko ir numeta arba visas akis, arba vieno siūlo spalvos.Ir vėl viskas iš naujo.Iš naujo kokius 5 kartus mezgiau, ir ant mašinos bandžiau akis rinkti, nepasiteisino, vėl viską teko išardyti
Na, pagaliau pavyko be klaidų, kad ir per ašaras.Vakar verkiau, šiandien vėl bandžiau iš naujo
Dar noriu paklausti, kodėl po daliniu mezgimu numegzto kulno vėl įjungus kortą, pirmą eilę pagal raštą mezga tik kulno dalį, o toliau vienos spalvos siūlu?
Man mezgė tik rašto siūlu, rudu
Aš su dekeriu rankom ištaisiau pagal raštą, bet tuoj lieka laisvų siūlų blogoj pusėj
Ir šitaip mezgė visada nepriklausomai ar iš dešinės ar kairės pusės mezgiau kulną
Ko aš dar nežinau
Nelygintos, neplautos, tik ką susiūtos