Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(kvartetas @ 2014 03 11, 18:25)
... reiskias rankos is ten isaugusios is kur reikia lotuliukas.gif .

Iš ten, iš ten išaugusios mirksiukas.gif

Man ir lygiu mezgimu kartais sunkiai mezgasi linas smile.gif
Atsakyti
Aš mezgiau iš to lino, tik mano lyg 3 gijų buvo, nepamenu.. Kažkaip neatsimenu didelio vargo mezgant, tik kad aš lygiai mezgiau, kaitalidama tankumą. Suminkštėjo išskalbus su minkštikliu, bet po kelių nešiojimų jau taip išsitampo, dabar toks tysalas likęs, kad net nžn, tik namie tampyt..
Atsakyti
Kankinuos prie kiauraraščio trečią vakarą, vieną gabalą išardžiau jau, tiek pamėtė akių kad nebepagavau. Šiaip tai idomiai man gaunas, ne visai paleidžia akį, o užkabina už mašinos tų kabliukų, nežinau kaip ten juos vadint. Aišku man geriau kad nenubėga akis, bet stebėt kas eilę ir nukabinėt nuo jų doh.gif
Gal kam taip pat buvo, gal minčių kokių turit, nebėr kantrybės. Nors įtariu kad nieks čia padėt negali, kiek skaičiau visur, tai turbūt pačiai reik pajaust ir tankumą ir tempimą g.gif
Kažkur paskaičiau kad ažūrą patogu megzt persimetus mezginį į priekį, prieš antrą adatinę. Ir man patiko, matosi daug geriau neišmegztos akys. Pagalvojau gal tempimas ne toks, dėlto mėto akis, tai pabandžiau įprastai, bet dar blogiau. schmoll.gif
Atsakyti
o kempine gera? pabandyk svorio pakraut.
Atsakyti
Patapetuosiu truputį. blush2.gif

Eilinis ratukas, nors pozuoja dukra, bet megztas ir padovanotas mamai gimtadienio proga. smile.gif Labai abejojau, ar mamai toks stilius patiks. Bet man pačiai netikėtai - ir tiko, ir patiko. thumbup.gif

user posted image

Ir mano šio pavasario spalvų hitas - kandžių spalva su prigesinta rožine. wub.gif Siūlai - Schahenmayr Tahiti ir itališkas linas iš MG. "Kūną" padėjo bruoliukas numegzt, kraštelis rankom, 2 numerio virbalais.

user posted image

Daugiau foto čia

Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 03 14, 22:47)
Eilinis ratukas,

Lace, žudo mane tavo apvaliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu labai gražu. Niekaip nerandu tinkamo siūlo jam megzt. o tikrai norėčiau pabandyt g.gif

Pusskarė irgi fainuolė thumbup.gif Koks visas jos ilgis ir didžiausias plotis?
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 03 15, 13:27)
Lace, žudo mane tavo apvaliukai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nu labai gražu. Niekaip nerandu tinkamo siūlo jam megzt. o tikrai norėčiau pabandyt  g.gif

Pusskarė irgi fainuolė  thumbup.gif  Koks visas jos ilgis ir didžiausias plotis?

Tai kad tam ratukui beveik bet toks siūlas tinka. unsure.gif Šitas iš merino vilnelės 3 giju gamintas, tankumas 10 mirksiukas.gif

Pusskarė kažkur 185cm ilgio ir apie 65cm pločio. smile.gif
Atsakyti
Lace, ratukinis vai kaip gražus, kaip gražiai krenta ax.gif labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rašau į eilę, reik pribrest tokiam mezginiui, mokėt apsiskaičiuot g.gif argi pavyks pataikyt iš pirmo karto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 03 14, 22:47)
Patapetuosiu truputį. blush2.gif

Lace, gražu thumbup.gif , o tie Jūsų ratukiniai tai tik akims paganyti ir supavydėti 4u.gif ,o nubeždžioniauti tai be šansų biggrin.gif , labai sudėtingi atrodo doh.gif ...

Dar radau pamokėlę, kaip tuos porolonus pakeist... gal kam pravers http://www.livemaste...r-klass?msec=28
Atsakyti
Patapetuosiu. Tokia tunika, vienas siūliukas vilnonis, kitas bukle, tankumas 10. Didoka manekenui bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Visos taip gražiai mezga, o aš net smulkmenų dar nemoku blush2.gif Norėjau paprašyti Jautienos, kad parašytų patį principą apvaliai mezgamų kojinių,kaip tą kulną megzti, bet pagalvojau, kad aš dar nesu ir su siūle numezgusi.Su Neva mezgiau be problemų, principą žinau.Tai šeštadienį ir su Knitmasteriu paprastas be rašto iš margo siūlo numezgiau nesunkiai.O kai sugalvojau tą patį padaryti su perfokorta, tai laisčiau kojines nevilties ašarom doh.gif biggrin.gif Korta mezga gerai, o kai reikia pereitį į dalinį mezgimą, ar po jo pradėti megzti pėdą, tai visokių nesąmonių padarauNenuspaudžiu kokio kleperiuko ir numeta arba visas akis, arba vieno siūlo spalvos.Ir vėl viskas iš naujo.Iš naujo kokius 5 kartus mezgiau, ir ant mašinos bandžiau akis rinkti, nepasiteisino, vėl viską teko išardyti doh.gif Na, pagaliau pavyko be klaidų, kad ir per ašaras.Vakar verkiau, šiandien vėl bandžiau iš naujo ax.gif
Dar noriu paklausti, kodėl po daliniu mezgimu numegzto kulno vėl įjungus kortą, pirmą eilę pagal raštą mezga tik kulno dalį, o toliau vienos spalvos siūlu? g.gif Man mezgė tik rašto siūlu, rudu g.gif Aš su dekeriu rankom ištaisiau pagal raštą, bet tuoj lieka laisvų siūlų blogoj pusėj g.gif Ir šitaip mezgė visada nepriklausomai ar iš dešinės ar kairės pusės mezgiau kulną g.gif Ko aš dar nežinau g.gif
Nelygintos, neplautos, tik ką susiūtos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2014 03 17, 22:30)
Visos taip gražiai mezga, o aš net smulkmenų dar nemoku blush2.gif
Dar noriu paklausti, kodėl po daliniu mezgimu numegzto kulno vėl įjungus kortą, pirmą eilę pagal raštą mezga tik kulno dalį, o toliau vienos spalvos siūlu? g.gif Man user posted image

Bangele, įtariu, kad negrąžinai adatų į darbinę padėtį, ko gero jos buvo išstumtos, kai po kulno pirmą eilę mezgei. Aišku, gal ir klystu g.gif ir dar tavo mašina Knitmasteris, šiek tiek kitaip ten viskas daros. Jei būčiau prie mašinos tokios, tada gal sugebėčiau tikrai tiksliai suprast klaidą blink.gif
Atsakyti