Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

jautiena,superines kojines thumbup.gif man lengviau suknele israityt,negu kojines numegzt masina doh.gif

darbeja,grazus bordo kiaurarastis megztukas bigsmile.gif nesuprantu,kaip imanoma visa nukiaurarastinti masina,man niekaip nesigauna g.gif o melynojo kaklas grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū Darbėja ir gal nebeerzinkite su savo gražiaisiais kiauraraščiais 4u.gif Nes man jie patinka, o aš nemoku blush2.gif
Atsakyti
Olaiva, Jurgite03, ačiukas 4u.gif 4u.gif

Labai gerai man šiuos kartus kiauraraščius mezgė, nė karto nei vienos akies nenumetė, tai pakilo ūpas dar ką nors "nukiaurint", brūžinimo daugiau, bet kai pagalvoji kiek virbaliukais užtruktum doh.gif

Jurgite03, išmoksi bigsmile.gif , juk su korta jau koriuką nusimezgei, dabar gali ir Lace karietą įkinkyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 03 07, 17:55)
Jurgite03, išmoksi  bigsmile.gif , juk su korta jau koriuką nusimezgei, dabar gali ir Lace karietą įkinkyt  mirksiukas.gif

Reikės bandyti ta karieta, ar ji turi buti tepama, aš ją pirkau nenaudota, bet sena, tai neaisku ar ji veikianti ar ne? g.gif
Atsakyti
darbėja, kaip faini kiauriukai 4u.gif
Noris ir man kibt į juos, bet akytės krinta, kažkaip reik su jomis susitart smile.gif g.gif
Ir dar klausimėlis būtų - kur čia reik pagrindine karieta važiuot, kai posūkiai neparodyti kad ir jūsų kortoj įdėtoj. Ir šiaip daug perfokortų mačiau kur rodyklėlių apsisukimo nėr, pagalvojau kad jos broliukam jau netinka. ar klystu ?
Atsakyti
na be rodykleliu paprastai buna pacios gamintos kortos, nebent pati ju prisipiesi... paprastai, kai zinai koki rasta mezgi, tai pagal perkeltas akis, matai, kada jau laikas su mezgancia karieta perbegt...
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 03 07, 20:27)
Ir dar klausimėlis būtų - kur čia reik pagrindine karieta važiuot, kai posūkiai neparodyti kad ir jūsų kortoj įdėtoj. Ir šiaip daug perfokortų mačiau kur rodyklėlių apsisukimo nėr, pagalvojau kad jos broliukam jau netinka. ar klystu ?

Ačiū 4u.gif
Su pagrindine reikia važiuot tose vietose, kur skaičiukas parašytas. Ir be tų skaičiukų galima suprast - kai visos adatos būna B pozicijoj
Atsakyti
Darbėja, nuostabūs megztinukai 4u.gif , pagaliau man draugė prie kiauraraščių yra, pavarysim dabar mes čia biggrin.gif

Jautiena, kojinių meistrė ne kitaip thumbup.gif , aš irgi nesiimu kojinių megzti, jau geriau suknelę, o tu viską mezgi
Atsakyti
kas galit pakomentuot kaip Jums mezgasi is lino (lino namai).nesuprantu, nesigauna nors tu ka. kazkoks bjaurus siulas mezgimui masina.
noriu suknutes su kiaurarasciu. turiu tokias numegzti 2vnt per grubiai 3 sav. jei itempima sumazinu sunkiai mezgasi truksta siulas, tik padidinu itempima, tai tada kiaurarascio akis svaido. siulas kazkoks labai kietas. na ziauriai sunkiai is jo man mezgasi. jau preita vasara, bandziau draugauti, nurasiau savo nemoksiskumui.
Papildyta:
pavyzduka nusimezgiau toks grubus ir nesvelnus. po isgarinimo gal paminkstejo. dar neskalbiau.
Atsakyti
Kvartetas, o koks pas jus siūlas - suktas ar nesuktas? Aš irgi akis varvinu į lino namų siūlą, bet dar kažkaip "neprinokau"...
O iš nesukto lino prieš 5 metus mezgiau - pas mane dar tarybinių laikų visa babina jo. Irgi labai kietas, kaip viela, bet mano Neva 5 kažkaip nesipriešino. Mezginys buvo irgi toks... kampe stovintis...
Suminkštėjo gal po kokio 3 plovimo, bet kiek skalbiu tai vis traukiasi. Kai numezgiau, tai bliuska buvo žemiau sėdimosios, o dabar jau virš klubų gerokai biggrin.gif
Prieš mezgant močiutė siūlė man į matkus pervyt ir išskalbt, bet aš tingėjau. Gal ir jums padėtų, jei ne tas 3 sav. terminas...
Atsakyti
Ką tik numezgiau iš lino rūbą smile.gif Siūlas buvo plonas plonas, tai aš susukau atskirus kamuoliukus, nuvariau be jokio rašto gabalus mezginio, išskalbiau ir po to susukau į kamuoliukus doh.gif lotuliukas.gif gavosi gražiai suktas siūlas biggrin.gif
Bet vis tiek kietokas g.gif

Lino namų siūlo didelio skirtumo nuo Plungėje gaminamo lino nepastebėjau. Dabar mezgiau iš itališko lino, irgi toks pats. Jau manau, toks tas linas yra. Kol naujas, tai ir standus g.gif
Atsakyti
valioooooo pagaliau atsirado mezgejeles, pagalvojau jau, kad vienas lauke karys likau su savaja lotuliukas.gif . suktas pas mane siuliukas (2giju gamykliskai). na seip vargais negalais numezgiau riaurarastine daly, vargais negalais. rasta issirinkau labai kiaurinuota, matomai siuliukui tai nelabai patinka. na lygiu rastu jis mezgasi tikrai geriau, tik ka kietas kai titnagas gaunasi.

zodziu, nzn, itariu as sito siulo nepamilsiu. o turiu nemazai doh.gif .
vadinasi ne man vienai su juom. reiskias rankos is ten isaugusios is kur reikia lotuliukas.gif .
Atsakyti