Man gražu tie marguoliai, ypač kaip Olaivos
Aš tai tik su paprastu rodausi, kad ne tik kabėčiau apačioj Išmokau skyles sagom padaryt
Oho, kaip greit tema "bėga" į priekį Ačiū kvartetui už naujus namus
Ar nebus taip, kad visos į FB persikelsim
Į žakardų temą ir aš pasirodysiu su kišenėta liemene ...
Čia priklauso nuo to, ką vadini "gana plonu". Tai, ką rankom megzčiau su 1,5 nr. virbalais, 5 klasės SilverReed su ~3 "akies dydžiu" irgi ramiai mezgu.
Tik reikia nepamiršt, kad akių skaičius ant mašinos ribotas, tad ne visus bliuzelių dydžius iš plonų siūlų pavyks padaryt dviejų dalių.
Jei tikiesi "pramoninio trikotažo" plonumo siūlus naudot -- tada jau tikrai 5 klasės netinka. O 7-os klasės mašinos neteko čiupinėt, būtų įdomu pamatyt, kokiems "voratinkliams" ji skirta.
Tik reikia nepamiršt, kad akių skaičius ant mašinos ribotas, tad ne visus bliuzelių dydžius iš plonų siūlų pavyks padaryt dviejų dalių.
Jei tikiesi "pramoninio trikotažo" plonumo siūlus naudot -- tada jau tikrai 5 klasės netinka. O 7-os klasės mašinos neteko čiupinėt, būtų įdomu pamatyt, kokiems "voratinkliams" ji skirta.
QUOTE(Ristina @ 2014 01 14, 19:14)
Olaivos spalvotasis gražus o jei dar būtų nekandantis, tai būtų idealus
man nekanda jis ir man jis idealus
QUOTE(jautiena @ 2014 01 14, 22:07)
Olaivos margius topinis, kaip ir viskas jos. O to pirmojo megztinio modelis tai pats baisiausias koks tik gali but ir dar su uztrauktuku, siaubas x2.
O kur lokio peda masina internete parodyta? linka please!
O kur lokio peda masina internete parodyta? linka please!
siaubas su uztrauktuku
QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 15, 09:09)
Olaiva negaliu atsigrozeti Jumis gal pasidalintumete korta?
Jautiena, as jau Taves pasigedau ir Tavo kurtu drabuzeliu
Jautiena, as jau Taves pasigedau ir Tavo kurtu drabuzeliu
kad mano elektronine masina...neturiu kortos...sita rasta is riesiniu rastu nusipiesiau
QUOTE(Olaiva @ 2014 01 15, 21:18)
Teip, tau laaabai pasisekė. Nes gali tokius šedevrus ne tik megzti, bet ir jais puoštis
QUOTE(L@imužė @ 2014 01 15, 19:28)
Labai graži liemenė , žiūrinėju ir bandau suprasti, kaip tas kišenes taip dailiai suleisti, atitaikyti raštą Čia kišenė juk ne ant viršaus prisiūta?
Kaip visada - aukštasis pilotažas ... Ir dar vis pagalvoju, kad su dievuliu kokią sutartį esat sudariusi, jis jums tikriausiai parą kokių 40 valandų išrūpinės yra , nes darbų toookia gausybė
QUOTE(Amanita @ 2014 01 15, 22:14)
Čia priklauso nuo to, ką vadini "gana plonu". Tai, ką rankom megzčiau su 1,5 nr. virbalais, 5 klasės SilverReed su ~3 "akies dydžiu" irgi ramiai mezgu.
aciu
as jau gyriau liemene asmeniskai, bet ir cia parasysiu labai labai ji man. o tos kreivos kisenikes superines.
margiu bandymukai jau padaryti nufotkinsiu ryt. snd nebeturiu upo jau. nzn ar man patinka. gaunasi ganetinai storas mezginys. sijonui gal ir per storai. emiau merino gold margus 100gr--400metru. o kiti is babinos pusvilne, kad siulu storiai sutaptu reikia 4giju. 7tankumas. gal sakau pabandyt laisviau megzti?
margiu bandymukai jau padaryti nufotkinsiu ryt. snd nebeturiu upo jau. nzn ar man patinka. gaunasi ganetinai storas mezginys. sijonui gal ir per storai. emiau merino gold margus 100gr--400metru. o kiti is babinos pusvilne, kad siulu storiai sutaptu reikia 4giju. 7tankumas. gal sakau pabandyt laisviau megzti?
QUOTE(močiuttė @ 2014 01 15, 20:04)
L@imužė, kaip gražu ir spalvytė ir elniukai ir dar kišeniukai, liuks
Ačiū, močiutte
QUOTE(juokiukas @ 2014 01 15, 20:05)
Sveikos
Dar turiu klausimuka ar su 5 klases mezgimo masina bus galima nusimegzti gana plonus gaminius, tarkim blliuskute vasarai? Ar cia jau bus reikalinga 7 klases masina....
Dar turiu klausimuka ar su 5 klases mezgimo masina bus galima nusimegzti gana plonus gaminius, tarkim blliuskute vasarai? Ar cia jau bus reikalinga 7 klases masina....
Juokiukas, visai padorias bliuskutes galima ir su 5 klase nusimegzt
QUOTE(vince0405 @ 2014 01 15, 22:22)
Labai graži liemenė , žiūrinėju ir bandau suprasti, kaip tas kišenes taip dailiai suleisti, atitaikyti raštą Čia kišenė juk ne ant viršaus prisiūta?
Kaip visada - aukštasis pilotažas ... Ir dar vis pagalvoju, kad su dievuliu kokią sutartį esat sudariusi, jis jums tikriausiai parą kokių 40 valandų išrūpinės yra , nes darbų toookia gausybė
vince0405, numegzt numezgiau tas kišenes, tiksliau čia viena didelė kišenė per visą liemenę, o kaip dabar paaiškint nė nežinau dorai ... šiaip ji gaunasi ant viršaus , tik ne prisiūta, o primegzta ...
O dėl darbų gausybės - tai juk nieko kito beveik ir neveikiu ... , o tos 40 valandų labai gerai būtų
L@imuže, tikrai pas jus tempai kosmiški, o liemenės grožis . Kiek suprantu apatinė liemenės dalis dviguba, paskui abi dalys sudėtos ant mašinos ir numegztas viršus, ar taip?
Aš margučių nepeikiau, tik pasakiau savo nuomonę, neužsigaukit, merginos
Aš margučių nepeikiau, tik pasakiau savo nuomonę, neužsigaukit, merginos