Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Atidarau kiauriukų sezoną
user posted image
user posted imageuser posted image
Siūlai - Vernito pusvilnė, 4 siūliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 06 kovo 2014 - 12:18
Darbeja, nuostabus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir dar tunika is siulu likuciu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 03 06, 13:16)
Atidarau kiauriukų sezoną

Siūlai - Vernito pusvilnė, 4 siūliukai

darbeja, labai šaunus kiauriukas wub.gif , o kiauraraštis irgi mašininis? Toks nematytas , sudėtingas atrodo. Kaklas labai gražiai žiūrisi thumbup.gif, toks kitoks biggrin.gif .
zuzana*, nu fainai vaikui turėt mamą mezgėją, išpuoštas nuo galvos iki kojų biggrin.gif .
jautiena, liuks kojinės , o dar be siūlių thumbup.gif , spalvos gražiai sugulė, maniau, kad žakardas lotuliukas.gif .
Atsakyti
zuzana*, vince0405 ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zuzana*, tikrai pavydžiu tavo panelei, kad man kas tiek būtų mezgęs biggrin.gif
Vince0405, viskas megzta su mašina, tik elektronine, tai kadangi raštas kartotinas 18, gal ir galima kaip nors kortai pritaikyt, bet aš pati nesiimčiau to daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Zuzana*, mergaitei pasisekė tokia mama turėti 4u.gif gražus mezginukai 4u.gif
Jautiena, tai tavo visi darbai thumbup.gif net ir kojinės, vyriškos riešinės ir thumbup.gif
Darbėja dailus megztukas, kiauraraštis labai gražus thumbup.gif
Mano svajonėse yra kiauraraščiai, man patinka, bet vieną kartą pabandžiau nesigavo, ir nebebandžiau blush2.gif
pasirodau ir aš su pirmu darbeliu sau thumbup.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 06 kovo 2014 - 19:45
QUOTE(arna @ 2014 03 06, 09:05)
Gal galit paaiškinti kaip tada išmezgate kulną ir pirštus? Su viena adatine jau išeina kojinytes numegzt, tik su paskaičiavimais dar klaidžioju. Bandžiau pagal šia programą http://www.mnemosina...-raznoe-all/v46, bet...
Ar kuri skaičiuojat pagal ją?
tos kojines megztos nuo pirstu i virsu. pradedi nuo 12-13 akiu ant kiekvienos adatines, zig-zag eile ir mezgi apvaliai, didindama kas antra eile kol pasieki reikama akiu skaiciu. kulnas megztas nebaitom eilem. kiek akiu eiliu reik as zinau is patirties - kojines visada mezgu is tokiu paciu siulu, todel karta atitaikius dydi/tankuma visada tiek pat imu.

QUOTE(darbeja @ 2014 03 02, 23:15)
O KA830 - labai mielas aparačiukas, nuo riberio ant pagrindinės adatinės akeles perkelia migom, jau neatsimenu, kada su adata perkėlinėjau  biggrin.gif Jautiena, tu nenaudoji  blush2.gif
nenaudoju. kazkada youtubej pasiziurejau, nesuzavejo ir nesinori net pabandyti. as perkelineju 10 akiu dekeriais, tai man minute kokia uztrunka, net neverta traukti ta karietele, nustatineti, dar primaklinsiu tai gale daugiau darbo gausis.

tavo kiauriuko spalvyte tokia skani toj antrojoj foto. pati kaip tik panasaus siulo nusipirkau irgi skylem megsiu smile.gif ir kiaurarastis grazus, toks nematytas.

Jurgite03: o kaip puikiai! prie nieko neprikibsi. saunuole!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 03 06, 20:55)
Jurgite03: o kaip puikiai! prie nieko neprikibsi. saunuole!

Jautiena aciu, juk tu mano konsultante, tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 03 06, 21:55)
tos kojines megztos nuo pirstu i virsu.

Ačiū, Jautiena. Dėl pirštų supratau. Ar teisingai suprantu, kad kulnas mezgasi kaip ir tų kojinyčių kurios su viena siūle? O kur tuo metu antros adatinės adatos? Ir prieš keltį kažkaip gražiai praplatinate. ax.gif
Nepykit, kad taip daug klausinėju. Dar tik jaukinuosi mašiniuką, labai bijau ką nors sugadint. O nagučius niežti blush2.gif
Atsakyti
platinu nuo tos pacios akies, todel gaunasi toks trikampelis, pradejau platint nuo 148 eiles, kas antra eile 6x. pries didinant reiktu pasizymeti adatas, kur yra krastines akys, nes numezgus kulna, tas extra akis reiks sumezginet, kol liks originalus akiu skaicius. kulnas mezgasi taip pat kaip ir ant vienos adatines, extra akys i kulna neieina! akys ant antros adatines, t.y. su visu riberiu yra nuleistos zemyn per viena pozicija. uzbaigus kulna, iskart negrazint riberio akiu i darba, bet pirma sumezgzt tas extra akis uzdetas kelciai, t.y. mezgi kulno akis ir kas antra eile vis sumezgi po viena is tu papildomu. hm kazkaip sunku paiskinti, bet is tiesu ismegzti yra paprasciau, ypac jeigu moki rankomis kojines megzt - principas panasus.
mano ravelry yra aprasymas, tokios baltos kojinaites, tiesa angliskai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 06 kovo 2014 - 21:39
QUOTE(jautiena @ 2014 03 06, 23:35)
platinu nuo tos pacios akies, todel gaunasi toks trikampelis, pradejau platint nuo 148 eiles, kas antra eile 6x. pries didinant reiktu pasizymeti adatas, kur yra krastines akys, nes numezgus kulna,  tas extra akis reiks sumezginet, kol liks originalus akiu skaicius. kulnas mezgasi taip pat kaip ir ant vienos adatines, extra akys i kulna neieina! akys ant antros adatines, t.y. su visu riberiu yra nuleistos zemyn per viena pozicija. uzbaigus kulna, iskart negrazint riberio akiu i darba, bet pirma sumezgzt tas extra akis uzdetas kelciai, t.y. mezgi kulno akis ir kas antra eile vis sumezgi po viena is tu papildomu. hm kazkaip sunku paiskinti, bet is tiesu ismegzti yra paprasciau, ypac jeigu moki rankomis kojines megzt - principas panasus.
mano ravelry yra aprasymas, tokios baltos kojinaites, tiesa angliskai  rolleyes.gif

Ačiū už kantrybę, bandysiu.
Atsakyti
Jurgite03, visada miela žiūrėt į pirmus darbelius 4u.gif 4u.gif

Jautiena, su savo precizinėm kojinėm tai nervuoji thumbup.gif thumbup.gif

Pirmiausia, tai apsimelavau, kiauriuko raštas kartotinis 12, reiškia galit pasidaryt kortą be problemų (147)
user posted imageuser posted image

Ir dar vienas kiauriukas - kiauresnis biggrin.gif biggrin.gif su apykakle "ale seilinukas"
user posted image
user posted image
Siūlai nežinau kokie, iš dovanotų aruodo, bet labai panašu į vilną, minkštučiai. Ant konuso neradau užrašo, 4 siūliukai, tankumas 5 (va šitas raštas kartotinis 18)
Atsakyti