Labas vakaras, gal man kas pasakys ar imanoma mezgimo masina brother 881 arba 891 su visais imanomais priedais ir karietomis numegst toki daigta??
jeigu taip, tai cia mezgama vientisas ar visi keturkampiai atskirai sumezgami?
shemos isvis niekur nera ir manau nerasiu niekada, nemegsiu sio stebuklo, nes nemoku aplamai dar nieko, bet kada nors noreciau:
https://imageshack.com/i/5suop9j
http://imageshack.co...3/1980/ix04.jpg
tas apklotelis simta milijonu kartu matytas, visu megztas permegztas, na grazus, bet atsibodes iki gryno kaulo.
ji greiciau ir paprasciau numegzti rankomis. nesakau, kad neimanoma masina, bet neverta net prasideti.
ji greiciau ir paprasciau numegzti rankomis. nesakau, kad neimanoma masina, bet neverta net prasideti.
Ar kuri naudojate Brother KA-8310 Linker Machine? Ar ji naudinga?
Toks pat klausimas dėl BROTHER TRANSFER CARRIAGE KA 8300
Toks pat klausimas dėl BROTHER TRANSFER CARRIAGE KA 8300
Turiu KA8300, bet niekada nesu bandzius. pasiziurejau youtubej kaip ji veikia ir nusprendziau, kad man rankom greiciau ir lengviau gaunasi
KA8310 neturiu. idomus aparaciukas ir idomu kaip atrodo juo uzbaigtas krastas. man toks ispudis, kad jis pertraukia viena aki per kita ir gaunasi grandinele - kartais naudingas toks netamprus uzbaigimas, kartais ne.
KA8310 neturiu. idomus aparaciukas ir idomu kaip atrodo juo uzbaigtas krastas. man toks ispudis, kad jis pertraukia viena aki per kita ir gaunasi grandinele - kartais naudingas toks netamprus uzbaigimas, kartais ne.
Ilja, turiu abu.
KA8310 būtų gal ir neblogai, bet bent maniškis tikrai ne visiem siūlam pasiduoda ir kartais prisidarau daugiau darbo bežaisdama, nes jei užstiringa, tai Bet jau lyg ir pradeda patikt.
O KA830 - labai mielas aparačiukas, nuo riberio ant pagrindinės adatinės akeles perkelia migom, jau neatsimenu, kada su adata perkėlinėjau Jautiena, tu nenaudoji
KA8310 būtų gal ir neblogai, bet bent maniškis tikrai ne visiem siūlam pasiduoda ir kartais prisidarau daugiau darbo bežaisdama, nes jei užstiringa, tai Bet jau lyg ir pradeda patikt.
O KA830 - labai mielas aparačiukas, nuo riberio ant pagrindinės adatinės akeles perkelia migom, jau neatsimenu, kada su adata perkėlinėjau Jautiena, tu nenaudoji
mano manymu si suknele labiau tiktu vyresnei moteriai. vaikui norisi kazko linksmesnio is giedresniu spalvu. ir toks iliemenavimas vaikiskai figurai taip pat nelabai, nes mergaites juk tiesios kaip berniukai, be moteriai specifiniu islinkiu. na stai suvariau i miltus, bjauri ir priekabi as, na bet tai ka dabar...
mano smulkme:
kad nesutampa spalvos, kaltinu siulo broka:
nes pirstukai tai viens prie vieno
mano smulkme:
kad nesutampa spalvos, kaltinu siulo broka:
nes pirstukai tai viens prie vieno
QUOTE(jautiena @ 2014 03 03, 18:26)
mano smulkme:
superinės kojinės. tokių ir aš norėčiau.
Jautiena, labai atimtinos kojinės. žiūrėjau, žiūrėjau prisikišus, bet taip ir nesupratau, ar jos besiūlės, ar tik baisiai preciziškai susiūtos.
aciukas, besiules jos, apvaliai megztos, tik kur stulpeliai susiuta, nes kitaip neina
QUOTE(jautiena @ 2014 03 05, 22:25)
aciukas, besiules jos, apvaliai megztos, tik kur stulpeliai susiuta, nes kitaip neina
Gal galit paaiškinti kaip tada išmezgate kulną ir pirštus? Su viena adatine jau išeina kojinytes numegzt, tik su paskaičiavimais dar klaidžioju. Bandžiau pagal šia programą http://www.mnemosina...-raznoe-all/v46, bet...
Ar kuri skaičiuojat pagal ją?