Marija31 jei pirma eile dedi ne rankomis, tai uzsidek rankomis, gal del to nesimezga
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 02 27, 21:34)
Marija31 jei pirma eile dedi ne rankomis, tai uzsidek rankomis, gal del to nesimezga
o kaip ją rankom dėl ir kam?
Aš tai išstumiu kas antrą adatą - sakykim 30. Nu ir pravažiuoju su karieta vieną kartą. Tada kabinu už tų kilpų šukas, išstumiu iš tarpų tas kitas adatas ir mezgu toliau.
Pasižiūrėk ar teisingai prisitvirtinai tą siūlų laikiklį -aš buvau atvirkščiai įkišus
Pasižiūrėk ar teisingai siūlą įsiveri.
Prilaikyk pirmą kartą važiuodama karieta, kad nepabėgtų
Aišku, man lengva kalbėt, kai man parodė gyvai kaip tą daryt
Mačiau video, kokias klaidas Marija daro. Tikiuos, kad mano paaiškinimas padės. aaagnex , sutampa su tavuoju paaiškinimu
QUOTE(jautiena @ 2014 02 27, 19:24)
korta to visu pamegto koriuko rasto, tik adatu kombinacija 3 x 3 stulpeliam. mano ravelry yra kortos foto.
krasto prikabinimo technika irgi nieko naujo: paleidi pacia krastine aki per visa ilgi ir su vaseliu sukabini. sitam paveikslely aiskiai matosi:
jautiena, ačiū už paaiškinimą , reikia pabandyt kur nors pritaikyti, nes labai gražiai žiūrisi... ir gal pasirodysiu visiška tundra , bet kas yra tas ravelry ??? Riešinukės labai fainos , jaunatviškos ...
zuzana*, liuks kelnytės
Marija 31, kantrybės užsispyrimo atidumo ir viskas pavyks. Ir man iškart nepavyko, nors atrodo viską gerai dariau O labai padėjo tai video filmukai, kuriuos gavau iš pardavėjos. Ir internetas pilnas informacijos, tik laiką labai ėda.
Mano paskutiniai sijonukai
Sau
Ir draugei, be galo laiminga su tais drugeliais
Sau
QUOTE(močiuttė @ 2014 02 28, 13:43)
Marija 31, kantrybės užsispyrimo atidumo ir viskas pavyks. Ir man iškart nepavyko, nors atrodo viską gerai dariau O labai padėjo tai video filmukai, kuriuos gavau iš pardavėjos. Ir internetas pilnas informacijos, tik laiką labai ėda.
Sau
Sau
kaip ismoko cia visos esancios taip ir as ismoksiu. tik kad vistiek uz realias pamokas. daug aiskiau ir daug greiciau. labai grazus darbai:)
močiuttė, fainus sijonukai ypač su drugeliais Man norėtusi lygaus sijonuko, kad nesiaurėtų į apačia, o tiesiai nueitų. Įdomu kaip megztusi?
Jautiena, pralinksminai su riešinukėm dideliam vaikui.
Marija 31, o kuriam tu mieste? Gal kuri mezgėja tiesiog galėtų tau gyvai pagelbėti.
http://www.ravelry.com/ tai tokia virtuali viso pasaulio mezgėjų bendruomenė. Puiki vieta pasisemti įkvėpimo, gauti patarimų, nusipirkti mezgimo aprašymų, šiaip akis paganyti.
Močiutte, keisk savo niką. Kiekvieną kartą man toks disonansas tarp moters, kurią įsivaizduoju tokiu vardu ir visai nemočiutiškų mezginių. Gražūs sijonai.
Marija 31, o kuriam tu mieste? Gal kuri mezgėja tiesiog galėtų tau gyvai pagelbėti.
QUOTE(vince0405 @ 2014 02 28, 00:46)
http://www.ravelry.com/ tai tokia virtuali viso pasaulio mezgėjų bendruomenė. Puiki vieta pasisemti įkvėpimo, gauti patarimų, nusipirkti mezgimo aprašymų, šiaip akis paganyti.
Močiutte, keisk savo niką. Kiekvieną kartą man toks disonansas tarp moters, kurią įsivaizduoju tokiu vardu ir visai nemočiutiškų mezginių. Gražūs sijonai.
močiuttė: geruliai sijonukai, ypac su drugeliais. dabar is tu drugeliu noriu. kokio plocio tas rastelis? kiek atsimenu tamsta su elektronine, bet jeigu 24 ar 30 akiu tai man tinka pasidalintumet.
QUOTE(Lace @ 2014 02 28, 15:48)
.Štai kodėl dažnai paspaudus ant nuorodos, nieko man nerodo Čia reikia prisiregistruoti.Čia tik angliškai?Nors akims paganyti užtektų ir angliškai , tik parašyti nemokėčiau
Žaviuosi Močiutte.Tik nusipirko mašiniuką ir didelius mezginius brūžina.O aš pažaidžiau, pavyzdukus pamezgiau...Nusimezgiau tą kišenėtą sarafaną, gal kišenes ne taip padariau, bet vis tiek būtų gerai, bet tas stulpelis 1*1 apspaudė apačią, negerai jaučiuos, atrodo, jau ne mano amžiui Padarysiu apdailą, gal kuriai dukrai įsiūlysiu
Taip Ravelry reikia prisiregistuoti, bet ten greitai ir nemokamai
Ravelry vienas sustriausiu diskusiju/projektu puslapiu, kuriuos man teko matyti. Snukiaknyge galetu daug is ju pasimokyti.
Ravelry vienas sustriausiu diskusiju/projektu puslapiu, kuriuos man teko matyti. Snukiaknyge galetu daug is ju pasimokyti.