Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Marija31 jei pirma eile dedi ne rankomis, tai uzsidek rankomis, gal del to nesimezga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 02 27, 21:34)
Marija31 jei pirma eile dedi ne rankomis, tai uzsidek rankomis, gal del to nesimezga  g.gif

o kaip ją rankom dėl ir kam? g.gif

Aš tai išstumiu kas antrą adatą - sakykim 30. Nu ir pravažiuoju su karieta vieną kartą. Tada kabinu už tų kilpų šukas, išstumiu iš tarpų tas kitas adatas ir mezgu toliau.

Pasižiūrėk ar teisingai prisitvirtinai tą siūlų laikiklį -aš buvau atvirkščiai įkišus biggrin.gif

Pasižiūrėk ar teisingai siūlą įsiveri.

Prilaikyk pirmą kartą važiuodama karieta, kad nepabėgtų 4u.gif

Aišku, man lengva kalbėt, kai man parodė gyvai kaip tą daryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 vasario 2014 - 21:42
Mačiau video, kokias klaidas Marija daro. Tikiuos, kad mano paaiškinimas padės. aaagnex drinks_cheers.gif , sutampa su tavuoju paaiškinimu
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 27, 19:24)

korta to visu pamegto koriuko rasto, tik adatu kombinacija 3 x 3 stulpeliam. mano ravelry yra kortos foto.
krasto prikabinimo technika irgi nieko naujo: paleidi pacia krastine aki per visa ilgi ir su vaseliu sukabini. sitam paveikslely aiskiai matosi:

jautiena, ačiū už paaiškinimą 4u.gif , reikia pabandyt kur nors pritaikyti, nes labai gražiai žiūrisi... ir gal pasirodysiu visiška tundra doh.gif , bet kas yra tas ravelry ??? Riešinukės labai fainos , jaunatviškos thumbup.gif ...

zuzana*, liuks kelnytės thumbup.gif
Atsakyti
Marija 31, kantrybės užsispyrimo atidumo ir viskas pavyks. Ir man iškart nepavyko, nors atrodo viską gerai dariau smile.gif O labai padėjo tai video filmukai, kuriuos gavau iš pardavėjos. Ir internetas pilnas informacijos, tik laiką labai ėda.
Mano paskutiniai sijonukai
Sau
user posted image
Ir draugei, be galo laiminga su tais drugeliais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 02 28, 13:43)
Marija 31, kantrybės užsispyrimo atidumo ir viskas pavyks. Ir man iškart nepavyko, nors atrodo viską gerai dariau  smile.gif  O labai padėjo tai video filmukai, kuriuos gavau iš pardavėjos. Ir internetas pilnas informacijos, tik laiką labai ėda.
Mano paskutiniai sijonukai
Sau
user posted image
Ir draugei, be galo laiminga su tais drugeliais  smile.gif
user posted image

kaip ismoko cia visos esancios taip ir as ismoksiu. tik kad vistiek uz realias pamokas. daug aiskiau ir daug greiciau. labai grazus darbai:)
Atsakyti
močiuttė, fainus sijonukai thumbup.gif ypač su drugeliais 4u.gif Man norėtusi lygaus sijonuko, kad nesiaurėtų į apačia, o tiesiai nueitų. Įdomu kaip megztusi? g.gif
Atsakyti
Jurgite03 jei norite tiesaus tai ir megzkit lygiai , apačia tiek pat akių kiek klubams, aš specialiai apačią mažiau akių imu, tada pridedu po keleta, ir draugės toks užsakymas buvo smile.gif
Atsakyti
Jautiena, pralinksminai su riešinukėm dideliam vaikui. biggrin.gif

Marija 31, o kuriam tu mieste? Gal kuri mezgėja tiesiog galėtų tau gyvai pagelbėti. wink.gif

QUOTE(vince0405 @ 2014 02 28, 00:46)
ir gal pasirodysiu visiška tundra  doh.gif , bet kas yra tas ravelry ??? 

http://www.ravelry.com/ tai tokia virtuali viso pasaulio mezgėjų bendruomenė. Puiki vieta pasisemti įkvėpimo, gauti patarimų, nusipirkti mezgimo aprašymų, šiaip akis paganyti. thumbup.gif

Močiutte, keisk savo niką. wink.gif Kiekvieną kartą man toks disonansas tarp moters, kurią įsivaizduoju tokiu vardu ir visai nemočiutiškų mezginių. doh.gif Gražūs sijonai. 4u.gif
Atsakyti
močiuttė: geruliai sijonukai, ypac su drugeliais. dabar is tu drugeliu noriu. kokio plocio tas rastelis? kiek atsimenu tamsta su elektronine, bet jeigu 24 ar 30 akiu tai man tinka smile.gif pasidalintumet.
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 02 28, 15:48)

http://www.ravelry.com/ tai tokia virtuali viso pasaulio mezgėjų bendruomenė. Puiki vieta pasisemti įkvėpimo, gauti patarimų, nusipirkti mezgimo aprašymų, šiaip akis paganyti. thumbup.gif

g.gif .Štai kodėl dažnai paspaudus ant nuorodos, nieko man nerodo g.gif Čia reikia prisiregistruoti.Čia tik angliškai?Nors akims paganyti užtektų ir angliškai g.gif , tik parašyti nemokėčiau g.gif

Žaviuosi Močiutte.Tik nusipirko mašiniuką ir didelius mezginius brūžina.O aš pažaidžiau, pavyzdukus pamezgiau...Nusimezgiau tą kišenėtą sarafaną, gal kišenes ne taip padariau, bet vis tiek būtų gerai, bet tas stulpelis 1*1 apspaudė apačią, negerai jaučiuos, atrodo, jau ne mano amžiui doh.gif blush2.gif Padarysiu apdailą, gal kuriai dukrai įsiūlysiu g.gif
Atsakyti
Taip Ravelry reikia prisiregistuoti, bet ten greitai ir nemokamai wink.gif
Ravelry vienas sustriausiu diskusiju/projektu puslapiu, kuriuos man teko matyti. Snukiaknyge galetu daug is ju pasimokyti.
Atsakyti