Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(Lace @ 2014 02 25, 19:14)
Aš tai nežinau, nesiimsiu patarinėti. Aš jei mezgu pagal mnemosina, tai viską pagal ją ir mezgu, jei pati susiskaičiuoju, tai viską nuo pradžios iki pabaigos.  unsure.gif O su tokiom machinacijom tai tik klaidų ir bandymų keliu daryti, arba pavyks iš pirmo karto, arba teks ardyti.  unsure.gif

aciu ir uztiek blush2.gif
Atsakyti
Gali pamegint pasiskaiciuot procentaliai kiek trumpinai rankoves isemimui tas 20 padalinus is originalaus ilgio ir tiek pat trumpint rankoves virsu. Greiciausiai vistiek teks ardyti., bet pameginti galima.
Atsakyti
Pristatau dar viena didele suknute smile.gif
user posted image
As kai mezgu tuck, tai galvute nuimineju kas 4 eiles ir tada labai gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
pagaliau prikrapsciau ta uzkloteli kaimynes vaikiui. tiesa, vaikelis dar negimes, bet ji ties tuo darbuojasi jau nuo vakar ryto rolleyes.gif
user posted image

Man grazios abi puses:
user posted image

na gera as vistele, ziu kaip krasta tiksliai prikabinau doh.gif
user posted image

Megzta Brother KH891 + KR850, siulai Drops Baby Merino 100%, 350m/100g, susinaudojo 324g (6.5kamuoliuko), itempimas 7, rib. 5, plotis per visa adatine, krastas 1x1 stulpelis, dydis gavosi, apytiksliai ziurint kiek patempsi, 67cm x 81cm. Ravelry.
Atsakyti
Jautiena, labai mielas pledukas gavosi. wub.gif Tik nelabai suprantu kaip tą raštą išmezgei. g.gif Ir dar gal gali papasakoti, kaip tas kraštelis prikabintas, kad tokia dekoratyvi ta prikabinimo vieta gaunasi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 27, 00:01)
pagaliau prikrapsciau ta uzkloteli kaimynes vaikiui. tiesa, vaikelis dar negimes, bet ji ties tuo darbuojasi jau nuo vakar ryto  rolleyes.gif

Labai miela, minkšta ir šilta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tikiuos, kad vaikelis jau atvyko priimti tavo darbelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, Jautiena, apžiūrėjau tavo mezginius Ravelry. wub.gif Suprantu, kad ten nesimato visų bandymų ir ardymų, tik jau galutinis rodomas rezultatas, bet užtai koks jis puikus. wub.gif Pavydžiu baltu pavydu blush2.gif
Atsakyti
zuzana*, suknutė kaip ir visi Jūsų darbai, tobulai atlikta thumbup.gif

jautiena, pledukas be galo mielas wub.gif , mažyliui bus labai jauku po juo... gražus raštelis, čia su perfokorta megzta? Man irgi įdomu, kaip čia tas kraštelis prikabintas ? g.gif
Atsakyti
zuzana* ir jautiena ačiū už patarimus 4u.gif netikėjau, kad gausis iš pirmo karto rankovę numegzti, bet gavosi, 10 eiliu sumažinau galvutės aukštį. Šiandiena pabandžiau susiūti, viskas gerai biggrin.gif megsiu kitą smile.gif

Zuzana* suknelė kaip dideliai moterytei labai daili 4u.gif Gražus darbelis.

jautiena minkštutis, šiltutis, dailutis užklotėlis leliukui, gulės šiltai wub.gif
Atsakyti
Jautiena, labai fainas pledukas. Visoms aciu uz pagyrimus. Dar tokios timpos panelei
user posted image
Atsakyti
zuzana, timpos net labai vyke, tiek rastas, tiek spalvos. giriu thumbup.gif

QUOTE(vince0405 @ 2014 02 27, 08:18)
jautiena, pledukas be galo mielas  wub.gif , mažyliui bus labai jauku po juo... gražus raštelis, čia su perfokorta megzta? Man irgi įdomu, kaip čia tas kraštelis prikabintas ?  g.gif
korta to visu pamegto koriuko rasto, tik adatu kombinacija 3 x 3 stulpeliam. mano ravelry yra kortos foto.
krasto prikabinimo technika irgi nieko naujo: paleidi pacia krastine aki per visa ilgi ir su vaseliu sukabini. sitam paveikslely aiskiai matosi:
user posted image
Atsakyti
Laba diena, gal gali man kas kvailai paaiskinti kaip aplmai masina paruosti darbui? siandien gavau is ebay, visa kaip nauja, sutepta, viskas su ja gerai, turii ir lace carriage, bet as noriu bent paprasta keturkampi numegsti, isbandyti, niekas man nesigauna, instrukcija isvis neaiski..nieko ten nesuprasi.
MASINA KH-881 BROTHER su lace carriage komplekte. nera antros adatines, nieko. Yra kazkoks laikiklis siulams, toks stiebas, 2 spalvos ant jo telpa, as nezinau ten spalvos keitiklis ar ne.
Net juokas ima kaip nieko nesuprantu. Radau youtube vaizdeliu, tai kas is ju jeigu as net negaliu atros eiles akiu ismegzti, vena numezga, o kai vaziuoju atgal, viska sudarko ir siulus istrauko. neisivaizuoju kas ca yra negerai, manau kad nenustayta ji, pilna mygtuku, nezinau ka spausti ir nera pas ka nei paklausti. turiu video, bet net nezinau kaip cia ideti.
Idejus teisingai viena korta rastu kad skaitytu, ten viskas gerai, lace carriage neuzdejus nes jo nereikia dabar, bet niekas man neiseina, ikisus siula teisingai taip pat, pervaziuoja karta, iskas gerai, eile yra,o kai gristu su masina tai ir viskas, nemezg griztant ji nieko, kazkas nenuspausta turbut.

Bnet a nors pasakykite. atsiusciau video, parodyciau kaip ji yra nustatyta.
Atsakyti