Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(zuzana* @ 2014 02 21, 16:18)
Pagaliau pas mane palaidinuke S dydzio

Man stipriai gražu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Gal spalva ne visai mano, bet įdėja 4u.gif
Na dar ir figūros tokios norėčiau biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, aš čia ne į temą. Atsiprašau bet gal kas iš Marijampolės esat, ar lankotės vernito siulų parduotuvėj ir galėtumėt pasakyt ar ten galima nusipirkt babinomis plonos pusvilnės ir akrilano, ir po kiek. Labai ačiū 4u.gif jei kas atsakys. Galit man žinute.
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 02 23, 19:34)
Merginos, aš čia ne į temą. Atsiprašau bet gal kas iš Marijampolės esat, ar lankotės vernito siulų parduotuvėj ir galėtumėt pasakyt ar ten galima nusipirkt babinomis plonos pusvilnės ir akrilano, ir po kiek. Labai ačiū  4u.gif jei kas atsakys. Galit man žinute.

Nusipirkt tikrai galima mirksiukas.gif Po kiek tiksliai neatmenu, apie 40lt./kg. Marijampolietės gal tikslią kainą parašys.

Didelį kiekį jie netgi į kitą miestą siunčia.
Atsakyti
Ristina ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 02 23, 20:38)
Ristina ačiū  4u.gif

Močiute, neseniai teko siųstis pusvilnę. Kaina 35 lt plius siuntimas. Tik aišku spalvas tenka telefonu rinktis smile.gif
Atsakyti
Pasirodau - nieko mandro, tiesiog statistikai, kad nedulka mano bruolis nenaudojamas. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Lace, nuostabiai atrodote 4u.gif idomu koks siulas, nes toks minstas ir svelnus atrodo wub.gif
Atsakyti
Lace dailus megztukas thumbup.gif tinka. Ar patogus?

As turiu klausymuka blush2.gif megzdama kuna, islaidziau rankovems vieta ir iki peciu tame tarpe sumazinau 20-cia eiliu. Dabar mezgu rankove, mezgant galvute ar reiktu man sumazinti eiliu sumazinti? gal koki 10?
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 02 25, 18:47)
Lace, nuostabiai atrodote  4u.gif  idomu koks siulas, nes toks minstas ir svelnus atrodo  wub.gif

Ačiū už gerą žodį. 4u.gif Siūlas - kašmyras, tikrai labai minkštas, švelnus ir prabangiai pūkuotas. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 02 25, 18:55)
Lace dailus megztukas  thumbup.gif  tinka. Ar patogus?

As turiu klausymuka  blush2.gif  megzdama kuna, islaidziau rankovems vieta ir iki peciu tame tarpe sumazinau 20-cia eiliu. Dabar mezgu rankove, mezgant galvute ar reiktu man sumazinti eiliu sumazinti? gal koki 10?

Ačiū 4u.gif Dėl patogumo dar nieko negaliu pasakyti, kol prieš veidrodį staipiausi, nieko nepatogaus nepastebėjau, o išvedusi prasivėdinti megztuko dar nebuvau. unsure.gif

Klausimo tai visai nesupratau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 02 25, 18:59)
Klausimo tai visai nesupratau. g.gif

mezgiau pvz. prieki (mezgu pagal mnemosina skaiciuokle) ir tame tarpe kur islaidyta rankove, mezgiau 20 eiliu maziau, nes man butu per daug. Mezgu Tuck rastu tai sunkiai skaiciavosi eiles.
Tai galvoju gal reikia sumazinti eiliu ir mezgant rankoves galvute. Net nezinau kaip aprasyti blush2.gif kad butu aisku.
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 02 25, 18:07)
Pasirodau - nieko mandro, tiesiog statistikai, kad nedulka mano bruolis nenaudojamas.  blush2.gif

Lace, gera statistika drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 02 25, 19:06)
mezgiau pvz. prieki (mezgu pagal mnemosina skaiciuokle) ir tame tarpe kur islaidyta rankove, mezgiau 20 eiliu maziau, nes man butu per daug. Mezgu Tuck rastu tai sunkiai skaiciavosi eiles.
Tai galvoju gal reikia sumazinti eiliu ir mezgant rankoves galvute. Net nezinau kaip aprasyti  blush2.gif  kad butu aisku.

Aš tai nežinau, nesiimsiu patarinėti. Aš jei mezgu pagal mnemosina, tai viską pagal ją ir mezgu, jei pati susiskaičiuoju, tai viską nuo pradžios iki pabaigos. unsure.gif O su tokiom machinacijom tai tik klaidų ir bandymų keliu daryti, arba pavyks iš pirmo karto, arba teks ardyti. unsure.gif
Atsakyti