Gal galetumete pakomentuoti kuri apie sia masina>? pirkciau deveta su dviem adatinemis ir visais imanomais priedais, kaina man ne per didele.
Brother KH881 su KR850 mezgimo mašina
Yra visi priedai, veikia gerai ir kaina nera labai didele..iki 2500lt.
Gal kuri audojate, zinote kaip jos veiki, ko joms truksta ar panasiai, gal kokiu defektu turi ar spragu, pries pirkdama noreciu zinoti nuomone, nes naujoke esu mezgime su masina. I ka reiketu atkreipti demesi pirkimo metu? nes nezinau kada ji blogai veikia ar kada gerai.
Na as turiu knitmasteri (tas pats kas Silver Reed) ir Brother Kh881 ir Kh890, defektu kaipo ir nera, nes tas laikais gamindavo kokybiskus daiktus su mintimi, kad turi tarnaut ilgai.
Pirkimo metu idealiausia, jeigu gali pademonstruoti mezgancia ivairius rastus, stulpelius ir pan. bet dazniausiai viskas buna jau seniai nenaudota, kazkur palepej praguleje n-metu, o pardaveja(s) neturi supratimo, ka pardavineja. siuo atveju dazniausiai kaina yra mazesne, bet rizika didesne, kad kazko truks, o atskirai trukstamus dalykus susipirkinet kainuoja kur kas daugiau.
Pirkimo metu idealiausia, jeigu gali pademonstruoti mezgancia ivairius rastus, stulpelius ir pan. bet dazniausiai viskas buna jau seniai nenaudota, kazkur palepej praguleje n-metu, o pardaveja(s) neturi supratimo, ka pardavineja. siuo atveju dazniausiai kaina yra mazesne, bet rizika didesne, kad kazko truks, o atskirai trukstamus dalykus susipirkinet kainuoja kur kas daugiau.
skamba nelogai, tik 2500lt truputi daugoka.
Marija 31, pirkite, tikrai apsimoka, aš pirkau naują silver reed 280 su visais priedais tik be intarsijos, tai mokėjau apie 5500 lt, o čia puse kainos ,jos neseniai pradėtos gaminti, tai nebus pragulėję ir užrūdiję. Brother mašinos senos, tai su jomis visko gali būti. Mezgu viską su savo mašiniuku ir neturiu nusiskundimų
Aš manau , kad ir senos Brother mašinos, bet jos geros. Kažkur skaičiau, kad nusipirkus geram stovyje su ja megsi dar šimtą metų.
QUOTE(Marija 31 @ 2014 02 18, 22:51)
I komplekt ieina taip pat Garter Carriage,intasijos karietėle, visa komplektacija, dvi adatines, tik nera spalvu keitiklio. Ji naudojus metus, pirkus deveta anglijoje, tai neapsimoka pirkti uz 2300lt?
butent tokia komplektacija as pirkau pries keturis metus uz 450eur (Airijoj). pati esi UK, o kur didesnis pasirinkimas - kainos zymiai mazesnes, ebay pasiziurek, pvz cia be garter karietos. nesvarbu kad brother senos, kortelines yra neuzmusamos. kiek naudota, tai gali sekti kokia nori pasaka. kazkiek galima iziureti ant adatines priekio - buna adatu isgrauzti grioveliai ir ant paciu adatu uodegeliu, bet adatas galima pakeisti, taip pat ant paciu karietu apacioj gidai buna ismalti. bet cia daugiau storamezgiu bedos.
QUOTE(akirera @ 2014 02 19, 09:25)
Marija 31, pirkite, tikrai apsimoka, aš pirkau naują silver reed 280 su visais priedais tik be intarsijos, tai mokėjau apie 5500 lt, o čia puse kainos ,jos neseniai pradėtos gaminti, tai nebus pragulėję ir užrūdiję. Brother mašinos senos, tai su jomis visko gali būti. Mezgu viską su savo mašiniuku ir neturiu nusiskundimų
Cia zinokite brother o ne silver reed noriu pirkti:)
QUOTE(Marija 31 @ 2014 02 18, 22:21)
Gal galetumete pakomentuoti kuri apie sia masina>?
Visos Brother mašynkos padėvėtos, nes jų nebegamina daugiau kaip 20 metų. Man tai kaina kaip ebay atrodo per didelė, nebent ta Garter karietėlė auksinė.
Nebent jei jums kaina ne per didelė.
Jau nuo balandžio galo gegužės gerokai pigesnės mašinos ebėjuj.
Dėl to į ką žiūrėti negaliu patarti, man pasisekė sėkmingai gerą nusipirkti.
Spalvų keitiklį galite atskirai nusipirkti, kai reikės.
Močiutte, jei domėsitės įsiuvais (kažkaip įtariu, kad skaitote rusiškai) tai susiveskite googlėj боковые вытачки. Išmes paveiksliukų. Jūsų mėlynoje suknutėje ties pažastim priekyje yra raukšlė. Jei būtumėt mezgusi su įsiuvu, tai tos raukšlės nebūtų ir profesionaliau žiūrėtųsi. Lygiu (gerom akim) mezgimu mezgant labai nesunku padaryti. Jei kokiu žakardu, tai nedarau
Tie įsiuvai labai geri, jei (.) (.) dideli . Aš ant savęs dažniausiai darau kokias 8 eiles ir 10 cm pločio. O jei labai ploni siūliukai, tai ir kokias 10 eilių, priklauso nuo modeliuko.
pavyzdukai iš googlės:
http://3knosu.ru/klu...example/?id=173
http://shjem-krasivo...shoy-byust.html
laba vakara
Na ka kazkiek susidraugavau su intarsijos karietele ,nors bedraugaudama nulenkiau vienos adatos ta liezuveli bet sioki toki ornamenta ismezgiau
bet visu slyksciausia pasirodo siuvimas.... nu neapkenciu siuti... kai isdzius mano narplione pirma imesiu
silpnoji vieta kaip jau matau kaklas, kitaip tariant jo prisiuvimas, sikarta nekitliavau o savadarbiskai uzsiuvau
gal kokios info apie kaklu mezgima bei prijungima????
Na ka kazkiek susidraugavau su intarsijos karietele ,nors bedraugaudama nulenkiau vienos adatos ta liezuveli bet sioki toki ornamenta ismezgiau
bet visu slyksciausia pasirodo siuvimas.... nu neapkenciu siuti... kai isdzius mano narplione pirma imesiu
silpnoji vieta kaip jau matau kaklas, kitaip tariant jo prisiuvimas, sikarta nekitliavau o savadarbiskai uzsiuvau
gal kokios info apie kaklu mezgima bei prijungima????
Marija 31, susimaišiau . Taip, Brother mašinytės geros, tik sakau netinkamai laikytos gali būti parūdijusios.
Juokiukas, man irgi mezgimas - malonumas, o detalių susiuvimas ir apdaila . Čia yra keli aprašymai apie kaklų apdailą.
Įmesiu kelis savo paskutinius mezgalus. Suknelė - dublis ankstesnės, tik rankovės kitokios
O šita mocherinukė pagaliau mylimai mamai, ji jau seniai tokios norėjo, bet aš vis neatradau laiko. Spalva briliantinės žalumos ir neišpasakyto plonumo siūlukas.
Ir šalis mamai, ji myli ryškias spalvas.
Ir dar vienas, citrininis. Keistas siūlas, numezgiau didžiulį šalį, o garinant akyse susitraukė.
Juokiukas, man irgi mezgimas - malonumas, o detalių susiuvimas ir apdaila . Čia yra keli aprašymai apie kaklų apdailą.
Įmesiu kelis savo paskutinius mezgalus. Suknelė - dublis ankstesnės, tik rankovės kitokios
O šita mocherinukė pagaliau mylimai mamai, ji jau seniai tokios norėjo, bet aš vis neatradau laiko. Spalva briliantinės žalumos ir neišpasakyto plonumo siūlukas.
Ir šalis mamai, ji myli ryškias spalvas.
Ir dar vienas, citrininis. Keistas siūlas, numezgiau didžiulį šalį, o garinant akyse susitraukė.