Pameginsiu nufotkinti be manekeno dar ta suknute. Taip toij vietoi kur jungiau suknios apacia su virsum, prisiuvau tokia juostele su baltom kvarbatkytem. Kaip sakant derinau prie baltu petkelniu, bateliu, plauku gumutes.
ivedineju i darba tiesiog pastumdama adatas atgal prie mezganciu. kai mezgi is inercijos nebeziuri i kuria pozicija pastatai tas adatas, mezgamoji ne salia manes dabar.
Kvartetas - nuostabi mergaitiška suknytė
o aš atnešu parodyt dryžuotą megztinuką su boružėlėm. Megztinuku esu patenkinta kokiais 95proc
Kas nemato boružėlių - prašom žiūrėt į sagas keturmetės akim Nu ir spalva čia tikra
Kas nori įdėmiau apžiūrėt, daugiau foto su besimaivančia panelyte čia
Megzta mašina viskas, išskyrus apdailą
o aš atnešu parodyt dryžuotą megztinuką su boružėlėm. Megztinuku esu patenkinta kokiais 95proc
Kas nemato boružėlių - prašom žiūrėt į sagas keturmetės akim Nu ir spalva čia tikra
Kas nori įdėmiau apžiūrėt, daugiau foto su besimaivančia panelyte čia
Megzta mašina viskas, išskyrus apdailą
as tai zadejau klaust progai pasitaikius. turbut esu per daug priekabi, bet......
mezgiau (dar jum nerodziau megztuka), kuris irgi segamas per prieki. Zodziu man nepatinka kai prasiskiria tos kiaurymes kur segasi sagos. kaip isspresti sita vieta. platesne apdaila daryt ar ka , ar ja dviguba daryt, kad ji gautusi standesne ne tokia skysta.
pas mane apdaila is 1x1, bet susisegus tas pats vaizdas kaip ir pas tave aaagnex. zodziu vaizdas kai megztukas padetas be manekeno super, bet tik uzsivelki ir issidarko
labai grazus megztukelis tikrai nepeikiu, ir mergyte labai labai:wub:. bet idejai super pavyzdi, ka noriu issiaiskinti
mezgiau (dar jum nerodziau megztuka), kuris irgi segamas per prieki. Zodziu man nepatinka kai prasiskiria tos kiaurymes kur segasi sagos. kaip isspresti sita vieta. platesne apdaila daryt ar ka , ar ja dviguba daryt, kad ji gautusi standesne ne tokia skysta.
pas mane apdaila is 1x1, bet susisegus tas pats vaizdas kaip ir pas tave aaagnex. zodziu vaizdas kai megztukas padetas be manekeno super, bet tik uzsivelki ir issidarko
labai grazus megztukelis tikrai nepeikiu, ir mergyte labai labai:wub:. bet idejai super pavyzdi, ka noriu issiaiskinti
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 12, 12:03)
as tai zadejau klaust progai pasitaikius. turbut esu per daug priekabi, bet......
Šiaip, tai aš žinau kame bėda. Galiu ir tau papasakot Tik ant mažos mergaičiukės, tai man tas netrukdo .
O bėda tame, kad nors ir ėmiau plonesnius virbalus, bet vis tiek tai atnarai pririnkau per daug akių. Jeigu būčiau pririnkus trečdaliu ar ketvirtadaliu mažiau - nebūtų tokios problemos
Perdarinėt nesiruošiu, ir taip 2 kartus permegzdinėjau atnaras O kaip ir sakiau - mažai mergaitei tas netrukdo, o kitą kartą žinosiu
manoji mergina jau irgi nesioja. nebeperdarinesiu. tik norejau issiaiskinti, kad ant sekancio rubo to isvengciau. zodziu parodysiu ir as toki pat kiaurinuota .
Agnex grazus megztukelis labai. dryziukai labai zaismingai atrodo.
Agnex grazus megztukelis labai. dryziukai labai zaismingai atrodo.
QUOTE(Lace @ 2014 02 12, 17:59)
Pagaliau pavyko ir sau brangiausiai kažką nešiojmo nusibrūžint. Negaliu sakyt, kad esu 100% patenkinta, bet čia jau modelio konstrukcijos niuansai, savo darbui priekaištų neturiu.
Daugiau pasimaivymų čia
Daugiau pasimaivymų čia
kokie gražūs siūlai.. ir šiaip labai gražu.
Grazios mergaiciu suknytes, Agnexxiukes megztukas dukrytei ir grazus, ir mielas, gal tik apykakle nekokia...
Lace labai grazus darbas, net pavydas ima, kaip norisi tokio ir siuliukai
Lace labai grazus darbas, net pavydas ima, kaip norisi tokio ir siuliukai
laba vakara
as ir vel pas jus su klausimukais
kaip matau is darbu visosprofes jau, tai prasau padekite ir man susivokti.... kiekviena diena bandau ismokti kazka naujo ir siandien susimasciau tarkime ar imanoma ismegsti vienspalvi ornamenta tarkim koki meskuti .... kad megztukas vienos spalvos o meskutis kitos.... ar cia butina perfokorta butinai?Ar rankiniu budu siula keitelioti yra galimybiu? Tik nesijuokite is klausimo
Labai lauksiu atsakymu
as ir vel pas jus su klausimukais
kaip matau is darbu visosprofes jau, tai prasau padekite ir man susivokti.... kiekviena diena bandau ismokti kazka naujo ir siandien susimasciau tarkime ar imanoma ismegsti vienspalvi ornamenta tarkim koki meskuti .... kad megztukas vienos spalvos o meskutis kitos.... ar cia butina perfokorta butinai?Ar rankiniu budu siula keitelioti yra galimybiu? Tik nesijuokite is klausimo
Labai lauksiu atsakymu
vienam ornamentui nebutina korta, galima rankom parinkinet akis, bet cia reikia specialios karieteles, pas tave Brother taip?
Lace: nuostabiai krenta, modeliukai puikiai tau tinka, na super
agnex: o jau mergytes grazumas, megztinukas irgi fainulka, tik apykakle as apmezgciau truputeli placiau, dzin tas uzsegimas, cia tokia dizaino ideja
Lace: nuostabiai krenta, modeliukai puikiai tau tinka, na super
agnex: o jau mergytes grazumas, megztinukas irgi fainulka, tik apykakle as apmezgciau truputeli placiau, dzin tas uzsegimas, cia tokia dizaino ideja