Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Pameginsiu nufotkinti be manekeno dar ta suknute. Taip toij vietoi kur jungiau suknios apacia su virsum, prisiuvau tokia juostele su baltom kvarbatkytem. Kaip sakant derinau prie baltu petkelniu, bateliu, plauku gumutes.

ivedineju i darba tiesiog pastumdama adatas atgal prie mezganciu. kai mezgi is inercijos nebeziuri i kuria pozicija pastatai tas adatas, mezgamoji ne salia manes dabar.
Atsakyti
Kvartetas - nuostabi mergaitiška suknytė wub.gif

o aš atnešu parodyt dryžuotą megztinuką su boružėlėm. Megztinuku esu patenkinta kokiais 95proc biggrin.gif

user posted image

Kas nemato boružėlių - prašom žiūrėt į sagas keturmetės akim biggrin.gif Nu ir spalva čia tikra rolleyes.gif
user posted image

Kas nori įdėmiau apžiūrėt, daugiau foto su besimaivančia panelyte čia
Megzta mašina viskas, išskyrus apdailą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 vasario 2014 - 11:49
as tai zadejau klaust progai pasitaikius. turbut esu per daug priekabi, bet......
mezgiau (dar jum nerodziau blush2.gif megztuka), kuris irgi segamas per prieki. Zodziu man nepatinka kai prasiskiria tos kiaurymes kur segasi sagos. kaip isspresti sita vieta. platesne apdaila daryt ar ka g.gif , ar ja dviguba daryt, kad ji gautusi standesne ne tokia skysta.

pas mane apdaila is 1x1, bet susisegus tas pats vaizdas kaip ir pas tave aaagnex. zodziu vaizdas kai megztukas padetas be manekeno super, bet tik uzsivelki ir issidarko doh.gif

labai grazus megztukelis tikrai nepeikiu, ir mergyte labai labai:wub:. bet idejai super pavyzdi, ka noriu issiaiskinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 vasario 2014 - 12:03
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 12, 12:03)
as tai zadejau klaust progai pasitaikius. turbut esu per daug priekabi, bet......
mezgiau (dar jum nerodziau  blush2.gif  megztuka), kuris irgi segamas per prieki. Zodziu man nepatinka kai prasiskiria tos kiaurymes kur segasi sagos. kaip isspresti sita vieta. platesne apdaila daryt ar ka g.gif , ar ja dviguba daryt, kad ji gautusi standesne ne tokia skysta.

pas mane apdaila is 1x1, bet susisegus tas pats vaizdas kaip ir pas tave aaagnex. zodziu vaizdas kai megztukas padetas be manekeno super, bet tik uzsivelki ir issidarko doh.gif

labai grazus megztukelis tikrai nepeikiu, ir mergyte labai labai:wub:. bet idejai super pavyzdi, ka noriu issiaiskinti 4u.gif

Šiaip, tai aš žinau kame bėda. Galiu ir tau papasakot biggrin.gif Tik ant mažos mergaičiukės, tai man tas netrukdo ax.gif .

O bėda tame, kad nors ir ėmiau plonesnius virbalus, bet vis tiek tai atnarai pririnkau per daug akių. Jeigu būčiau pririnkus trečdaliu ar ketvirtadaliu mažiau - nebūtų tokios problemos mirksiukas.gif
Perdarinėt nesiruošiu, ir taip 2 kartus permegzdinėjau atnaras doh.gif O kaip ir sakiau - mažai mergaitei tas netrukdo, o kitą kartą žinosiu 4u.gif
Atsakyti
manoji mergina jau irgi nesioja. nebeperdarinesiu. tik norejau issiaiskinti, kad ant sekancio rubo to isvengciau. zodziu parodysiu ir as toki pat kiaurinuota biggrin.gif .
Agnex grazus megztukelis labai. dryziukai labai zaismingai atrodo.
Atsakyti
Rodausi ir as: mazam bernuzeliui
user posted image
Atsakyti
Pagaliau pavyko ir sau brangiausiai kažką nešiojmo nusibrūžint. blush2.gif Negaliu sakyt, kad esu 100% patenkinta, bet čia jau modelio konstrukcijos niuansai, savo darbui priekaištų neturiu. rolleyes.gif

user posted image

Daugiau pasimaivymų čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir padavet vaizdu bigsmile.gif

Mociute, kvartetas, agnexxx (kokia miela mergaite tavo wub.gif ), lace-isuper faini darbai! Labai gera akis paganyt.
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 02 12, 17:59)
Pagaliau pavyko ir sau brangiausiai kažką nešiojmo nusibrūžint. blush2.gif Negaliu sakyt, kad esu 100% patenkinta, bet čia jau modelio konstrukcijos niuansai, savo darbui priekaištų neturiu.  rolleyes.gif

Daugiau pasimaivymų čia  mirksiukas.gif

kokie gražūs siūlai.. wub.gif ir šiaip labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Grazios mergaiciu suknytes, Agnexxiukes megztukas dukrytei ir grazus, ir mielas, gal tik apykakle nekokia... 4u.gif
Lace labai grazus darbas, net pavydas ima, kaip norisi tokio thumbup.gif ir siuliukai thumbup.gif
Atsakyti
laba vakara
as ir vel pas jus su klausimukais smile.gif
kaip matau is darbu visosprofes jau, tai prasau padekite ir man susivokti.... kiekviena diena bandau ismokti kazka naujo ir siandien susimasciau tarkime ar imanoma ismegsti vienspalvi ornamenta tarkim koki meskuti .... kad megztukas vienos spalvos o meskutis kitos.... ar cia butina perfokorta butinai?Ar rankiniu budu siula keitelioti yra galimybiu? Tik nesijuokite is klausimo smile.gif
Labai lauksiu atsakymu
Atsakyti
vienam ornamentui nebutina korta, galima rankom parinkinet akis, bet cia reikia specialios karieteles, pas tave Brother taip?
user posted image

Lace: nuostabiai krenta, modeliukai puikiai tau tinka, na super thumbup.gif
agnex: o jau mergytes grazumas, megztinukas irgi fainulka, tik apykakle as apmezgciau truputeli placiau, dzin tas uzsegimas, cia tokia dizaino ideja mirksiukas.gif
Atsakyti