Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(aaagnex @ 2014 02 05, 08:51)
Siūlau megzt kartu rolleyes.gif Sakykim kitą savaitę bigsmile.gif O pamokyt, tai kažin kas ką turėtų mokyt doh.gif  biggrin.gif bet aš mėgstu iššūkius cool.gif

su mano darbo kruviais, galiu nespeti sad.gif kita savaite ypac zavalas. Bet siulus jau ieskosiuos. Is kokiu rekomenduotumet megzti? Beje jus cia mezgate tuo dvipusiu zakardu, ane? as jo dar neisbandzius visiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 02 05, 09:15)
su mano darbo kruviais, galiu nespeti sad.gif kita savaite ypac zavalas. Bet siulus jau ieskosiuos. Is kokiu rekomenduotumet megzti? Beje jus cia mezgate tuo dvipusiu zakardu, ane? as jo dar neisbandzius visiskai  doh.gif

nu jau tikrai ne aš 4u.gif

ir rekomenduot kažko neturiu kompetencijos 4u.gif

Bet aš tai planuoju imt dundagą user posted image
o pagrindui dar nenusprendžiau, nors vieną mintį turiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 vasario 2014 - 09:20
Zuzana, koks grazus bigsmile.gif

Jautienos, imesti variantai irmane uzkabino bigsmile.gif kada nors... Dar nei karto mano issimusta korta nemezgiau normaliai. Nezinau kokia klaida darau unsure.gif
Atsakyti
As tai tuos spalvotuosius mezgu paprastu zakardu. Neturiu spalvu keitiklio, o be jo ne nenoriu pradet ax.gif . Man uzteko to dvieju fonturu zakardo meginuko lotuliukas.gif , pokol numezgiau-prisikaitaliojau. Na antroji puse mezginio juo mezgant tikrai superine, man ziauriai patiko. Bet neuztenka kantrybes ta siula kaitaliot suknelei kas dvi eiles. Ryzciausi nebent jei medeliams butu prasitempe labai ilgi siulgaliai, o paprastu zakardu blogoji puse visai gera-butent situo rastu.
Atsakyti
Galvajuosčių "rojus". Niekad nešvenčiam Valentino dienos, bet šį kart bus išimtis doh.gif
Turėsim du Valentinus slidinėjimo kompanijoj, tai kad nebūtų ir ne Valentinai nuskriausti, prinarpliojau galvajuočių dovanėles mūsų autobusiuko ekipažui ir kito ekipažo vadui - organizatoriui. Dar ne viskas susiūta, bet turėsiu laiko kelyje, galėsiu baksnot su adata.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 05 vasario 2014 - 15:34
Une, aciu.
Darbeja, labai fainos galvajuostes 4u.gif
Atsakyti
jautiena,tavo zakardinis megztukas tai nugriuvimiskai grazus wub.gif thumbup.gif labai labai bigsmile.gif

gal kuri su ppd kiaurarascius keletes i mezgamaja? noriu pasitarti tuo klausimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2014 02 05, 10:19)
nu jau tikrai ne aš 4u.gif

ir rekomenduot kažko neturiu kompetencijos 4u.gif

Bet aš tai planuoju imt dundagą user posted image
o pagrindui dar nenusprendžiau, nors vieną mintį turiu blush2.gif

O kaip sie siuliukai,ar ne kieti ir kiek ju reiketu megztukui 40 did. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2014 02 04, 19:18)
Labai simpatiskas megztukelis.
Ir dar vienas megztas-veltas darbelis, tik is tiesu jo spalva tamsiai melyna
user posted image

Ant kiek didesni numezgat? Velet ramkom ar skalbenka suvele? naudojat knata ar normalu siula? Krastelis iskarto ismegztas ar po suvelimo primegztas? Oj kiek klausymu atsiprasau kad tokia smalsi. Noriu sau velto megztinio bet nedristu megzti, veliu tik is vilnos,o su mezginiu baisoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 02 05, 20:36)
O kaip sie siuliukai,ar ne kieti ir kiek ju reiketu megztukui 40 did. g.gif

negaliu pakomentuot, nes kol kas tik nusipirkus turiu. Dar nemezgiau 4u.gif Dėl kietumo, tai jie tokie nesukti stipriai, išskalbus labai paminkštėja. Bet šiaip, šiurkštumo kaip natūrali vilna 4u.gif .
Atsakyti
Klausimas aukštojo pilotažo meistrėms. biggrin.gif
Ar įmanoma ką nors panašaus su brother 881 padaryti?
user posted image

Kiek pamenu akirera čia mocherinių karalienė, gal ką patars.. Man tai čia gūdus miškas, tiek rankom, tiek mašina.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2014 02 05, 21:41)

Ar įmanoma ką nors panašaus su brother 881 padaryti?

Būtent tokį raštą, tai virbalais patogiau ir greičiau smile.gif
Atsakyti