Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(jautiena @ 2014 02 04, 19:39)

karsta.gif ploja.gif
koooks gražuolis. kaži kas man numegs. nešiočiau dieną naktį. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 04, 19:39)
mezgu uzkloteli kudikiui - kaimyne jau labai labai nescia, vos vos kruta, tuoj tuoj bus. suku galva kaip apdailos krasteli daryt, labai ideju truksta, ech... su skylem netinka, nes pats uzklotelis - tuck rasteliu, reik kazko nekiauro...

apnerti gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 04, 18:39)
mezgu uzkloteli kudikiui - kaimyne jau labai labai nescia, vos vos kruta, tuoj tuoj bus. suku galva kaip apdailos krasteli daryt, labai ideju truksta, ech... su skylem netinka, nes pats uzklotelis - tuck rasteliu, reik kazko nekiauro...

Galima icordu apmegt, nors man negražu su tuckais, nes jų gera pusė blogom akim.
Galima imt skaros kažkokios pabaigą, pvz rodau savo megztą skarą blush2.gif http://www.ravelry.c...nex/fritillaria
Galima vašeliu apnert ax.gif

Numezgiau medelių megztinio priekį. Nesigavo labai jau gražus biggrin.gif Bet kaip pirmas žakardas, tai pakenčiamai ax.gif Iki pasirodymo dar daug trūksta 4u.gif
Kas įdomu, kad prie vieno krašto pamėtė maždaug antrą trečią akį... Pataisiau nuėmus, bet gal 5 vietose buvo numetę - kažin kodėl? Įtempimas per mažas gal? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 vasario 2014 - 21:40
QUOTE(aaagnex @ 2014 02 04, 22:35)
Kas įdomu, kad prie vieno krašto pamėtė maždaug antrą trečią akį... Pataisiau nuėmus, bet gal 5 vietose buvo numetę - kažin kodėl? Įtempimas per mažas gal? g.gif

Gal ir įtempimas kaltas, bet labai atidžiai reiktų pažiūrėt ar adatos geros, ypač, jei tose pačiose vietose mėto lotuliukas.gif , gal ir klystu, nors man taip yra buvę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 02 04, 21:51)
Gal ir įtempimas kaltas, bet labai atidžiai reiktų pažiūrėt ar adatos geros, ypač, jei tose pačiose vietose mėto  lotuliukas.gif ,  gal ir klystu, nors man taip yra buvę  doh.gif

tose pačiose, bet aš siaurinau iš kraštų, tai kaip ir ne tos pačios adatos 4u.gif Pirma mintis ir mano tokia buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Jautiena, aciu uz pagyrima. Kas liecia kita megztuka,tai toks jau seimininkes noras, nekalbant apie tai, kad dydis XXXl smile.gif
Atsakyti
Jautiena, man su raudona apdaila megztukas tobulas, riek ieskot kas man numegz lotuliukas.gif
Atsakyti
Tas Jautienos įkeltas su raudonais kraščiukais ir mane užkabino. Labai wub.gif Tokios apelsino riekelės wub.gif Ko gero megsiu rolleyes.gif Tik pirma reikia su medeliais užbaigt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 vasario 2014 - 08:29
QUOTE(aaagnex @ 2014 02 05, 08:28)
Tas Jautienos įkeltas su raudonais kraščiukais ir mane užkabino. Labai wub.gif Tokios apelsino riekelės wub.gif Ko gero megsiu rolleyes.gif Tik pirma reikia su medeliais užbaigt doh.gif

kai numegsi galesi mane pamokint? lotuliukas.gif bus man issukis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 02 05, 08:48)
kai numegsi galesi mane pamokint?  lotuliukas.gif  bus man issukis  doh.gif

Siūlau megzt kartu rolleyes.gif Sakykim kitą savaitę bigsmile.gif O pamokyt, tai kažin kas ką turėtų mokyt doh.gif biggrin.gif bet aš mėgstu iššūkius cool.gif
Atsakyti
Tai medeliai jau ir pas tave smile.gif. As irgi numezgiau 1 dali, bet zadu ja ardyt. Pameginau sy syki pagal kazkada duota patarima , kad sonai nebutu nutyse pramegzti su Holdu. Krastas lenktas dantytas ir plius tos holdines eiles, man negraziai ziurisi del mezginio storumo kaitos (dvigubas krastas, holdines eilutes viengubos, zakardas.)
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 05, 09:09)
Tai medeliai jau ir pas tave smile.gif. As irgi numezgiau 1 dali, bet zadu ja ardyt. Pameginau sy syki pagal kazkada duota patarima , kad sonai nebutu nutyse pramegzti su Holdu. Krastas lenktas dantytas ir plius tos holdines eiles, man negraziai ziurisi del mezginio storumo kaitos (dvigubas krastas, holdines eilutes viengubos, zakardas.)

ai, man tiks ir nutįsę irnesakyk.gif ... nors šiaip vašeliu suneriant šonus, ar niekad taip nebuvo atsitikę 4u.gif

Tik aš lyg nusiaurinau doh.gif Ir nežinau nugarą raštuotą daryt ar ne doh.gif Tai šiandien numegsiu neraštuotą, jei nesižiūrės- išardyt visada spėsiu biggrin.gif

Atsakyti