Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

nepatinka man ta mnemosina. man norisi zinot, gal kurios turi paprastesni reglano apskaiciavimo metoda.
Atsakyti
Man šitas būdas tinkamas http://www.liveinter.../post300771018/

Nuo apačios mezgu 200eilių, paliemenuoju, kur reikia smile.gif o paskui į 100eilių talpinu reglano liniją, mažinu, kas 4tą eilę po 2 akis iš kraštų. Po kol kas pasiteisino.
Atsakyti
Na va, mano plačiakaklis, kaklavamzdis ar ..... bigsmile.gif bigsmile.gif
user posted image
Rankovės primegztos, siūles siuvau taip, kad būtų galima ir išvertus rengtis, nors šitam variante kaklas man gražiau krenta. Siūlai vilna, smėlio spalva su balta melanžas, labai švelnūs, nekanda biggrin.gif
Atsakyti
mmmm siltuolis, tokiu oru pats tas!
Atsakyti
jautiena, drinks_cheers.gif , bet koks tavo ne neigiamas įvertinimas yra 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Iš tikrųjų šiltas, nors antrą kartą megzdama jau kai ką daryčiau kitaip, o ir modelis kuriam mezgiau yra šiek tiek pavalgęs ............ tai dabar gal kokias išilgines juostas įprūdyčiau, bet, deja, vėlu. Kaip visada protas eina iš paskos, bent jau man rolleyes.gif
O oras nors paskutiniu metu tikrai nekoks buvo, bet kadangi "tepam slides", t.y. ruošiamės į kalnus, tai vis tik gal jis ir neblogas. Gal jau reiktų išaugt iš to amžiaus, bet posakis "gražiau už kalnus yra tik kalnai" man vis dar gajus. Mezginiai lieka antroj vietoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 02 vasario 2014 - 22:31
vaje, pasijutau tikra ziezula...
o man noretusi jo ilgesnio. taip beziurint noretusi, kad butu ilgas iki zemes, kokonas toks, sulendi ir sedi siltai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 02, 23:34)
vaje, pasijutau tikra ziezula...

Ne žiežula tu, ne žiežula mirksiukas.gif , tik tavo darbeliai tokie preciziški, kad į juos lygiuotis neįmanoma biggrin.gif
kokonas toks, sulendi ir sedi siltai
o sėdėsim susisukę tada, kai pasodins biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif - nebūtinai į kalėjimą blink.gif , gal liga kokia ar neganda schmoll.gif , o kol kas - minkim pedalus mirksiukas.gif ir brūžinkim mezginius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 02 vasario 2014 - 23:11
sirdingai aciu ristina. eisiu ardyt sestadienio darba. tik toks klausimas, pagal sitaji var neraso kad daromas priekiui kaklo isleidimas. tu jo nedarai?
Papildyta:
P.s. giriu visas visas be isimties. Grazus paprastutis megztukelis darbejos. Mociutes irgi super puper. Taip ir toliau.......
Atsakyti
Kokia smagi Daivuliaus suknytė mažajai smile.gif Aš tikriausiai praleidau apie kaklo apdailą - kaip ją ten reikia daryti?

Ristinos vyriška liemenė labai tinka mažam vyrukui smile.gif Dėkui už schemą. Kada nors ir aš bandysiu smile.gif

Darbėja, kokios kojinės, ir kiek tapukų bigsmile.gif

Močiuttės drugeliai kokie faini smile.gif

Darbejos kaklavamzdis biggrin.gif Tikrai šiltas ir mielas atrodo smile.gif

Aš kaip tik vyrui mezgu reglano megztinį pagal tą mnemosina. Nugara kaip ir visai nieko. Kai viską pabaigsiu bus matyt ar geras smile.gif BET nežinau kaip kaklo apdailą reikia daryti? Būčiau dėkinga už kokias nuorodas,, 4u.gif

Mezgiau sijoną (kuris jau išardytas), ir man vėl klausimų pilna smile.gif Kaip reikia užbaigti viršų, kad nesigautų toks iškilus pabaigimas. Užbaigiau su adata. Kaip kitaip galima, na kad būtų panašiai kaip ir apačia?
user posted image

Atsakyti
Balla, kopijuoju ka buvo parasiusi Jautiena, o as tikslinausi. tai pagal tai ir dariau kakla:
Nusimezgu stulpeli, perkeliu viska ant pagrindines adatines. Tada imu liemene ir uzkabinu mezgini, i save geraja puse. Sujungiu ir numezgu kokias 3-4 eiles, bei pagalbiniu siulu pamezgu daugiau eiliu ir nuemu mezgini. Dabar suprantu reikia prisiuti ta gabaliuka atbuline siule? o kaip jis tiksliau siunasi (angl.k. „backstitch“)? Ar taip siule siunasi? suprantu kur skaiciukai, pas mus bus akutes?
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 02 03, 10:48)
Balla, kopijuoju ka buvo parasiusi Jautiena, o as tikslinausi. tai pagal tai ir dariau kakla:
Nusimezgu stulpeli, perkeliu viska ant pagrindines adatines. Tada imu liemene ir uzkabinu mezgini, i save geraja puse. Sujungiu ir numezgu kokias 3-4 eiles, bei pagalbiniu siulu pamezgu daugiau eiliu ir nuemu mezgini. Dabar suprantu reikia prisiuti ta gabaliuka atbuline siule? o kaip jis tiksliau siunasi (angl.k. „backstitch“)? Ar taip siule siunasi? suprantu kur skaiciukai, pas mus bus akutes?

O varge, kaip man viskas sudėtingai atrodo doh.gif Įtariu be vaizdinės medžiagos neišsiversiu. Bet šitą išsisaugosiu ateičiai smile.gif Prireiks, kai pažengsiu biggrin.gif
Atsakyti
Man kitas budas geresnis, kazkas mete is mnemosinos kaklo apdailos pvz. Kaip prikitliuojama su mezgimo masina. Isbandziau patiko.

mezgi atitikamo ilgio gumele, 2x2 tarkim ar 1x1. Pereini prie apvalaus mezgimo itraukiant i darba visas adatas. Gaunasi tokia ale kisene. Nuleidi antraja adatine i apacia per 1padeti. Geraja puse mezgininio kakla sukabini ant adatu. Tada perkelineji visas adatas nuo apatines adatine ant virsutines. gaunasi kaip ir 3sluoksniai. Pertempi siula per visas adatas ir rankiniu budu po viena ismezgi. Gaunasi kitliavimo digsniukai. Apverti atsargiai visa mezgini ir uzbaigineji nuimti akis. Man super graziai gavosi situo budu tiek geroji puse ties isvirkscia. Kaip parduotuvinis. Gaila, kad liemene kuria taip dariau fotkinau su tel ir nera kokybes, nieko nesimato. Dabar jau pas savininka.
Atsakyti