Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Gal padės (paspaudus pasididina):
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 31 sausio 2014 - 21:58
QUOTE(_Smilga_ @ 2014 01 31, 22:57)
Gal padės (paspaudus pasididina):

Smilga, ačiū 4u.gif , tik kad nepadariau tų paskutinių apvalių eilių pagal instrukciją, tai nelabai išeina pasinaudot, bandysiu su virbaliukais "senoviškai" užbaiginėt doh.gif . Bet ateity jau žinosiu kaip daryt teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 02 01, 10:27)
Smilga, ačiū  4u.gif , tik kad nepadariau tų paskutinių apvalių eilių pagal instrukciją, tai nelabai išeina pasinaudot, bandysiu su virbaliukais "senoviškai" užbaiginėt  doh.gif . Bet ateity jau žinosiu kaip daryt teisingai  biggrin.gif

o jeigu tu imtum ne mašininių, o tiesiog virbalais megztų mezginių knygą? http://www.liveinter.../post233913963/

adata užbaigimas - ne tai ko tau reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2014 02 01, 12:03)
adata užbaigimas - ne tai ko tau reikia? g.gif

aaagnex, ačiū 4u.gif čia tikrai tai, ko man reikia biggrin.gif , tik aišku savižudybė taip narpliot, bet atsispausdinau paveiksliukus, pabandysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš esmės tai čia tas pats metodas, tik mano variantu akys nepabėgs. smile.gif
Atsakyti
Papuošiu anūkytę

user posted image
Atsakyti
Mociute, kokia nuostabi suknele su drugeliais 4u.gif ar cia 24 akiu korta?
Atsakyti
Daivuliau , taip. Galiu įmęst

user posted image
Atsakyti
Mociute, labai aciu 4u.gif duktereciai suknele pazadejus numegsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 02 01, 15:11)
Papuošiu anūkytę

Labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nors blogoji pusė ko gero su ilgokais siūlų praraukimais, įdomu, ką su jais darėt????
Atsakyti
papasakokite kaip teisingai apskaiciuoti mezgant reglanu. per mnemosina man kazkodel pati programa prideda centimetrus papildomus, kuriu man nereikia. tarkim jei rasau kad apimtis 100, tai mnemosinoij ant iskarpos atsiranda gerokai daugiau....

visada mezgiau su tokia exselio apskaiciavimo programele. esu mezgusi reglana su virbalais nuo virsaus i apacia. o ant mezgamosios nuo apacios i virsu nebesusidoroju.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 01, 18:46)
papasakokite kaip teisingai apskaiciuoti mezgant reglanu. per mnemosina man kazkodel pati programa prideda centimetrus papildomus, kuriu man nereikia. tarkim jei rasau kad apimtis 100, tai mnemosinoij ant iskarpos atsiranda gerokai daugiau....

Tai pasimažink apimties cm tame langelyje ir perskaičiuok iš naujo biggrin.gif
Atsakyti