Gal padės (paspaudus pasididina):
QUOTE(_Smilga_ @ 2014 01 31, 22:57)
Gal padės (paspaudus pasididina):
Smilga, ačiū , tik kad nepadariau tų paskutinių apvalių eilių pagal instrukciją, tai nelabai išeina pasinaudot, bandysiu su virbaliukais "senoviškai" užbaiginėt . Bet ateity jau žinosiu kaip daryt teisingai
QUOTE(darbeja @ 2014 02 01, 10:27)
Smilga, ačiū , tik kad nepadariau tų paskutinių apvalių eilių pagal instrukciją, tai nelabai išeina pasinaudot, bandysiu su virbaliukais "senoviškai" užbaiginėt . Bet ateity jau žinosiu kaip daryt teisingai
o jeigu tu imtum ne mašininių, o tiesiog virbalais megztų mezginių knygą? http://www.liveinter.../post233913963/
adata užbaigimas - ne tai ko tau reikia?
QUOTE(aaagnex @ 2014 02 01, 12:03)
adata užbaigimas - ne tai ko tau reikia?
aaagnex, ačiū čia tikrai tai, ko man reikia , tik aišku savižudybė taip narpliot, bet atsispausdinau paveiksliukus, pabandysiu
Iš esmės tai čia tas pats metodas, tik mano variantu akys nepabėgs.
Mociute, kokia nuostabi suknele su drugeliais ar cia 24 akiu korta?
Mociute, labai aciu duktereciai suknele pazadejus numegsti
QUOTE(močiuttė @ 2014 02 01, 15:11)
Papuošiu anūkytę
Labai , nors blogoji pusė ko gero su ilgokais siūlų praraukimais, įdomu, ką su jais darėt????
papasakokite kaip teisingai apskaiciuoti mezgant reglanu. per mnemosina man kazkodel pati programa prideda centimetrus papildomus, kuriu man nereikia. tarkim jei rasau kad apimtis 100, tai mnemosinoij ant iskarpos atsiranda gerokai daugiau....
visada mezgiau su tokia exselio apskaiciavimo programele. esu mezgusi reglana su virbalais nuo virsaus i apacia. o ant mezgamosios nuo apacios i virsu nebesusidoroju.
visada mezgiau su tokia exselio apskaiciavimo programele. esu mezgusi reglana su virbalais nuo virsaus i apacia. o ant mezgamosios nuo apacios i virsu nebesusidoroju.
QUOTE(kvartetas @ 2014 02 01, 18:46)
papasakokite kaip teisingai apskaiciuoti mezgant reglanu. per mnemosina man kazkodel pati programa prideda centimetrus papildomus, kuriu man nereikia. tarkim jei rasau kad apimtis 100, tai mnemosinoij ant iskarpos atsiranda gerokai daugiau....
Tai pasimažink apimties cm tame langelyje ir perskaičiuok iš naujo