nzn kaip tau jautiena su tais kirpimais taip lengvai. as jau kirpau viena syki, jei pamenate juodaja pripiniuota mano suknele. tai va per ta seksualu priekio sukaitaliojima juostu, nesigavo grazus kaklo isemimas. gavau darbuotis su siuvamaja ir kirpti. tu siulgaliu irgi gaunasi daugggggg. na tfu tfu tfu akys nepabego, bet darant apdaila laikiau kvapa uzgniauzus. kaip graziai visa ta siuleline betvarke sutvarkyt ir paslepti, sugrusti i kaklo apdailos kisene.
na manau, kad as perplatu zigzago zingsni pasirinkau, bijodama kad mezgini sutrauks. (nors tikrai ta kojele irgi pakelusi siuvau). zinoma kai baimes akys dideles dar ir nuo zigzago palikinejau apsidradimui kipdama. va ir gavosi ganetinai nesiauras krastas, kuri reikia paslepti.
na tikiuosi suprasit apie ka as.
as jau nebezinau, kogero atidesiu tuos medzius, arba kitoki megztuka megsiu. siuvamaja uzkeliau i spinta supakavus. uzdeliota visokiais babakais dabar.
tas apskritas su statytom rankovem mmmmmmmm. pamenu, kad kazkas mete jo konstrukcija, bet as vistiek nelabai isikirtau kas su kuom ten.
zodziu man kazkos sastingis atejo mezgime. nebesedu prie mezgamosios. tai nepatinka niekas, tai modelio nerandu. zodziu n+n=problemos vienos.
gal truputeli ir issisemiau, bo variau pries sventes ir per as, ir po ju .
man kirpimas uzkliuvo labiau tuo, kad apsiuti krastai patampa netamprus... apdaila prisiuvinejau pirma atskirai numezgus, nes negalejau krasto istempt ant adatines iki reikiamo ilgio...
kita kart jeigu vel margi megsiu, tai pirma apdaila primegsiu is geros puses, o tada siusiu ir kirpsiu.
kita kart jeigu vel margi megsiu, tai pirma apdaila primegsiu is geros puses, o tada siusiu ir kirpsiu.
Kaip maloniai akis paganiau
Labai patiko snoodas ( Lace tavo darbuose deriniai su rozine/ ciklamenine spalva reabilitavo man sita spalva jau pries kelis metus kaip man dabar grazu!), darbejos kojinytes - paprastas, bet labai mielas darbukas, labai noreciau kada nors jas numegzti...
Kvarteto lygiu rastu megztas koplektukas- paprastume ir slypi grozis
Ristina, vaikiukas ir megztinis moteriskas koooooks fainas! Ir vel staigmena man - spalva, manyciau visai ne mano- bet kaip gerai atrodo
Daivuliau, mielas mezginukas
As masininiui mezgimui laiko turiu minimaliai. O kai mezgu niekas neiseina. Kantrybe kazkur isejus.. lauksiu geresniu laiku
Labai patiko snoodas ( Lace tavo darbuose deriniai su rozine/ ciklamenine spalva reabilitavo man sita spalva jau pries kelis metus kaip man dabar grazu!), darbejos kojinytes - paprastas, bet labai mielas darbukas, labai noreciau kada nors jas numegzti...
Kvarteto lygiu rastu megztas koplektukas- paprastume ir slypi grozis
Ristina, vaikiukas ir megztinis moteriskas koooooks fainas! Ir vel staigmena man - spalva, manyciau visai ne mano- bet kaip gerai atrodo
Daivuliau, mielas mezginukas
As masininiui mezgimui laiko turiu minimaliai. O kai mezgu niekas neiseina. Kantrybe kazkur isejus.. lauksiu geresniu laiku
Darbėja - tavo kojinės labai labai Tapkiukai irgi faini Aš kojines pabandžiau megzt, kulnas skylėtas išėjo Klaidas supratau, bet pakartot be klaidų kažkaip neprisiruošiu
Jautiena - gerai, kai yra kas paprotina Supratau, kad šitas megztinis bus neatsegamas. Modelį iškristalizavau - liko įgyvendint Tik tiek, kad dėl to ar gražus bus įsitikinus nesu Nu bet šiltas, tai tikrai bus
Jautiena - gerai, kai yra kas paprotina Supratau, kad šitas megztinis bus neatsegamas. Modelį iškristalizavau - liko įgyvendint Tik tiek, kad dėl to ar gražus bus įsitikinus nesu Nu bet šiltas, tai tikrai bus
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 29, 22:52)
tas apskritas su statytom rankovem mmmmmmmm. pamenu, kad kazkas mete jo konstrukcija, bet as vistiek nelabai isikirtau kas su kuom ten.
Va, daikto konstrukcija. Rankovės įprastinės
tik jau reik pasiskaičiuot pagal turimą siūlą ir tankumą.
Tarkim mezgu juostą apie 50cm platumo, nebaigtom eilėm. Pradžią susiuvu su pabaiga. tada įsiuvu nugaros "kvadračiuką". Rankoves aš mezgu "statytas"
aciu supratau dabar, kas su kuom.
Ačiū visoms , kojinės dėl šiltumo, tapkės - siūlų suniokojimui (čia iš to maximinio maišo), nes buvo ardyti ir susukti po daug siūliukų, tai arba išmest juos reikėjo arba kur nors panaudot
Močiutte, kojines numegzt - baikė, o jei ką ir ne taip padarai, tai ardyt nedaug
Dabar pradėjau plačiakalį megzt ir numezgus platėjantį kaklą apvaliai sustojau, nes reiktų ant pagalbinio siūlo antros adatinės akis pamegzt ir suku galvą kaip čia padaryt, kad viso mezginio man nenutrenktų ant žemės , kas kartais man vis dar nutinka
Močiutte, kojines numegzt - baikė, o jei ką ir ne taip padarai, tai ardyt nedaug
Dabar pradėjau plačiakalį megzt ir numezgus platėjantį kaklą apvaliai sustojau, nes reiktų ant pagalbinio siūlo antros adatinės akis pamegzt ir suku galvą kaip čia padaryt, kad viso mezginio man nenutrenktų ant žemės , kas kartais man vis dar nutinka
QUOTE(Ristina @ 2014 01 30, 15:13)
Va, daikto konstrukcija. Rankovės įprastinės
Tarkim mezgu juostą apie 50cm platumo, nebaigtom eilėm. Pradžią susiuvu su pabaiga. tada įsiuvu nugaros "kvadračiuką". Rankoves aš mezgu "statytas"
O kaip jus mezgat nebaigtom eilem gal pamokeliu ikelti galit
Čia rodo mezgant kepurė trumpintas/ilgintas eiles http://www.youtube.c...h?v=XZFXmW5atEQ
Čia http://www.youtube.c...h?v=nV1eP_H14Pk
Čia http://www.youtube.c...h?v=fKo_lVIK6ng
Čia http://www.youtube.c...h?v=nV1eP_H14Pk
Čia http://www.youtube.c...h?v=fKo_lVIK6ng
Gal kas turit kokią nuorodą kaip gražiai užbaigt stulpelius? Savo gausybėj literatūros nieko neatknisu. Tur būt protingi žmonės taip nedaro . Mezgiau nuo viršaus megztinį, baigiau stulpeliais 2/2, paskui ant pagalbinio siūlo.
Kažkur lyg esu girdėjus, kad su adata gražiai užbaigimą padaro
Kažkur lyg esu girdėjus, kad su adata gražiai užbaigimą padaro