Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Kas nemezga su mašina tai galvoja, kad tik pasakyt mašinikei reikia ko nori, viens du ir turi. Deja, deja.....Darbėja Į dešimtuką. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gerą žodį, nors mano mezginys visai elementarus, jokios didelės meistrystės nereikalaujantis. smile.gif

Vat visokios kaklų apdailos mašina man dar toks tamsus miškas. Ir blogiausia, kad aš tingiu mokytis, kažkaip vis čiumpu virbalus ir rankytėm apdailinu. doh.gif blush2.gif

QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 29, 09:29)
Lace, pasakiskos mergaites su snudu, o kepuriuka pati mezgei? Medalis uz burbula  4u.gif

Kepuriukas jau prieš porą metų megztas, trečią žiemą dukra nešioja. Jau gal ir naujo reiktų. unsure.gif
Atsakyti
Prasimezgiau medelių mėginuką didesnį. Pamačiau 3 dalykus biggrin.gif :
1. Kortą su klaidom pasidariau doh.gif - nu bet jau pataisyta 4u.gif
2. Jei noriu tik atsegamo megztinio priekį megzt, tai max dvi spalvos bus...
3. Ir noriu jo būtent tokio ir kažkuo jis man neįtinka - gal pagrindo spalva, gal dar kažkuo g.gif

Mėginuko be klaidų kol kas nepermegzdinėsiu, tai rodau tokį blush2.gif Spalva vos vos sumeluota, nu nes pagrindas ne melsvas, o pilkas yra 4u.gif

user posted image

ir siūlai, kuriais marginu 4u.gif
user posted image

Dar yra mintis visgi neatsegamą daryt, megzt tik priekį raštuotą, nugarą pilką, o rankoves padryžuot plonom juostelėm g.gif Gal toks variantas geriau? g.gif

jei kas ką patarsit - gal būt palengvinsit mano apsisprendimą dėl jo likimo 4u.gif

Kvartetas - o kaip tavo medeliai - irgi tik mėginuko pavidale? g.gif

Mačiau Lace snūdą - gražus spalvingas wub.gif
Daivuliau mergytės sukneė man labai patiko wub.gif . Tiek patiko, kad linkus nematyt laisvokos kaklo apdailos rolleyes.gif
Nu ir Jautienos mezginiai kaip visada labai labai gražūs ir kruopštūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 sausio 2014 - 13:10
Aaagnex, mano mintis skaitai biggrin.gif
Aš vakar kaip tik galvojau rašyti, kaip su tais medeliais megztukai mezgasi smile.gif o tu siandien jau rodaisi savo medelius thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas tik mėginukas ir neįsivaizduoju kuo jis pavirs ir kada 4u.gif

kol kas galutinio vaizdo nematau: gal daryt atsegamą megztinį, jei taip gal tik priekį spalvint ir nekreipt dėmesio į tai, kaip spalvos pereis rolleyes.gif , gal spalvų perėjimus patrumpint tiesiog iškerpant siūlo galą, gal visą margą daryt, bet kažkodėl norisi man atmest šitą variantą g.gif , gal daryt neatsegamą ir priekį tik raštuot nugarą pilką daryt, o rankoves arba irgi pilkas arba gal jas padryžuot g.gif o gal net tik liemene apsiribot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 sausio 2014 - 13:35
QUOTE(aaagnex @ 2014 01 29, 13:34)
.. o gal net tik liemene apsiribot? g.gif

Pradžioj numedeliuok liemenę bigsmile.gif o jei vskas pavysk - ir megztuką biggrin.gif Nors kažin ar norėsis tuo pačiu raštu kito daikto g.gif

Pasigirt dar reikia blush2.gif
user posted image
Paprastuoliška "vyriška"liemenė. dar liko saujelė siūlo, tai neapsisprendžiu, gal rankoves numegzt g.gif

O čia "ratukinis" megztukas-susiaustukas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ristina. labai gražus vyriškis ir liemenė 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tokia tikrai vyriška thumbup.gif
Tavo apvaliukai kaip visada thumbup.gif thumbup.gif , bet šitas jau su statyta nugaros dalim????? Kada aš iki tokių darbų priaugsiu blush2.gif
Šiandien prasikuičiau prie storamezgės bandydama riberį prilipdyt ir kol kas pššššš.... Ne visos dalys originalios buvo, tai arba reiks spjaut į antrą adatinę arba dasipirkinėt dalikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet jau šiuo metu kantrybės ištekliai išsemti. O vis džiaugiaus, kad su riberiais niekad neturėjau problemų ir še tau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
mano medeliai dar irgi pavyzdelio pavidalu. noreciau irgi susegamo per prieki. kaip gerai, kad tu prabilai. as visai nepagalvojau, kad man tie margiai skirtingai susimargins. tada nuplaukia mano taip pat toks modeliukas.

arba drasioms mezgejoms iseitis. marginti kaip yprastai iki kaklo isemimo pradzios ir paleisti 1-2 akis vidurinias. paskums atzigzaguot krastus ir kirpti. na cia toks mano garsus pamastymas doh.gif . arba iskar 2 vidurines neitraukti i darba. gautusi kaip ir siulo pratempimas per tuscia vieta. per ja bus patogu kirpti ir nenukreivinti.

ka manote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 29, 18:42)
mano medeliai dar irgi pavyzdelio pavidalu. noreciau irgi susegamo per prieki. kaip gerai, kad tu prabilai. as visai nepagalvojau, kad man tie margiai skirtingai susimargins. tada nuplaukia mano taip pat toks modeliukas.

arba drasioms mezgejoms iseitis. marginti kaip yprastai iki kaklo isemimo pradzios ir paleisti 1-2 akis vidurinias. paskums atzigzaguot krastus ir kirpti. na cia toks mano garsus pamastymas doh.gif . arba iskar 2 vidurines neitraukti i darba. gautusi kaip ir siulo pratempimas per tuscia vieta. per ja bus patogu kirpti ir nenukreivinti.

ka manote ax.gif

aš apie antrą variantą irgi galvojau... Tik galvojau palikt ne 2, o kokias 8 adatas laisvas, kad normaliai pertrauktų siūlą - tada galima būtų nukirpt drąsiau biggrin.gif

Nu bet turbūt bandysiu nuo neatsegamo mirksiukas.gif Ir gal net rytoj g.gif
Atsakyti
nereikia nieko palikinet - ka paskui su tais siulgaliais darysit? ir pats krastas atsipalaidaves bus. as kirpau, tik nusiuvau per viduri su siuvamaja ir kirpau tarp akiu is gerosios puses - nera kur ten nukreivinti. ir kaklo iskirpte kirpau.

QUOTE(darbeja @ 2014 01 29, 16:28)
Šiandien prasikuičiau prie storamezgės bandydama riberį prilipdyt ir kol kas pššššš.... Ne visos dalys originalios buvo, tai arba reiks spjaut į antrą adatinę arba dasipirkinėt dalikes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
idomu kokios dalys, as turiu stormezge dalim, jeigu nerasi - gali kreiptis, nuskausminsiu kaip priklauso litovcam lotuliukas.gif tongue.gif

Lace - simpatiskas snudikas, net labai.
Daivuliau - grazi suknike, kakliukas tik tik trupuciuka per platus, reikejo mazesniu tankumu pacioj pradzioj kelias eilikes. smagu girdet, kad apdaila isejo.
Ristinos vyrukas rimtas ir liemene rimta biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 29 sausio 2014 - 22:10
QUOTE(darbeja @ 2014 01 29, 17:28)

*Tavo apvaliukai kaip visada  thumbup.gif  thumbup.gif , bet šitas jau su statyta nugaros dalim????? **Kada aš iki tokių darbų priaugsiu  blush2.gif

*Taip, šis su nugaros kvadračiuku smile.gif
**Kur jau tau augt? biggrin.gif aš pvz., iki kojinių dar neužaugau biggrin.gif

Atsakyti
aciu visoms uz komentarus, pagarinus mano akimis vaizdas geresnis.
QUOTE(jautiena @ 2014 01 29, 22:03)
Daivuliau - grazi suknike, kakliukas tik tik trupuciuka per platus, reikejo mazesniu tankumu pacioj pradzioj kelias eilikes. smagu girdet, kad apdaila isejo.

tankumas viso stulpelio 1, kai pacio mezginio 4. Reiks bandyt storesnius siulus ir ziureti ar tas pats gaunasi, jei tas pats - tai kalte suversiu riberiui doh.gif
Atsakyti