Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

QUOTE(ddinaa @ 2014 02 09, 16:16)
As kartais pagalvoju, kad mazesnio metu skirtumo nenoreciau... butu dar sunkiau...o jei dar i darza neina, tai yra kas veikt wink.gif

Tikra tiesa drinks_cheers.gif

Ir busena mano tokia pat vakarais buna biggrin.gif bet ryte vel kaip nauja bunu smile.gif

Maniske panasiai kaip Vakaris maistauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 09, 19:15)

Ir busena mano tokia pat vakarais buna  biggrin.gif bet ryte vel kaip nauja bunu  smile.gif

Labas, pavydu skaityti, kad is ryto su energija keliates. As ir vakare, ir ryte be jegu. Nors Martynas dar puse velnio - min 3 kart keliasi, max 5-6, bet dazniausiai greit pavalgo ir vel luzta. Kartais tik uzeina paryciu pokalbiu valandeles, tai burzgia kazka, bet vis tiek uzmiega.
Dovydas keliauja i darza, visai neblogai sekasi. Tik ryte, kai vyras veza, labai sunku man buna atsikelti, vis imingu tada. O jis vienas nespeja susisukti. Dovyda gaila zadinti, bet ka darysi. Kartais as vezu, bet su Martynu sudetinga, gaila ji tasyti is/i masina.
Bet siaip labai palengvejo, kai Do isejo i darza. Nes labai pykomes, jis vis demesio reikalaudavo, supyksta ant manes, bega trenkia Martynui ir pan.

Tutiute, as tikrai negyvenciau su anyta. Du metai labai ilgas laiko tarpas. Pazistu save, tai tikrai neiseitu i nauda musu seimai. Bet cia priklauso nuo taves, jei tu sugebi prisitaikyti ir uzsimerkti, praleisti pro ausis anytos nesamones, tai gal ir imanoma. Man mistika, kodel gaili garazo. Juk net neparduodat, tik ikeisti... Keisti zmones pasidaro i senatve...
Atsakyti
Maniske apie 94 cm gal ir apie 12,5 kg wub.gif
Atsakyti
Mano pana yra 102 cm. ūgio ir sveria apie 17 kg. Aukšta pas mane pana. Visi visada galvoja kad jai mažiausiai 4 metai.
Na o mes atsidūrėme ligoninėje... Ta temperatūra pakilusi nukrito tik dienai, o penktadienį vėl pakilo ir kosulys tai baisus. Išrašė augmentino... bet jį gerdamos susirgome dar labiau. Galiausiai įtarė plaučių uždegima...Tai šį pirmadienį siūlė arba stipesnius geriamus antibijotikus ir gydytis namie, arba į ligoninę. Rinkausi ligoninę ir manau, kad neapsirikau... nes su leidžiamais labai lėtai gyjame... labai lėtai. Per tą savaitę išsekau juodai, tiek nerviškai, tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Tai dar džiaugiuosi, kad leidžia namo grįžti su vaiku išmeigoti. O ryte vėl važiuojame į ligoninę.... taigi linkiu visiems visiems visiems būti sveikiems....
Atsakyti
Mielosios, norėjau paklausti, į inhaliatorių kai pilate brontex, kiek jo pilate? Tiek kiek informaciniame lapelyje pagal amžių parašyta gerti? O skiedžiate ar gryną duodate kvėpuoti? Klausiu, nes esu šiek tiek įsibaiminusi. Faustei visada duodavau nuvėsusios min. vandens kvėpuoti arba įlašindavau mažą mažą lašiuką eukaliptų aliejuko su mėtom. Bet gydytoja sakė, kad šitas dalykas mus greičiausiai labai labai labai sualergizavo, tai dabar visai bijau ką daryti... Dėl to klausiu jūsų smile.gif gal jums ką gydytojos yra patarusios. Aš višta, iš tos laimės, kad nebereikės vaikui leidžiamų vaistų, nė nebepaklausiau gydytojos apie brontex kiekį inhaliacijos metu... Padėkit... ax.gif
Atsakyti
Eteriniai aliejai nesveika nei inhaliatoriams, nei plauciams. Negalima ju inhaliuot.
Atsakyti
QUOTE(juros_lasas @ 2014 02 18, 00:33)
Mielosios, norėjau paklausti, į inhaliatorių kai pilate brontex, kiek jo pilate? Tiek kiek informaciniame lapelyje pagal amžių parašyta gerti? O skiedžiate ar gryną duodate kvėpuoti? Klausiu, nes esu šiek tiek įsibaiminusi. Faustei visada duodavau nuvėsusios min. vandens kvėpuoti arba įlašindavau mažą mažą lašiuką eukaliptų aliejuko su mėtom. Bet gydytoja sakė, kad šitas dalykas mus greičiausiai labai labai labai sualergizavo, tai dabar visai bijau ką daryti... Dėl to klausiu jūsų smile.gif gal jums ką gydytojos yra patarusios. Aš višta, iš tos laimės, kad nebereikės vaikui leidžiamų vaistų, nė nebepaklausiau gydytojos apie brontex kiekį inhaliacijos metu... Padėkit...  ax.gif

mums gydytojas nerekomendavo brontexo inhaliuot, neva su juo tik blogiau galima pasidaryt.. Geriau Eukalipto painhaliuot.
O kai buvom pas pulmonologus tai vieninteli dalyką kurį patarė inhaliuot tai procentinis druskos tirpalas (tik nepaklausiau koks tai procentas turi būt) ir inhaliatorius tinkamas tik ligos pradžioj, kai vaikas kosti slapiai nuo inhaliatoriaus garų tik pagausinamas plaučių turinys kurį reikia iškosėt. Kaip supratau bereikalingas daiktas namuose... Net nežinau kuo čia man labiau nusivilt: santariškių gydytoju ar inhaliatoriu?.. g.gif Be to, sakė nemėtyt pinigų brontexui g.gif
Faktas tik vienas, nustojau garint ir po kurio laiko vaikas pasveiko unsure.gif

QUOTE(Tina* @ 2014 02 18, 01:03)
Eteriniai aliejai nesveika nei inhaliatoriams, nei plauciams. Negalima ju inhaliuot.

Nesiginčysiu, bet mums gydytojas leido tik eukalipta inhaliuot
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2014 02 18, 09:54)
vieninteli dalyką kurį patarė inhaliuot tai procentinis druskos tirpalas (tik nepaklausiau koks tai procentas turi būt) ir inhaliatorius tinkamas tik ligos pradžioj.

tai fiziologinio skysčio nusipirk. ten jau reikiamas druskos kiekis bus.

o dėl inhaliatoriaus. tai kam juo nusivilt? g.gif jei sako, kad tinkamas ligos pradžioje, tai ligos pradžioje ir naudokit, kol būna sausas kosulys.
Atsakyti
Čia vėl turbūt tinka pasakymas kiek gydytojų, tiek nuomonių. Mes kai gulėjome ligoninėje, tai net inhaliacinės procedūros buvo skirtos kosuliui gerinti. Eukaliptą naudojome, tiek pačiai labai padėdavo (yapč kai sloga dar būdavo), tiek ir vaikui buvo gerai. Bet kai padarė kraujo tyrimą, rodė nežymią alergiją o kosuslys priepolinis. Tai gydytoja įtarė, kad dėl et.aliejaus viskas galėjo labiau pablogėti. Nors iki tol jis mums labai padėdavo. Brontex pasiūlė pati gydytoja. Todėl ir užklausiau. Nors poveikis man nepatiko, sakiau pirksime tirpalo. O kosulys mūsų nėra visai šlapias, gal todėl ir sakė inhaliuotis inhaliuotis ir inhaliuotis. Šiaip geras daiktas, mūsų namuose ilgai spintelėje neužsibūna.
Atsakyti
QUOTE(juros_lasas @ 2014 02 18, 13:13)
Čia vėl turbūt tinka pasakymas kiek gydytojų, tiek nuomonių. Mes kai gulėjome ligoninėje, tai net inhaliacinės procedūros buvo skirtos kosuliui gerinti. Eukaliptą naudojome, tiek pačiai labai padėdavo (yapč kai sloga dar būdavo), tiek ir vaikui buvo gerai. Bet kai padarė kraujo tyrimą, rodė nežymią alergiją o kosuslys priepolinis. Tai gydytoja įtarė, kad dėl et.aliejaus viskas galėjo labiau pablogėti. Nors iki tol jis mums labai padėdavo. Brontex pasiūlė pati gydytoja. Todėl ir užklausiau. Nors poveikis man nepatiko, sakiau pirksime tirpalo. O kosulys mūsų nėra visai šlapias, gal todėl ir sakė inhaliuotis inhaliuotis ir inhaliuotis. Šiaip geras daiktas, mūsų namuose ilgai spintelėje neužsibūna.

Gydytoja maniskiui taip pat buvo skyrusi Brontex tirpala. Sake jis geriau nei sirupas. Kosulys buvo spazminis, todel gavo papildomai inhaliuoti adrenalino. Poveikis iskarto jausdavosi. Po inhaliaciju vaikui buvo daug geriau. Taip pat padedavo kojyciu kaitinimas karstame vandenyje. Tada i kojines ir i lova miegoti mirksiukas.gif
Brontexa naudojau kaip buvo gydytoja parasius. Kiek pamenu atitiko instrukcija. Plius pildavau vandens.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2014 02 18, 09:54)
mums gydytojas nerekomendavo brontexo inhaliuot, neva su juo tik blogiau galima pasidaryt.. Geriau Eukalipto painhaliuot.

Eterinius aliejus tinka pakvepuot is kokio puodo, o inhaliatorius smulkia dulksna nesa viska daug giliau, galima uzkist ne tik inhaliatoriu tais aliejais, bet ir plauciu alveoles. Manrods net instrukcijoj rasom jog negalima naudot eteriniu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 18, 18:33)
galima uzkist ne tik inhaliatoriu tais aliejais, bet ir plauciu alveoles. Manrods net instrukcijoj rasom jog negalima naudot eteriniu.

būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti