QUOTE(Tina* @ 2014 02 09, 19:15)
Ir busena mano tokia pat vakarais buna
bet ryte vel kaip nauja bunu
Labas, pavydu skaityti, kad is ryto su energija keliates. As ir vakare, ir ryte be jegu. Nors Martynas dar puse velnio - min 3 kart keliasi, max 5-6, bet dazniausiai greit pavalgo ir vel luzta. Kartais tik uzeina paryciu pokalbiu valandeles, tai burzgia kazka, bet vis tiek uzmiega.
Dovydas keliauja i darza, visai neblogai sekasi. Tik ryte, kai vyras veza, labai sunku man buna atsikelti, vis imingu tada. O jis vienas nespeja susisukti. Dovyda gaila zadinti, bet ka darysi. Kartais as vezu, bet su Martynu sudetinga, gaila ji tasyti is/i masina.
Bet siaip labai palengvejo, kai Do isejo i darza. Nes labai pykomes, jis vis demesio reikalaudavo, supyksta ant manes, bega trenkia Martynui ir pan.
Tutiute, as tikrai negyvenciau su anyta. Du metai labai ilgas laiko tarpas. Pazistu save, tai tikrai neiseitu i nauda musu seimai. Bet cia priklauso nuo taves, jei tu sugebi prisitaikyti ir uzsimerkti, praleisti pro ausis anytos nesamones, tai gal ir imanoma. Man mistika, kodel gaili garazo. Juk net neparduodat, tik ikeisti... Keisti zmones pasidaro i senatve...