Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

QUOTE(oliv @ 2014 02 06, 12:20)
Būtinybė - tik jei neišeina suduoti geriamų vaistukų, kai aukšta tempa, tą turėjau omeny.
o vaiko skrandis kaip? dzin? unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal ko reik is Amway? https://www.amway-lithuania.com/
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 02 06, 17:03)
o vaiko skrandis kaip? dzin?  unsure.gif

Taigi ne aš šitą sugalvojau. TIk parašiau, ką esu skaičius. Gi sakiau, kad ir man naujiena, net nebežinau, kuo tikėt. Užtat ir užvedžiau diskusiją. Tik abejoju, ar čia mes rasim teisingą atsakymą, kas geriau - žvakutės ar geriami vaistai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 06, 18:06)
Merginos, gal ko reik is Amway? https://www.amway-lithuania.com/

Man labai patinka LOC servetėlės.
user posted image
Užsakytum? Parašyk gal į AŽ smile.gif

Ir vakarui kaip tik į temą labai rekomenduoju šitą knygą paskaityt su sausinukais.
user posted image
Čia, aišku, tiems, kas tvarkytis nemėgsta. Martynas visada tingi susitvarkyt žaislus, tai šiandien paskaitėm ir ką jūs manot biggrin.gif Viską susitvarkė!
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 02 06, 03:17)
Kaip įdomiai... Alergijos tyrimai nerodo, o dietos laikytis reikia  g.gif Irgi be gliuteno verčiatės? Neįsivaizduoju, kaip toliau reiks derint šeimos meniu, kai baigsis Olivijai košių makalošių laikas. Juk visko norės to pačio, ką mes valgom  verysad.gif

Koks tepaliukas tinka? Basalis gal? O jis nuima niežėjimą? Mes kol kas Physiogel AI naudojam, lyg ir tinka, tik kad brangus velnias  doh.gif  Kol buvo tik veidukas, kažkaip taupiai naudojosi, o dabar dar nugarytei...  doh.gif  Šiaip oda pas ją nėra sausa, tik va tos probleminės vietos.

kremuka gaminames vaistinej, pagal gyd hemeopates israsyta recepta tai pavadinimo ir nepasakysiu. Verciames jokiu pirktiniu kiausiniu, vistiena tik namine, jokiu glazuruotu sureliu.
QUOTE(juros_lasas @ 2014 02 06, 12:52)
ribbena o jej smile.gif jau ir aš ten norėčiau biggrin.gif nekalbu apie vaiką smile.gif labai smagi kelionė turėtų būti smile.gif
tas modelinas ir pas mus yra gėris, gaila, kad ne visada eina sužiūrėti, kur jį Faustė nusviedė, tai per naktį ir sudžiūna...

o taip todel mes jau 3 karta ten griztam wub.gif
modelinas, piesimas guasu, knygeliu skaitymas tai jau musu bendras uzsiemeimas.
Atsakyti
as su savo dilema atejau verysad.gif labai jau norisi savo kampeli isigyti, bet aisku kaip ir didziaja dauguma kankina klausimas- is kur gaut pinigu pradiniam inasui... ji gyvendami nuomoje galetumem sukaupti per 5metus... daugoka (o jau ir antro leliuko norisi, o jei bus antras paskolos niekas neduos), jei kraustytumemes pas anyta ta suma surinktume per 2 metus... tai vat ir kankina klausimas verta sukandus dantis atkenteti tuos du metus? labai norisi surinkti tuos pinigelis, bet kai pagalvoji kokia vel bus kontrole, nuolatinis kisimasis i viska... bet tik du metai...vadan gero tikslo... et cray.gif ka jus darytumet tokioj situacijoj?
Atsakyti
Su anyta tikrai negyvenciau. Manau seima gali greit isirti ax.gif Jei nepavysta susirasti geriau apmokamo darbo, tuomet ieskociau papildoma taip uzsidirbciau daugiau pinigeliu. Pvz vyras galetu kas keurias naktis sargauti. Mama gal kokius rankdarbius pardavinetu ar laikrascius anksti ryte isnesiotu, lankstinukus i pasto dezutes sumetyti, tai galima daryti ir po darbo ir t.t. Tokie darbai nera kvalifikuoti, taciau papildomu pinigeliu i seima inestu. O jei rimciau pradeciau galvoti, tuomet imciausi savo verslo;)
Atsakyti
Svetima pagalba labai lengva priimt, bet paskui labai sunku, kai nuolat ja primena. Geriau verstis per galva ir viska paciam daryt ir niekam ne aciu tada.
Atsakyti
jicky reikės įsigyti, nes mano panelė irgi su tvaka susipykusi smile.gif

Mielosios, tik nesipykite. Kiekviena turime savo nuomonę, bet tai nereiškia, kad kito žmogaus mintis klaidinga. Jei jau medikai tarpusavy nesusitaria, kas geriau, tai ką mes čia išdisktuosime wink.gif nuo pačio vaiko matyt reikia spęsti, kas geriau smile.gif

Mano mergaitė įssisirgo. Trečiadienį pasirgo, vakar nė temp nebuvo , kosulys toks geras, lengvas ir šlapias, o per naktį taaaaaip pablogėjo. Vėl temp pakilo, burnos neuždaro kaip kosti, o kosulys toks skaudus sad.gif

tiutiute nei su savo tėvai nei su anyta negyvenčiau. Ne todėl, kad jie blogi žmonės, bet dėl to, kad aš pati vriedna biggrin.gif Kaip ir sakė rituker ieškočiau papildomos galimybės užsidirbti. Tie 2 metai ne taip ir mažai smile.gif Mums tiek laiko dar kad butą galėtūme parduoti, tai man atrodo kosmiškai ilgas laikas, nes taip vis svajoju apie savo kiemą, o ne kaimynų bruzdesį viš galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 07, 12:37)
Svetima pagalba labai lengva priimt, bet paskui labai sunku, kai nuolat ja primena. Geriau verstis per galva ir viska paciam daryt ir niekam ne aciu tada.

tai cia pagalba butu ne tik mums, bet ir anytai, nes ji viena 3 kambariu buto neislaikys. o parduot sita ir pirkti mazesni nenori doh.gif
nu zodziu... bandau pati save itikinti, kad issisuksime ir patys kaip nors, bet gyvenant pas anyta butu viskas greiciau.
aisku, yra dar tokia galimybe, kaip uzstatyti nekilnojama turta (garaza) vietoj pradinio inaso, bet cia irgi piestu stojasi doh.gif nors dabar tas garazas nenaudojamas stovi.

juodas humoras- ai, numirs anyta ir turesime ta buta. tik reikia laiko... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 02 07, 13:16)
tai cia pagalba butu ne tik mums, bet ir anytai, nes ji viena 3 kambariu buto neislaikys. o parduot sita ir pirkti mazesni nenori  doh.gif
jums būtų idealiausia, kad tą butą ji jums paliktų, o pati kur nors į vieno kambario butuką išsikraustytų. gal pavyktų įtikinti, kad geriau jai pirkt 1 k. butą, nei jūsų šeimynai 3-jų, kuris juk ir daug brangesnis būtų g.gif o ir jai kam vienai senatvėj 3 kambariai? iš ko ji gyvena? vat nesuprantu tokio užsispyrimo...

aš su anyta asmeniškai nenorėčiau gyvent. bet gi prie visko priprantama. jei per tuos du metus tikrai pavyks padėti pagrindus savo būsto įsigijimui, aukočiausi.
bet antro leliuko dabar dar tikrai jūsų vietoj neplanuočiau...
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2014 02 07, 13:16)
aisku, yra dar tokia galimybe, kaip uzstatyti nekilnojama turta (garaza) vietoj pradinio inaso, bet cia irgi piestu stojasi  doh.gif  nors dabar tas garazas nenaudojamas stovi.
bet tai užsispyrimas doh.gif
kam jai tas garažas? negi taip nesinori vaikams, anūkams padėti?
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 02 07, 14:18)

ji dar dirba tai gauna minimuma. zada eit i pensija greit. dabar jai padeda islaikyti buta kitas jos sunus. tai va, mes ir sakem, kad parduoti ta 3 kambariu buta, nupirkti kur nediduka butuka jai ir jeigu dar liktu pinigelio tai ir mums butu pradiniam inasui, bet kur tau doh.gif pradeda bliaut, kad ja isvaryt norim ir be stogo palikti doh.gif
o sutaupyti tikrai payktu. kas men atsidetume po 1,5-2tukst ir sutaupytume. tik va nezinia kiek ilgai nervai laikytu gyvent nuolat kaip ant adatu verysad.gif
ai, kad jos ir vyresnio sunaus mastymas toks... a.a.tevas turejo sutaupes pinigu sodo kanalizacijos irengimui. tai dabar uzsispyre zut but sia vasara irengti viska. del tevo. suprantu, kad staigi mirtis labai skaudi... o bet taciau tame sode vis tiek niekas negyvens... tai sioje vietoje velgi galetu tuos pinigelius paskolinti (ne atiduoti, o tik paskolinti), kad turetume pradini inasa... bet... aiksu as cia is savo varpines ir savanaudiskai ziuriu, bet visgi jie yra galimybe padeti tai kodel ne?
apie antra leliuka tik galvojame. kol neturime pradinio inaso tai tik galvojame biggrin.gif kai jau ir ji turesime ir buta tai tada ne tik galvosime... tik tiek kad jau gali buti labai didelis amziaus skirtumas tarp vaiku verysad.gif
o del padejimo vaikams/ anukams... nu tai ji savo vaikui padeda... bet tik vienam doh.gif

ei, mamos kokie sausinuku ugiai ir svoriai? kazkaip idomu kaip bendraamziai auga smile.gif
Atsakyti