QUOTE(Ribbena @ 2014 02 06, 00:42)
nzn po paskutinio vizito pas gyd atsimusiau kaip I siena zodziu, po visu tyrimu, isbanytu vaistu, tepalu, gyd patarimas nebemetyti pinigu ir netampyti vaiko per daktarus... paveldetas lengvos formos dermatitas pasake kad nebeturi man ko pasakyti... galim tik diskutuoti kas gerai ir kas blogai , taigi... giezta dieta ir ryskus pagerejimas atsiaskius daug "blogo "maisto. Po isamaus kraujo tyrimo paaiskejo kad alergijos neturim niekam.
jus tyretes kam vaikuciai alergiski? musu beda, labai sausa oda, vieninteli krema prisitaikem bet ir tas gaminamas vaistinej.
Idomu kuo dabar domisi mergaites.. maniskes manija barbes, princeses, undineles , ir viskas kas turi rozines spalvos.
jus tyretes kam vaikuciai alergiski? musu beda, labai sausa oda, vieninteli krema prisitaikem bet ir tas gaminamas vaistinej.
Idomu kuo dabar domisi mergaites.. maniskes manija barbes, princeses, undineles , ir viskas kas turi rozines spalvos.
jau riooožinė epocha?.. Mano mergička viską po ruputį paknibinėja, o siaip gal daugiau dėmesio skiria knygelėms ir užduotėlėms
Alergijas tyrė tik mažesniajam, bet iš 13 odos dūrio mėginių nei vieno nepataikė, nors pripaišė atopinį dermatitą ir rinitą, bet bėdas dėl bronchų obstrukcijos suvertė refliuksui (sugėrėm kursą vaistų nuo refliukso- bronchų obstrukcijos nesumažino (nepadėjo)). Daugiau jokių alergenų tyrimų nedarė, bet planuoju vasario gale vežt pas alergologą.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2014 02 06, 00:53)
Zvakutes suveikia greit, nes tenais yra daug kraujagysliu ir vaistas iskart patenka i krauja. Geriami, deja, pirmiau keliauja i skrandi ir tik paskui i krauja. Ju poveikis visad daug letesnis.
Papildyta:
Mamos, kurios turit inhaliatorius. Po kiek ml skyscio inhaliuojat vienam kartui? Turiu omeny fiiologini tirpala. Aplamai as jauciu, kad dar kazko nemoku su juo, nes man ten atrodo nieks nevyksta. As isivaizdavau, kad ten turi garuot ohoho.
Papildyta:
Mamos, kurios turit inhaliatorius. Po kiek ml skyscio inhaliuojat vienam kartui? Turiu omeny fiiologini tirpala. Aplamai as jauciu, kad dar kazko nemoku su juo, nes man ten atrodo nieks nevyksta. As isivaizdavau, kad ten turi garuot ohoho.
inhaliuoju po 10 min, nugaruoja po pora ml per vieną kartą.
Siaip pulmonologas ranka numojo į inhaliatorių, sakė naudingas nebent ligos pradžioj ir inhaliuojama su procentiniu tirpalu, kai pasakiau, kad jūros vandeniu inhaliuoju šyptelėjo Apskritai prie šlapio kosulio geriau vengt, nes kuomet plaučiuose gausu gleivių kurias reikia iškosėt papildomas skysčių kiekis tik dar labiau apsunkina situaciją, pagausina turinį kurį reiks išvalyt.
Na, sako, turbūt dabar jums jo gražint neišeis...
Taip ir likau it musę kandus- nesenai įsigijus inhaliatorių, kuris pasak gydytojo daugiau gerai išreklamuotas nei iš tiesių naudingas