QUOTE(oliv @ 2014 02 06, 00:26)
Ribbena, o jūs alergijos neišaugat dar? Į ką reaguoja labiausiai? Matai, mano mažoji jau turi šitą bėdą
Nestipriai, ačiūdie, bet beria veiduką, truputį nugarytę. Jokių kviečių, rugių, miežių, iš mėsos tik kiaulieną valgom, daržovių irgi ant pirštų suskaičiuot ką galima, žuvies, kiaušinių, pieno neragaujam net... Vis turiu vilties, kad čia jau tuoj tuoj ims gerėt ir pradėsim viską valgyt.
Ko gero naivuolė aš
nzn po paskutinio vizito pas gyd atsimusiau kaip I siena zodziu, po visu tyrimu, isbanytu vaistu, tepalu, gyd patarimas nebemetyti pinigu ir netampyti vaiko per daktarus... paveldetas lengvos formos dermatitas
pasake kad nebeturi man ko pasakyti... galim tik diskutuoti kas gerai ir kas blogai , taigi... giezta dieta ir ryskus pagerejimas atsiaskius daug "blogo "maisto. Po isamaus kraujo tyrimo paaiskejo kad alergijos neturim niekam.
QUOTE(crazy woman @ 2014 02 06, 01:06)
na, nelabai norėčiau sutikt, kad suveikia greičiau.. teko, skaityt kad sirupo poveikis greitesnis.. Žinoma, jis skrandžiuj ne į naudą, bet nemanau, kad ir žvakutės nekenkia žarnynui..
Aš jau senokai neduodu žvakučių, nesileidžia nei vienas, o su geriamais paprasčiau..
dėl žvakučių
Na, aš e Ribena, bet su alergiaj gyvenam ir mes.. Abu vaikai
labai laukiu kada šitas reikalas bagsis, nes sūnui menkiausia slga perauga į bronchų obstrukciją
jus tyretes kam vaikuciai alergiski? musu beda, labai sausa oda, vieninteli krema prisitaikem bet ir tas gaminamas vaistinej.
Idomu kuo dabar domisi mergaites.. maniskes manija barbes, princeses, undineles , ir viskas kas turi rozines spalvos.