Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

QUOTE(juros_lasas @ 2014 01 31, 15:55)
tiutiute man tai panašu į nušalimą.

i nusalima ir man buvo panasu, bet paskui geriau isiziurejus mates kad lyg ir puslyte nori kilti. patepem nuo puslelines ir jau ryskiai matosi pagerejiams. visgi neseniai vejaraupius turejome, tai matyt dar silpnas imunitetas+ saltas oras padejo atsirasti tokiai bedelei

QUOTE(natina @ 2014 01 31, 18:46)
kelinti jam cia dygsta? rolleyes.gif

vat dabar nepasakysiu, nes skaiciuoti neduoda biggrin.gif o ir pirsta kai kisu link paskutinio dantuko ima ziaukcioti. tai negasdinu vaiko. seiletekis jau kaip ir sumazejes, tai gal cia tik siaip sutapimas unsure.gif prie geresnes progos reiks paprasyti, kad issiziotu ir tada skaiciuoti biggrin.gif
Atsakyti
tiutiute kad ir kas jus užpuolė linkėjimai, kad kuo greičiau viskas užgytų.

O mano panelei pakilo temperatūra šį rytą. Vakar ligu pakosėjo, bet kosulys toks kaip užspringusi būtų, kažkaip ir nesukau galvos. Dar pas logopedą išvažiavo vakar, žaidimų kambary pabuvo. Atrodė sveikutėlė. O vakare pradėjo kimti... Šį rytą jaučiu, kad karšta ji, pamatuoju 38,2 doh.gif visi logopedai atšaukti kaip ir dienos planai. Seniai besirgome... Iškilo klausimas, jūs dar naudojate paracetamolio žvakutes ar jau kažką geriamo. Pamenu, kai mums sukildova labai aukšta temp arba kai ji vis kildavo kas 6 val dėdavome žvakutę, o jei per tas 6 val dar pakildavo temp aukštesnė nei 38 duodavau ibufen. Dabar žvakutės kažkaip nenoriu dėti, man atrodo, kad ji jau per didelė jai g.gif bet jei kartais temp kiltų dažniau nei kas 6 val. kokį vaistų derinį naudojate?
Atsakyti
QUOTE(juros_lasas @ 2014 02 05, 13:10)

O mano panelei pakilo temperatūra šį rytą. Vakar ligu pakosėjo, bet kosulys toks kaip užspringusi būtų, kažkaip ir nesukau galvos. Dar pas logopedą išvažiavo vakar, žaidimų kambary pabuvo. Atrodė sveikutėlė. O vakare pradėjo kimti... Šį rytą jaučiu, kad karšta ji, pamatuoju 38,2  doh.gif  visi logopedai atšaukti kaip ir dienos planai. Seniai besirgome... Iškilo klausimas, jūs dar naudojate paracetamolio žvakutes ar jau kažką geriamo. Pamenu, kai mums sukildova labai aukšta temp arba kai ji vis kildavo kas 6 val dėdavome žvakutę, o jei per tas 6 val dar pakildavo temp aukštesnė nei 38 duodavau ibufen. Dabar žvakutės kažkaip nenoriu dėti, man atrodo, kad ji jau per didelė jai  g.gif  bet jei kartais temp kiltų dažniau nei kas 6 val. kokį vaistų derinį naudojate?

Vietoj paracetamolio žvakutės turiu nusipirkus Panadol sirupą (ten juk irgi paracetamolis). Kaitaliočiau taip pat su ibuprofenu.

Sveikit 4u.gif

Tiutiute
, o tai pas taviškį dar ne visi 20 dantukų išdygę? Mums truputį virš 2 metų visi baigė dygt g.gif Skaičiau, kad iki 3 metukų jau kaip ir turėtų būt išdygę. Paskaičiuok, kai žiovauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juros_lasas @ 2014 02 05, 11:10)
Dabar žvakutės kažkaip nenoriu dėti, man atrodo, kad ji jau per didelė jai  g.gif  bet jei kartais temp kiltų dažniau nei kas 6 val. kokį vaistų derinį naudojate?
Žvakutė suveikia žymiai greičiau ir efektyviau, plius į skrandį nepatenka, kas būtų daug kenksmingiau. Vienareikšmiškai - kol duodasi įdėt - tik žvakutės.
Atsakyti
olive dėkui už patarimą, vyras jau ryte buvo nupirkęs Panadol. tik kai nenaudojusi jo pirmiau daviau tai, ką esu vartojusi smile.gif

jicky tai va, kad dar būdama visai mažiukė labai draskydavosi kai žvakutę reikėdavo dėti. Su didžiausiais vargais įdėdavome. Nebenoriu traumuoti jau jos sad.gif ir taip tokia paslabusi vaikšto, visą dieną gulinėja... Atrpatusi jau esu matyti tokią savo pupą. Paskutinį kartą su tokia temp sirgome kai buvo 1,7 m.

tiutiute ką tavo berniukui pasakė? gal jau viskas praėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juros_lasas: 05 vasario 2014 - 17:02
QUOTE(juros_lasas @ 2014 02 05, 13:10)

O mano panelei pakilo temperatūra šį rytą. Vakar ligu pakosėjo, bet kosulys toks kaip užspringusi būtų, kažkaip ir nesukau galvos. Dar pas logopedą išvažiavo vakar, žaidimų kambary pabuvo. Atrodė sveikutėlė. O vakare pradėjo kimti... Šį rytą jaučiu, kad karšta ji, pamatuoju 38,2  doh.gif  visi logopedai atšaukti kaip ir dienos planai. Seniai besirgome... Iškilo klausimas, jūs dar naudojate paracetamolio žvakutes ar jau kažką geriamo. Pamenu, kai mums sukildova labai aukšta temp arba kai ji vis kildavo kas 6 val dėdavome žvakutę, o jei per tas 6 val dar pakildavo temp aukštesnė nei 38 duodavau ibufen. Dabar žvakutės kažkaip nenoriu dėti, man atrodo, kad ji jau per didelė jai  g.gif  bet jei kartais temp kiltų dažniau nei kas 6 val. kokį vaistų derinį naudojate?

sveikatos mazylei :4u zvakuciu jau senai nenaudojam ne nesivaizduoju kaip reiktu ideti, nes jau ir apiprausiant vakarais, ta vietele buna labai jau neptenkinta panele. Musu alergologe grieztai uzdraude vaistus bet kokiam sirupo pavidale, paracetamolio tablete dalinam pusiau, istirpinta skysciuose isgeriam.
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 02 05, 16:07)
Žvakutė suveikia žymiai greičiau ir efektyviau, plius į skrandį nepatenka, kas būtų daug kenksmingiau. Vienareikšmiškai - kol duodasi įdėt - tik žvakutės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 02 05, 15:52)
Tiutiute[/b], o tai pas taviškį dar ne visi 20 dantukų išdygę? Mums truputį virš 2 metų visi baigė dygt  g.gif Skaičiau, kad iki 3 metukų jau kaip ir turėtų būt išdygę. Paskaičiuok, kai žiovauja  biggrin.gif

isdyge visi, gydytoja suskaiciavo lotuliukas.gif

QUOTE(juros_lasas @ 2014 02 05, 17:01)
tiutiute ką tavo berniukui pasakė? gal jau viskas praėjo?

tepem lupyte nuo puslelines, o zandukai nuo salcio raudoni... cia matyt dar po vejaraupiu nebuvo atsigaves, isejo i darzeli ir va verysad.gif o dar sestadieni ryte nubudo verkdamas, kad ausyte skauda. vezem pas budincia gydytoja, tai sake, kad matosi jog patinusi, israse vaistuku. pirmadieni su teciu ejo pas LOR. tai nieko labai rimto nerado, tai pora dienu paliko namie buti, o musu gydytoja sake visa savaite namie tupeti. tai tik pirmadieni zygiuos i darzeli smile.gif

Sveikatos tavo mazylei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 02 05, 18:07)

Matai kaip įdomiai, o aš kažkuriam iš mamų žurnalų skaičiau gydytojos komentarą, kad žvakutės skirtos vartoti tik tada, kai neišeina duoti kitokiu pavidalu - labai mažiems leliukams, arba kai vaikas vemia, ar kai neįmanoma sugirdyt, nes priešinasi. Man buvo naujiena. Bet rašo, kad nėra ko ten kaišiot, jei nėra būtinybės (buvo ir daugiau argumentuota, tik gaila, neatsimenu).
Kaip ir daugeliu klausimų - kiek gydytojų, tiek nuomonių unsure.gif

Ribbena, o jūs alergijos neišaugat dar? Į ką reaguoja labiausiai? Matai, mano mažoji jau turi šitą bėdą verysad.gif Nestipriai, ačiūdie, bet beria veiduką, truputį nugarytę. Jokių kviečių, rugių, miežių, iš mėsos tik kiaulieną valgom, daržovių irgi ant pirštų suskaičiuot ką galima, žuvies, kiaušinių, pieno neragaujam net... Vis turiu vilties, kad čia jau tuoj tuoj ims gerėt ir pradėsim viską valgyt. biggrin.gif Ko gero naivuolė aš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 02 05, 17:07)

na, nelabai norėčiau sutikt, kad suveikia greičiau.. teko, skaityt kad sirupo poveikis greitesnis.. Žinoma, jis skrandžiuj ne į naudą, bet nemanau, kad ir žvakutės nekenkia žarnynui..
Aš jau senokai neduodu žvakučių, nesileidžia nei vienas, o su geriamais paprasčiau..

QUOTE(oliv @ 2014 02 05, 23:26)
Matai kaip įdomiai, o aš kažkuriam iš mamų žurnalų skaičiau gydytojos komentarą, kad žvakutės skirtos vartoti tik tada, kai neišeina duoti kitokiu pavidalu - labai mažiems leliukams, arba kai vaikas vemia, ar kai neįmanoma sugirdyt, nes priešinasi. Man buvo naujiena. Bet rašo, kad nėra ko ten kaišiot, jei nėra būtinybės (buvo ir daugiau argumentuota, tik gaila, neatsimenu).
Kaip ir daugeliu klausimų - kiek gydytojų, tiek nuomonių  unsure.gif

Ribbena, o jūs alergijos neišaugat dar? Į ką reaguoja labiausiai? Matai, mano mažoji jau turi šitą bėdą  verysad.gif  Nestipriai, ačiūdie, bet beria veiduką, truputį nugarytę. Jokių kviečių, rugių, miežių, iš mėsos tik kiaulieną valgom, daržovių irgi ant pirštų suskaičiuot ką galima, žuvies, kiaušinių, pieno neragaujam net... Vis turiu vilties, kad čia jau tuoj tuoj ims gerėt ir pradėsim viską valgyt.  biggrin.gif Ko gero naivuolė aš  unsure.gif

dėl žvakučių drinks_cheers.gif

Na, aš e Ribena, bet su alergiaj gyvenam ir mes.. Abu vaikai smile.gif labai laukiu kada šitas reikalas bagsis, nes sūnui menkiausia slga perauga į bronchų obstrukciją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 02 06, 00:26)

Ribbena, o jūs alergijos neišaugat dar? Į ką reaguoja labiausiai? Matai, mano mažoji jau turi šitą bėdą  verysad.gif  Nestipriai, ačiūdie, bet beria veiduką, truputį nugarytę. Jokių kviečių, rugių, miežių, iš mėsos tik kiaulieną valgom, daržovių irgi ant pirštų suskaičiuot ką galima, žuvies, kiaušinių, pieno neragaujam net... Vis turiu vilties, kad čia jau tuoj tuoj ims gerėt ir pradėsim viską valgyt.  biggrin.gif Ko gero naivuolė aš  unsure.gif

nzn po paskutinio vizito pas gyd atsimusiau kaip I siena zodziu, po visu tyrimu, isbanytu vaistu, tepalu, gyd patarimas nebemetyti pinigu ir netampyti vaiko per daktarus... paveldetas lengvos formos dermatitas doh.gif pasake kad nebeturi man ko pasakyti... galim tik diskutuoti kas gerai ir kas blogai , taigi... giezta dieta ir ryskus pagerejimas atsiaskius daug "blogo "maisto. Po isamaus kraujo tyrimo paaiskejo kad alergijos neturim niekam.

QUOTE(crazy woman @ 2014 02 06, 01:06)
na, nelabai norėčiau sutikt, kad suveikia greičiau.. teko, skaityt kad sirupo poveikis greitesnis.. Žinoma, jis skrandžiuj ne į naudą, bet nemanau, kad ir žvakutės nekenkia žarnynui..
Aš jau senokai neduodu žvakučių, nesileidžia nei vienas, o su geriamais paprasčiau..
dėl žvakučių  drinks_cheers.gif

Na, aš e Ribena, bet su alergiaj gyvenam ir mes.. Abu vaikai smile.gif labai laukiu kada šitas reikalas bagsis, nes sūnui menkiausia slga perauga į bronchų obstrukciją  doh.gif

jus tyretes kam vaikuciai alergiski? musu beda, labai sausa oda, vieninteli krema prisitaikem bet ir tas gaminamas vaistinej.
Idomu kuo dabar domisi mergaites.. maniskes manija barbes, princeses, undineles , ir viskas kas turi rozines spalvos.
Atsakyti
Zvakutes suveikia greit, nes tenais yra daug kraujagysliu ir vaistas iskart patenka i krauja. Geriami, deja, pirmiau keliauja i skrandi ir tik paskui i krauja. Ju poveikis visad daug letesnis.
Papildyta:
Mamos, kurios turit inhaliatorius. Po kiek ml skyscio inhaliuojat vienam kartui? Turiu omeny fiiologini tirpala. Aplamai as jauciu, kad dar kazko nemoku su juo, nes man ten atrodo nieks nevyksta. As isivaizdavau, kad ten turi garuot ohoho.
Atsakyti