Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

sakau gal vasaros pabaigoje/rudens pradzioje (po atostogu, bet kol dar silta) susitinkame su vaikuciais kur nors? labai idomu ir smagu butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2015 07 20, 19:12)
sakau gal vasaros pabaigoje/rudens pradzioje (po atostogu, bet kol dar silta) susitinkame su vaikuciais kur nors? labai idomu ir smagu butu smile.gif

Būtų labai šaunu, jeigu pavyktų susiorganizuoti tokį susitikimąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2015 07 20, 18:12)

butu labai saunu drinks_cheers.gif kad ir kokioj lukiskiu aikstej ar bernardinuose ant pieveles smile.gif
Atsakyti
Is tiesu kaip senai besimate sausinukai. Ir nuotraukose nepasirodom kaip uzaugom. Pasiilgau visu.
Atsakyti
bent jau mes labai mazai ir fotografuojam sad.gif o pernai visu metu nuotraukas vyras netycia istryne doh.gif
Atsakyti
Aš FB pažiūriu ką turiu drauguose, taip užaugo mūsų sausinukai.

Tina o tau ar pavyktų atvažiuoti į susitikimą į Vilnių?
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2015 07 26, 19:30)
Tina o tau ar pavyktų atvažiuoti į susitikimą į Vilnių?

Nelabai...
Atsakyti
Sveikos.
Aš už susitikimą smile.gif Ateitume su Martynu.

Pasirodykit bigsmile.gif

Martyno šviežiausios nuotraukos:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2015 07 29, 14:51)

Pasirodykit  bigsmile.gif

Martyno šviežiausios nuotraukos:

kaip tik vaziuosime atostogauti, tai nufotografuosiu Mykola, nes sia vasara tik su mobiliu pagaudyti keli idomesni vaizdeliai, ne nuotraukos, visai vaika fotografuoti pamirsom doh.gif

o jusu (fotografes ir modelio) nuotraukos kaip visad wub.gif
Atsakyti
Sveikos, Sausinuku mamos!!! As ziurekit nuojauta turiu! Ateinu skaitau ir ziuriu ,kad jus meeta planuojat. Jeigu organizuosit tai bukit geros paimkit ir mus su Lukrecija jeigu tik ispuls ,kad as nedirbu butinai sudalyvausim !! Tiutiute- berods tu tikrai esi pas mane drauguose FB tai jeigu ka duok man zinoti smile.gif Einu paskaitysiu daugiau kuom jus gyvenat ir dar parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2015 08 03, 15:16)
Tiutiute- berods tu tikrai esi pas mane drauguose FB tai jeigu ka duok man zinoti smile.gif

butinai mirksiukas.gif

na tai kaip? ar bus koku pasiulymu del dienos? g.gif
Atsakyti
Ir aš prisijungčiau jei laikas tiktų smile.gif
Atsakyti