Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

QUOTE(Jicky @ 2015 03 15, 18:51)
Labas  4u.gif
Senokai buvau užsukusi.
Mes gyvenam neblogai, neatsimenu ar rašiau, bet nuo spalio gyvenam naujuose namuose, nuo tada Martynas ir į naują darželį eina. Viskas klostosi neblogai smile.gif

aha, koks paauges smile.gif

tai jau tame statytame name gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2015 03 23, 22:02)
tai jau tame statytame name gyvenat?

tai jau taip smile.gif pirma žiema, pirmos kalėdos naujuose namuose buvo.
kol kas labai patinka, daugmaž viskas taip, kaip ir tikėjausi smile.gif

kai atšils prasidės aplinkos darbai, nes kol kas vien smėlis aplinkui... kas turbūt labiausiai ir erzina.
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2015 03 24, 10:07)
tai jau taip smile.gif pirma žiema, pirmos kalėdos naujuose namuose buvo.
kol kas labai patinka, daugmaž viskas taip, kaip ir tikėjausi smile.gif

kai atšils prasidės aplinkos darbai, nes kol kas vien smėlis aplinkui... kas turbūt labiausiai ir erzina.

tai sveikinam, tikrai didelis ivykis smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Seniai jau buvau beužsukusi, o namučiai dar gyvuoja thumbup.gif

kažkaip ilgam buvau susivyniojusi į savo kiautą, kai Martynui diagnozavo autizmą. po trupučiuką pradedu susitaikyti ir gyventi tuo.

tai kaip gyvenam smile.gif mes jau ir gi naujuose namuose, Martynui buvo labai sunku, bet jau pamirštas etapas, džiaugiasi savo kambariu smile.gif

šiaip labai keistas ir labai įdomus tas mano lietaus vaikas smile.gif kai laukiausi norėjau, kad mano vaikas būtų ypatingas, bet kad bus tiek ypatingas - nesitikėjau (ypatingas įvairiomis prasmėmis) labai mėgsta dainuoti, niūniuoti ir viską kas susiję su muzika, kalbėti tik pradeda, bet užtat jau moka SKAITYTI doh.gif labai nemėgsta piešti (jokios piešimo priemonės ar technikos nesudomina), bet moka rašyti pusės abėcėlės raides ir skaičius iki 10. apskritai skaičiai jį veikia magiškai smile.gif moka vardinti skaičius nuo 1 iki 100 ir atgal nuo 100 iki 1, dar ir rusiškai ir angliškai... Vienu žodžiu gyvenam švelniai tariant ĮDOMIAI doh.gif

Džiaugiuosi, kad su fizine sveikata mažai problemų, šią žiemą apart slogos jokių ligų nebuvo, dantys sveiki. tai tiek apie mus na ir pasirodom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliusha: 28 balandžio 2015 - 12:52
QUOTE(vitaliusha @ 2015 04 28, 13:52)
Laba  4u.gif
Jis tikrai ypatingas wub.gif O gebėjimai tikrai nemenki bigsmile.gif Šaunu, kad pasirodei!
Atsakyti
Vitaliusha, net vyrui perskaiciau kiek daug moka tavo sunus thumbup.gif Saunuolis Martynas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliusha @ 2015 04 28, 12:52)

oho bigsmile.gif bus matyt toks matematikas ar fizikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliusha @ 2015 04 28, 12:52)
Laba  4u.gif

ir as vyrui pasakojau, koks ypatingas vaikas wub.gif juk ir istoriju garsiu yra, ir filmu prikurtu, kokiu dideliu dalyku gali tokie zmones pasiekti

ir labai smagu, kad paciai palengvejo, stiprybes ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

As su klausimu atejau. Isaugom savo puikuji Kettler triratuka ir galvoju kokie geri dvieju ratu dviraciai. Gal jau pirkot ir esat isanalizave rinka?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 05 21, 13:21)
Sveikos gyvos  4u.gif

As su klausimu atejau. Isaugom savo puikuji Kettler triratuka ir galvoju kokie geri dvieju ratu dviraciai. Gal jau pirkot ir esat isanalizave rinka?

Augustinas nuo pernai vazineja su tokiu:
user posted image
Ieskojom paprasto ir vaikui patogaus. Tai apejom n+ parduotuviu ir leidom vaikui paciam rinktis. Sedo ant kiekvieno patikusio ir bande minti. Ir daznai pasitaikydavo, kad pamynes atsisakydavo, nes buvo per sunku (o gal irper mazas dar buvo).
Sito dviratuko ratu protektoriai vos ne kaip traktoriaus, kad dar po Augustino gales vazineti labai daug vaiku ir vistiek nenuvazines lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia cia firma jusu dviratuko?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 05 21, 22:03)
Kokia cia firma jusu dviratuko?

kad as zinociau biggrin.gif pirkom is cia tai veikiausiai lenku gamybos biggrin.gif
Atsakyti