Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

Aciu uz sveikinimus Nikitai. Sveikinam ir mes visa vakaryksti buri ir siandienos jubiliata!!!

Atsakyti
Na ka, dovanos gautos, zvakes uzpustos, tortas suvalgytas ir po gimtadienio biggrin.gif
Pagaliau galiu sakyti ir pas mus visos sventes baigesi!!! bigsmile.gif yahoo.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Maniskis irgi su tvarka susipykes, piestukai ant zemes, zaislu kalnai visuose kambariuose, bet mes kas vakara einam tvarkytis, labai retai buna didziosios sventes, kai jis vienas susitvarko doh.gif Jicky maniskis irgi puzliu nedelioja, nedomina visiskai...

Rutukux taviskis jau su riedlente varineja? bigsmile.gif
tiutiute labai naudingai isnaudojat begius thumbup.gif reiks ir man pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
O maniskei tai puzliai labai patinka, tik paduok, ir taip greit sudeda, tokia reakcija, dar as kartais taip greit nepamatau.
Atsakyti
Ddinaa fainas tortadienis su tokiu personazu. Patiko?

Nikitai patinka deliones, patinka su modelinu meistrauti, piesti, statyti is lego, knygutes su lipdukais devina, bet daugiausiai tai su masinom po namus varineja kartu su broliu:) Kai abu namie, tai zaidimai buna kitokie, tada jau kartu kazka galvoja, laksto, begioja, kvailioja)))

Gimtadienis nors ir be vaiku buvo (tik maniskiai) bet linksmai praejo, sugalvojau as mini programele, tai dalyvavo visi seimos nariai, prisijuokem:)

Parodysiu ir savo trimeti:) Sugalvojo nora, kad nori suvalgyti keksiuka smile.gif)) Noras po zvakiu uzputimo iskart issipilde:)))

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ddinaa @ 2014 01 15, 17:20)

Rutukux taviskis jau su riedlente varineja?  bigsmile.gif

Dovydas irgi gavo gitara su mikrofonu, tai visa vakara koncertavom ir dabar kasdien klausausi tuo paciu tonu dododododododo smile.gif

Nea, stovedamas dar vaziuot nemoka, bet atsisedes ar atsigules varo pilnu tempu. O smagiausia tai bet ka, kas ateina i svecius (suaugusius), uzsodinti ant tos riedlentes ir vazinejant ratais lenktyniauti. Pas mus, kas ateina i svecius, tai dar ir pasportuoja visa laika taip neblogai biggrin.gif

Kaip jusu sausinukai elgiasi su laimejimais? Tiksliau, kaip reaguoja i pralaimejimus? Dovydas tiesiog negali buti antras, jam visur reikai buti pirmam. Jei nepavyksta, puola i asaras, pykcius. Vakar kartu su vyru grizinejom atskirom masinom, Do pas vyra sedejo, as kitu keliu nusukau ir pirma grizau, tai Do sakes kaip supyko, verke, reke ir pan. Jookie argumentai nepadeda. Namie jam kazkiek nusileidziam, bet galvoju, juk darzelyje ar pan. nebus visada pirmas. Gal reikia kazkaip mokyti, kad ne visada viska laimes?
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2014 01 16, 00:23)
Parodysiu ir savo trimeti:)
kaip gražu wub.gif
QUOTE(Rutukux @ 2014 01 16, 08:53)
Dovydas tiesiog negali buti antras, jam visur reikai buti pirmam. Jei nepavyksta, puola i asaras, pykcius.
lygiai taip pat.
gali po to visą valandą bliaut kampe kur atsisėdęs, jokios kalbos nepadeda.
manau, kad gal dar per maži, kad suvoktų, jog nebus visą laiką visur pirmi. dabar dar toks savanaudiškumo, egoizmo laikotarpis g.gif

Papildyta:
QUOTE(ddinaa @ 2014 01 15, 17:20)
Na ka, dovanos gautos, zvakes uzpustos, tortas suvalgytas ir po gimtadienio  biggrin.gif
Pagaliau galiu sakyti ir pas mus visos sventes baigesi!!!  bigsmile.gif yahoo.gif
kaip linksmai thumbup.gif

Martynas irgi turi gitarą. Grojo ilgai, dabar rečiau išsitraukia smile.gif Beje, man irgi patinka su ja pagrot, jos dabar kad ir vaikiškos, bet gana kokybiškai groja. Kiek aš suprantu biggrin.gif
Atsakyti
kokie visi dideli jau sausinukai wub.gif

QUOTE(Rutukux @ 2014 01 16, 08:53)
Kaip jusu sausinukai elgiasi su laimejimais? Tiksliau, kaip reaguoja i pralaimejimus?

kazkaip labai skaudziai nereaguoja g.gif kadangi kaskart po kokios nesekmes drasinu ir sakau, kad kita karta butinai pasiseks, o sekmes atveju irgi pagiriu.
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2014 01 16, 01:23)
Ddinaa fainas tortadienis su tokiu personazu. Patiko?

Mes ta personaza vos ne paskutine akimirka sugalvojom, draugu sunus pasisiule uzsiimti su vaikais, tai ir sutikom smile.gif Pradzioj bijojo, visur kartu su manim vaiksciojo, bet pabaigoj, jau apsikabines sreka kalbino, kad liktu miegot pas ji lovoj lotuliukas.gif Vos ne su asarom islydejo sad.gif

Veronika~ kokia grazi nuotrauka wub.gif Nu visos jus cia menininkes....

QUOTE(Rutukux @ 2014 01 16, 09:53)
Dovydas tiesiog negali buti antras, jam visur reikai buti pirmam. Jei nepavyksta, puola i asaras, pykcius.

QUOTE(Jicky @ 2014 01 16, 10:40)
lygiai taip pat.
gali po to visą valandą bliaut kampe kur atsisėdęs, jokios kalbos nepadeda.
manau, kad gal dar per maži, kad suvoktų, jog nebus visą laiką visur pirmi. dabar dar toks savanaudiškumo, egoizmo laikotarpis  g.gif

Ir pas mus tas pats biggrin.gif Kazkada ilgai dantis valydavosi, tiksliau nesivalydavo, o rasdavo kitu uzsiemimu prie kriaukles, o vanduo begdavo po 30 min., tai sugalvojau zaidima kuris greiciau issivalys ir bus pirmas doh.gif Tai ka, prisizaidziau...., dabar galiu valytis dantis tik po to kai jis issivalo, kad visada butu pirmas ir laimetu, nes priesingu atveju asaru pakalne. Tiesa buvo keleta kartu kai as laimejau be asaru, bet labai sunkiai nusileido, ejo teciui pasisakyti, kad jis nelaimejo ,o mama pirma biggrin.gif

Gitara superine, jis net gedinasi dar i mikrofona dainuoti, tik savo kambary, kai niekas nemato. Bet kas gerai, kad groja tyliai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus Nikitai ir nuotraukai:)))

Del pirmo, tai ir pas mus tokia pat situacija. Nori buti pirmas, nori greiciau uz visus viska daryti, kad tik buti pirmu. Is tikro tai mano mama prisizaide su tuo. Vis sakydavo, davaj kas greiciau pavalgys arba dar ka nors padaro, vis girdedavau is jos tos zodzius ir Nikita pradejo su visais lenktyniauti. Pastebejom mes ta su vyru ir sakydavom, nereikia kas pirmas, davaj kartu:)) Na siek tiek aprimo.
Atsakyti
Pas mus po Faustės gimtadienio taip pat šiokia tokia ramybė smile.gif turim mėnesį laiko atsigauti, nes laukia jubiliejus biggrin.gif tai ir vėl šventės biggrin.gif

veronika man nespalvotos nuotraukas tai kažkas tokio smile.gif vyras jau peikia mane biggrin.gif bet man jos labai gražu smile.gif

dina tavasis tikras pamaiva atrodo biggrin.gif

kas dėl praleimėjimo, tai kalbėjau su psichologe, nes Faustė į bet kokią nesėkmę reaguoja taip pat, verkimu. Nors tiksliau zirzimu, tokiu mini pykčiu. Tai sakė, kad vaiką reikia drąsinti, reikia paaiškinti, jei kažkas nepasisekė (na atrkime prapylė pildamas į puodelį sultis), galima leisti net pakartiti, kad matytų, kad vaikas gali tai padaryti. Dėl rungtyniavimo bėdų pas mus nėra, gal todėl, kad ji viena pas mus ir viena anūkė, ir viena pronūkė biggrin.gif tai ji karalaitė biggrin.gif neaišku, kaip čia būtų, jei būtų dar vienas vaikutis...
Atsakyti
QUOTE(juros_lasas @ 2014 01 17, 12:42)
veronika man nespalvotos nuotraukas tai kažkas tokio smile.gif vyras jau peikia mane biggrin.gif bet man jos labai gražu smile.gif

As irgi labai megstu j/b nuotraukas, daugiausiai tokias ir turiu.
Atsakyti
Dominyką su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Ameliją, Vytį su praėjusiais trčiaisiais gimtadieniais clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif third.gif birthday.gif
ir visiems happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Maniškiui prisireikė akinių pažaist. Tai dabar karas dėl tėčio akinių. doh.gif
Teks eit pirkti akinukų dėl žaidimų, nes nerealiai reikia jau kokia 3 diena, o atliekamų neturim. biggrin.gif
Atsakyti