Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

O maniske vis dar nelabai "myli" darzeli. Po ilgu vasaros atostogu vel per naujo reikia adaptuotis.

Filotija, kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 09 23, 11:51)
O maniske vis dar nelabai "myli" darzeli. Po ilgu vasaros atostogu vel per naujo reikia adaptuotis.

Filotija, kaip jums sekasi?

greitos adaptacijos 4u.gif

Augustinas po atostogu sake kad neis i darzeli, kad nenori, ir kasdien grizes klausia ar jau savaitgalis ir nereiks eiti i darzeli, bet ryta pabudes buna patenkintas, kad eina i darzeli biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, atsiprašau už įsibrovimą 4u.gif

Kreipiuos su paieška vienos mamytės iš Kauno.
Pirmadienį (rugsėjo 22d.) Kaune vaikų žaidimų kambaryje "Karkarlandas" viena mamytė sumaišė vaikų striukes ir išėjo su svetima -keliais dydžiais didesne striuke. Saviškę paliko.
Žinom tik tiek, kad vaiko vardas Vakarė ir jai 3 metukai. Mama tamsių plaukų.
Bandau ieškot per bendraamžius.
Jeigu čia dalyvauja pokalbiuose Vakarės mama ar tokią pažįstat, lauksiu žinutės.
Dėkoju. smile.gif
Atsakyti
Evute, su 4-tuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2014 11 29, 16:58)
Evute, su 4-tuoju gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  happybday.gif

prisijungiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2014 11 29, 15:58)
Evute, su 4-tuoju gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  happybday.gif

mes taip pat prisijungiam prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai ir nuo mūsų 4u.gif happybday.gif
Kaip greit keturi metai prabėgo... Sustok akimirka žavinga wub.gif
Atsakyti
Ir mes sveikinam 4u.gif

Pasipasakokit kaip gyvenat? mirksiukas.gif Mano Luka jau ciela pana, eina i darziuka antri metai. O jau mandra, o jau gudra biggrin.gif Idomus tokio amziaus vaikai.
Atsakyti
Ciauskejimu isuzia ausis, deretu pridurt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2014 12 02, 22:28)
Ciauskejimu isuzia ausis, deretu pridurt biggrin.gif

Kurią čia dieną Evita turškiasi vonioj, žaidžia, ir staiga sako: "mama, tu išeik"... Nu galvoju, jau sumąstė kažkokią zbitką... Klausiu atsargiai:"tai ką tu darysi?". Atsakymas nustebino:"mama, aš čia užsiėmus, o tu vis nori pasikalbėti" biggrin.gif Lūžau iš juoko, ir kartu stebėjausi kaip ji nevaikiškai išvarto kartais... wub.gif

Dar bajeris: "mama, o kai aš užaugsiu, aš irgi būsiu mama ir turėsiu vaikučius?"... "na, taip"..."Tai aš turėsiu penkis vaikučius. Ir jiems reikės penkių kompiuterių, kad galėtų filmukus žiūrėti" lotuliukas.gif
Atsakyti
O taip, jie dabar tikrai uzlanksto tokias grynas neapvilktas jokiom kaukem tiesas, nuo kuriu mes seniai atprate. Man vyras vis liepia uzsirasineti. biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

nu taip netiketai uzejau - ziuriu gi su gimtadieniuku sveikina mano panelike wink.gif

cieli keturi metai jau - snekejimas dabar turbut didziausia atrakcija bigsmile.gif preita vakara rase seneliui laiska, su drauge darzely pasitare, kad abi nori undineles ax.gif

prisiminiau, kaip ir man sake, kad uzaugus bus mama, o as busiu jos vaikutis lotuliukas.gif

rudeni: "jau visai ruduo atejo, visi lapai surudyjo" lotuliukas.gif

ne per seniausiai suzinojom apie "drauge" - dulkiu erkuciu alergija verysad.gif

o siaip viskas puikiai 4u.gif
Atsakyti