O maniske vis dar nelabai "myli" darzeli. Po ilgu vasaros atostogu vel per naujo reikia adaptuotis.
Filotija, kaip jums sekasi?
QUOTE(Tina* @ 2014 09 23, 11:51)
O maniske vis dar nelabai "myli" darzeli. Po ilgu vasaros atostogu vel per naujo reikia adaptuotis.
greitos adaptacijos
Augustinas po atostogu sake kad neis i darzeli, kad nenori, ir kasdien grizes klausia ar jau savaitgalis ir nereiks eiti i darzeli, bet ryta pabudes buna patenkintas, kad eina i darzeli
Sveiki, atsiprašau už įsibrovimą
Kreipiuos su paieška vienos mamytės iš Kauno.
Pirmadienį (rugsėjo 22d.) Kaune vaikų žaidimų kambaryje "Karkarlandas" viena mamytė sumaišė vaikų striukes ir išėjo su svetima -keliais dydžiais didesne striuke. Saviškę paliko.
Žinom tik tiek, kad vaiko vardas Vakarė ir jai 3 metukai. Mama tamsių plaukų.
Bandau ieškot per bendraamžius.
Jeigu čia dalyvauja pokalbiuose Vakarės mama ar tokią pažįstat, lauksiu žinutės.
Dėkoju.
Kreipiuos su paieška vienos mamytės iš Kauno.
Pirmadienį (rugsėjo 22d.) Kaune vaikų žaidimų kambaryje "Karkarlandas" viena mamytė sumaišė vaikų striukes ir išėjo su svetima -keliais dydžiais didesne striuke. Saviškę paliko.
Žinom tik tiek, kad vaiko vardas Vakarė ir jai 3 metukai. Mama tamsių plaukų.
Bandau ieškot per bendraamžius.
Jeigu čia dalyvauja pokalbiuose Vakarės mama ar tokią pažįstat, lauksiu žinutės.
Dėkoju.
Evute, su 4-tuoju gimtadieniu
QUOTE(milereta @ 2014 11 29, 15:58)
mes taip pat prisijungiam prie sveikinimu
Sveikinimai ir nuo mūsų
Kaip greit keturi metai prabėgo... Sustok akimirka žavinga
Kaip greit keturi metai prabėgo... Sustok akimirka žavinga
Ir mes sveikinam
Pasipasakokit kaip gyvenat? Mano Luka jau ciela pana, eina i darziuka antri metai. O jau mandra, o jau gudra Idomus tokio amziaus vaikai.
Pasipasakokit kaip gyvenat? Mano Luka jau ciela pana, eina i darziuka antri metai. O jau mandra, o jau gudra Idomus tokio amziaus vaikai.
Ciauskejimu isuzia ausis, deretu pridurt
QUOTE(natina @ 2014 12 02, 22:28)
Ciauskejimu isuzia ausis, deretu pridurt
Kurią čia dieną Evita turškiasi vonioj, žaidžia, ir staiga sako: "mama, tu išeik"... Nu galvoju, jau sumąstė kažkokią zbitką... Klausiu atsargiai:"tai ką tu darysi?". Atsakymas nustebino:"mama, aš čia užsiėmus, o tu vis nori pasikalbėti" Lūžau iš juoko, ir kartu stebėjausi kaip ji nevaikiškai išvarto kartais...
Dar bajeris: "mama, o kai aš užaugsiu, aš irgi būsiu mama ir turėsiu vaikučius?"... "na, taip"..."Tai aš turėsiu penkis vaikučius. Ir jiems reikės penkių kompiuterių, kad galėtų filmukus žiūrėti"
O taip, jie dabar tikrai uzlanksto tokias grynas neapvilktas jokiom kaukem tiesas, nuo kuriu mes seniai atprate. Man vyras vis liepia uzsirasineti.
nu taip netiketai uzejau - ziuriu gi su gimtadieniuku sveikina mano panelike
cieli keturi metai jau - snekejimas dabar turbut didziausia atrakcija preita vakara rase seneliui laiska, su drauge darzely pasitare, kad abi nori undineles
prisiminiau, kaip ir man sake, kad uzaugus bus mama, o as busiu jos vaikutis
rudeni: "jau visai ruduo atejo, visi lapai surudyjo"
ne per seniausiai suzinojom apie "drauge" - dulkiu erkuciu alergija
o siaip viskas puikiai