Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

Gal yra norinciu ryt prisijungt 12h Rotundo g. Kinieciuose, Honkonge?
esam 3.
Atsakyti
Kazkaip si velu vakara pasiilgau sausinuku wub.gif idomu ka rituker turi? sesyte? kaip kiti musu fainuoliukai laikosi? kaip praleido vasara?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 08 20, 23:19)
Kazkaip si velu vakara pasiilgau sausinuku  wub.gif idomu ka rituker turi? sesyte? kaip kiti musu fainuoliukai laikosi? kaip praleido vasara?

Sveikos smile.gif
Tajus auga sauniai. Eina i darzeli, labai viskuo domisi. Kartais buna oziuku, bet juos greitai isvarom.
Liepos 28d gime Vasare. Svere 3.33kg. Mazoji valgo, miega, kakoja, verkia kai uzeina pilvo putimas. O siaip daug ramesne mergaite nei Tajukas. Zinoma, demesio laaabai daug reikalauja. Broliukas labai sauniai reaguoja i sesute. Labai atsargiai su ja elgiasi. Jei verkia ar atpila visada man pasako. Kol kas pavydo ar kito blogio sesutes atzvilgiu nepastebejau 4u.gif
Atsakyti
Tai liuks, kad pas jus viskas lyg medum tepta, o pas mus tai buvo sunkiau, skaudziai suregavo i sese ir dabar dar vis meile su nemeile maisos. Nors pastebiu, kad be seses jai jau negerai butu.
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2014 08 21, 09:44)

wub.gif kaip smagu

Augustinui prasidejo atsikalbinejimo metas doh.gif bet siaip tai jau toks didelis vyras, ir pakalbeti galima ir pasitarti wub.gif
Atsakyti
Sveikutės... 4u.gif
Išleidau savo mergaitę į darželį. Vieną paskutinių iš sausinukų smile.gif Na, dar Filotija irgi šį rudenį pirmąkart pradėjo leisti, kiek žinau. Negaliu atsistebėti, kaip viskas atvirkščiai, nei aš maniau. Bijojau, kad sunkiai adaptuosis, verks ir pan. Na bet kol kas tfu tfu tfu viskas puikiai. Užtat man sunku blink.gif Būdavom kasdien ištisas dienas kartu, o dabar nematau jos po 7-8 val. Kaip pasiilgstu wub.gif Ir taip maža laiko vakare kartu pabūti... Visai praskydau cray.gif
Aišku, ir džiaugiuosi, kad ji eina su noru, aš jau kaip nors adaptuosiuos biggrin.gif

Kaip jūsiškiai, ar daug pasakoja apie darželį? Aš stengiuosi per daug įkyriai nekamantinėti, tai ne kažką gaunu... Pasisakė tik, kad šiandien ėjo į "koncertą" (kaip supratau, ėjo į salę į muzikos užsiėmimą) ir kad viena mergaitė privėrė pirštukus su durimis... blink.gif Apie valgymą tai nesuprasi, ji sakė, kad pavakarių nevalgė, o auklėtoja - kad viską suvalgė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 09 09, 23:31)

Augustinas visai nieko nepasakoja. nebent jau kazkoks labai svarbus ivykis jam buna. o atsakymai buna tik: gerai sekes, zaide su masinom, ejo/nejo i kiema ir tuo baigta doh.gif o kai paklausiu ka valge ir ar valge tai sako kad valge: sriuba mesyte gert lotuliukas.gif o ka ten valgo ir nesako doh.gif

beje kaip pas jus su klausimu "KODEL"? Augustinui buvo uzejes kodelciuko periodas bet labai greit praejo ir galvojau kad jau viskas pasibaige, nu bet dabar kai i kiekviena klausima/teigini turi po n+ 'KODEL" tai jau veda is kantrybes doh.gif ir kada tai baigsis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 09 rugsėjo 2014 - 22:39
Man irgi smalsu kaip Filotijai sekasi. Pmenu taip svarstem abi leisti neleisti. As isleidau, o ji ne.

O mums tik vasara pasibaige ir prasidejo persalimai doh.gif maniau, kad sie metai bus lengvesni, bet matyt ne velnio schmoll.gif nusibodo kaip viskas... Matyt teks vargeli vargt iki kokiu 5 ar 6 metu, kol "uzaugs" imunitetas. Beda ta, kad viskas nueina i ausytes. Mums menkiausia sloga tuo pasibaigia. O einant i darzeli apsisaugoti nuo slogos nulis sansu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 09 10, 12:11)
Man irgi smalsu kaip Filotijai sekasi. Pmenu taip svarstem abi leisti neleisti. As isleidau, o ji ne. 

O mums tik vasara pasibaige ir prasidejo persalimai  doh.gif maniau, kad sie metai bus lengvesni, bet matyt ne velnio  schmoll.gif nusibodo kaip viskas... Matyt teks vargeli vargt iki kokiu 5 ar 6 metu, kol "uzaugs" imunitetas. Beda ta, kad viskas nueina i ausytes. Mums menkiausia sloga tuo pasibaigia. O einant i darzeli apsisaugoti nuo slogos nulis sansu.

oi su tokia beda mano sunus buvo susidures. visos slogos baigdavosi ausu uzdegimu. pasirodo adenoidai buvo labai uzauge. isoperavom,tai ir slogos geram pusmeciui baiges ir va dabar antra karta sloga uzpuole,tai aciu D ausytes tvarkoj. nes adenoidai trugdo nuteket slogai,uztai kyla otitai... nueikit pas lor,lai paziuri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2014 09 10, 13:29)
oi su tokia beda mano sunus buvo susidures. visos slogos baigdavosi ausu uzdegimu. pasirodo adenoidai buvo labai uzauge. isoperavom,tai ir slogos geram pusmeciui baiges ir va dabar antra karta sloga uzpuole,tai aciu D ausytes tvarkoj. nes adenoidai trugdo nuteket slogai,uztai kyla otitai... nueikit pas lor,lai paziuri  4u.gif

Buvom klinikose, pas mus adenodai tvarkoj. Nerekomendavo operuotis.
Atsakyti
rituker, sveikinimai wub.gif

Mes ir mazajai isoperavom adenoidus sia vasara.
Atsakyti
Sveikos. As t.p Milutes kiekviena diena klausineju kaip sekesi darzelyje, tai visada pasiguodzia, pasako kur buvo, ka valge, kokie vaikai buvo ir t.t Pastebiu kaip Milute mane megdzioja, kokie idomus jos pamastymai vis su vyru pasijuokiam, vat vakar vaziavom namo o ji sako, kai paaugsiu nebesedesiu kedutei, kai dar paaugsiu sedesiu priekyje, o kai dar paaugsiu vairuosiu masina, o kai dar paaugsiu gimdysiu vaika biggrin.gif ir is kur jai tokios mintys smile.gif
Atsakyti