Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

QUOTE(n/a @ 2014 06 12, 20:58)
Rutukux, o tu i darba kada grisi? o gal jau grizusi?
Gal kas paleistuves vaiku noretu? bet visai mazu ugliuku arba nuo lapu (su saknytem), vaikinga manoji kaip reikalas smile.gif

Jau arteja neisvengiamai mano grizimo laikas sad.gif Siandien Martynui kaip tik 10 menesiuku, o nuo rugsejo pedinsiu i darba. Gerai tas, kad sugris senoji Dovydo aukle, tai ramia sirdim paliksiu.

O tavo "skelbima" apie paleistuve kelis kart skaiciau, kol supratau, kad cia apie augala, galvoju kokios cia paleistuves, kokie vaikai doh.gif

Vakar palikom Dovyda savaitei pas senelius, tai siandien kazkaip liudna.
Beje, pamenu buvo mamu is Zirmunu cia, gal kasvedat savo sausinukus i Vaidilute?
Atsakyti
Laba smile.gif

Seniai nebuvau cia ax.gif kaip gyvuojat?
Mes neblogai, atostogaujam visi, kas nuo darbo, kas nuo mokyklos, o kas nuo darzelio tongue.gif
Ugniui dabar viskam "ne" periodas. Ir siaip labai stipraus ir uzsispyrusio chatakterio, uzsispyres ir nepalenkiamas, tikras oziaragis. Is vienos puses gerai, bet uztat mum su vyru nepyragai del tokio chatakterelio biggrin.gif

Jo, reiktu pasirodyt sausinukams kaip paaugot, as irgi Ugniu ikelsiu, kai prie kompo prisesiu, nes dabar tapsnoju su tel smile.gif
Papildyta:
A, nika pasikeiciau, bet tikiuosi atpazinot. Migdole, jei ka.
Atsakyti
QUOTE(Rutukux @ 2014 06 16, 09:49)
O tavo "skelbima" apie paleistuve kelis kart skaiciau, kol supratau, kad cia apie augala, galvoju kokios cia paleistuves, kokie vaikai doh.gif

biggrin.gif

as nesu dar Mykolo ilgam kazkur palikusi, pati buvau keliom dienom isvaziavusi, bet buvo su teciu. tai visur ir tampomes vaika kartu, matyt kol pats dar eis su mumis, tai ir bus taip smile.gif
QUOTE(Mantė' @ 2014 06 19, 17:42)
Seniai nebuvau cia ax.gif kaip gyvuojat?
Mes neblogai,  atostogaujam visi, kas nuo darbo,  kas nuo mokyklos,  o kas nuo darzelio tongue.gif
Ugniui dabar viskam "ne" periodas. Ir siaip labai stipraus ir uzsispyrusio chatakterio, uzsispyres ir nepalenkiamas, tikras oziaragis. Is vienos puses gerai, bet uztat mum su vyru nepyragai del tokio chatakterelio biggrin.gif 

tylu ramu cia, darbuos paskendusios sausinuku mamos smile.gif as bent jau nebuciau atpazinusi smile.gif
kiek skaiciau, daugumos vaikuciai oziukai siuo metu, vaikiska paauglyste biggrin.gif

o FB sausinuku grupe dar gyvuoja, aktyvi?
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2014 06 24, 13:28)
biggrin.gif

as nesu dar Mykolo ilgam kazkur palikusi, pati buvau keliom dienom isvaziavusi, bet buvo su teciu. tai visur ir tampomes vaika kartu, matyt kol pats dar eis su mumis, tai ir bus taip smile.gif

tylu ramu cia, darbuos paskendusios sausinuku mamos smile.gif as bent jau nebuciau atpazinusi smile.gif
kiek skaiciau, daugumos vaikuciai oziukai siuo metu, vaikiska paauglyste biggrin.gif

Nikita dabar pas mociute, palikom, kol masina tvakom, nes su abiem dabar ypatingai sunku del ju nesutarimu, o kai po viena nuostabus vaikai:)

As po menesio griztu i darba, keisti jausmai apima, net nezinau noriu ar ne:)

Pas mus ne oziukai, o OZIAI:) Kovojam kovojam ir laukiam, kada gi jie pasibaigs. Jauciu pasibaigs pas Nikita, prasides pas Ilja:)

FB tyluma, kaip ir cia:)
Atsakyti
Sveikos. Ir mes pasivaidensim smile.gif
user posted image

QUOTE(n/a @ 2014 06 24, 12:28)
ir eis dar ilgai, pamatysi smile.gif mūsų 12-metis dar visur su mielu noru su mumis eina. ar į koncertą, ar į filmą, ar į kokį renginį, ar pasivaikščiot... visur jam geriausia su mumis. apie Martyną net nešneku biggrin.gif

beje, charakteris ar ožiai, bet sunku man su Martynu susitvarkyt. labai prieštarauja viskam, kiekvienu klausimu savo nuomonę turi, dažnai be priežasčių pyksta. tarkim, paruošiu valgyt, ko jis prašė. atnešu, o jis jau persigalvojo, nori kitko. įpilu arbatos, netinka puodelis, nors prieš tai pats jį išsirinko... jei kokią mėgstamą maikę išsitepa ar sušlampa, tai kol numaunu perrengt, visi kaimynai turbūt girdi. jokiems įkalbinėjimams nepasiduoda. siaubas, kaip pyktis ima doh.gif nors jau ir įprast baigiu.

beje, mes jau gyvenam įkurtuvių nuotaikom. dar nepersikėlėm, dar darbai vyksta, bet jau matosi šviesa tunelio gale, daiktus po biškį pakuojuos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukux @ 2014 06 16, 10:49)

ir kaip dabar patys jauciates?
mano tevai vis praso Augustina palikti, bet man nedrasu blush2.gif zinau, kad pas tevus butu laaabai lepinamas doh.gif

QUOTE(n/a @ 2014 06 24, 13:28)

tokia yra, bet apmirusi kaip ir cia smile.gif

QUOTE(Jicky @ 2014 06 24, 17:46)
beje, charakteris ar ožiai, bet sunku man su Martynu susitvarkyt. labai prieštarauja viskam, kiekvienu klausimu savo nuomonę turi, dažnai be priežasčių pyksta. tarkim, paruošiu valgyt, ko jis prašė. atnešu, o jis jau persigalvojo, nori kitko. įpilu arbatos, netinka puodelis, nors prieš tai pats jį išsirinko... jei kokią mėgstamą maikę išsitepa ar sušlampa, tai kol numaunu perrengt, visi kaimynai turbūt girdi. jokiems įkalbinėjimams nepasiduoda. siaubas, kaip pyktis ima  doh.gif nors jau ir įprast baigiu.

drinks_cheers.gif tas pats ir su Augustinu doh.gif

kaip faina jums wub.gif ech... nauji namai yra gerai ax.gif
Atsakyti
tiutiute, o kaip pas pacia? gal yra naujienu nestuke.gif ? smile.gif

Man tai laikas bega ziauriai greit. Zinot ka, triju vaiku nenoreciau ne pro kur. Iki kaklo man veiklos su dviem doh.gif laiko sau visai nelieka...

Mazoji matos bus kur kas labiau padykus uz rimtuole vyresniaja. Bet man ji toks smagus vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 06 24, 20:20)
ir kaip dabar patys jauciates?

Is tikro liudnoka buvo pirma diena, paskui labai greit prabego laikas. Daug planu buvo. Siaip man tai dar liudnoka buvo, nes truko su kuo pasikalbeti, kai vyras ilgai dirbdavo, is Martyno dar nekoks pasnekovas biggrin.gif O Do puikiai pabuvo pas senelius. Tik i gala pastebejes, kad mociute jo vis pagaili, pradejo naudotis, tik ko negaudavo, is karto "mamytes noriu". Bet mama mano nepasidave, puikiai susitvarke. Manau, dar kada paliksim. Sake Dovydas, kad vel nori zvejoti smile.gif

QUOTE(Tina* @ 2014 06 24, 22:11)
Mazoji matos bus kur kas labiau padykus uz rimtuole vyresniaja. Bet man ji toks smagus vaikas  biggrin.gif

Pas mus irgi tas pats. Dovydas tikras oziaragis, rimtuolis toks, o Martynas tai daug linksmesnis vaikas, bet ir daug zirzlesnis, tikras liutukas, jei ko negaus, kai uzspiegs, tai, kas neprate, ir daiktus is ranku ismeta is to soko doh.gif

Beje, po savaitgalio vasariskoje Palangoje, vietoj kaimo, grizom namo, Do su 40, Martynas su 38 tempa. Teko ir Palangos ligoninej pabut, Dovydui tonzilitas. Lygiai pries metus angina buvo. Cia idomu kasmet taip bus... Gauna antibus, tai siandien jau daug geriau. Kas Martynui neaisku, nes dingo tempa. Tai ziuresiu, ar dar islis kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutukux: 25 birželio 2014 - 16:32
QUOTE(Tina* @ 2014 06 24, 23:11)
tiutiute, o kaip pas pacia? gal yra naujienu  nestuke.gifsmile.gif

ne blush2.gif ir labai noriu ir vis atsiranda kazkokiu kliuciu, nes jau kaip ir darbe norisi isitvirtinti ax.gif bet jauciu spjausiu as i visas tas issigalvotas kliutis ir imsimes veiklos, nes jauciu kuo ilgiau tempsim tai paskui jau bus didelis skirtumas ir nebesinores unsure.gif

QUOTE(Rutukux @ 2014 06 25, 17:30)

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 06 24, 17:46)
Sveikos. Ir mes pasivaidensim smile.gif
user posted image

beje,  mes jau gyvenam įkurtuvių nuotaikom. dar nepersikėlėm, dar darbai vyksta, bet jau matosi šviesa tunelio gale, daiktus po biškį pakuojuos. smile.gif

Fainas Martynas ir jo sypsena superine)))

O ikurtuves, labai liuks. Mes irgi jau tuoj tuoj turesim savo buta, tai as jau taip laukiu rudens, kad pagaliau gyvent tik su savo seima.

QUOTE(Tina* @ 2014 06 24, 23:11)
Mazoji matos bus kur kas labiau padykus uz rimtuole vyresniaja. Bet man ji toks smagus vaikas  biggrin.gif

PAs mus tas pats. Nikita rimtuolis, o mazasis padukus)))

QUOTE(Rutukux @ 2014 06 25, 17:30)
Pas mus irgi tas pats. Dovydas tikras oziaragis, rimtuolis toks, o Martynas tai daug linksmesnis vaikas, bet ir daug zirzlesnis, tikras liutukas, jei ko negaus, kai uzspiegs, tai, kas neprate, ir daiktus is ranku ismeta is to soko  doh.gif

Aprasei mano du vaikus. Lygiai tas pats:))) Ir zenklai sutampa oziaragis ir liutas:)
Mazasis tai isvis jam tik duok proga paisdykauti, tai paskui sunku sustabdyt, o ir del sirenu tai irgi kaip pas jus, bando paimti garsu, jeigu ko negauna:) Bet r mielesnis jis, priena daznai, apkabina, buciuoja. Visada prie manes buna, kur as ten ir jis trynasi, zaidzia:) O jau kokiu visokiu zvilgsniu numeta ir mimiku ir siaip toks gudruolis auga.

Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 06 24, 16:46)
ir eis dar ilgai, pamatysi smile.gif mūsų 12-metis dar visur su mielu noru su mumis eina. ar į koncertą, ar į filmą, ar į kokį renginį, ar pasivaikščiot... visur jam geriausia su mumis. apie Martyną net nešneku biggrin.gif

tai as tik dziaugsiuosi, jei taip ilgai vaikscios, smagu man su vaiku, nors aisku rupesciu daugiau.

bet bent man dabar nepalyginamai lengviau, nei pvz. pries pora metu.

beje, o kaip pas jusu sausinukus su demesio koncentravimu? maniskis atrodo koncentruojasi tik i tai, kas jam idomu, o kitkam greitai pradeda blaskytis ir baigta biggrin.gif nepergyvenu, bet noreciau kartu uzduoteles kokias is knyguciu atlikineti ar raideles rasineti, bet dar nepavyksta. net spalvinti jis nemegsta, kazko lengvai identifikuojamo irgi nepiesia, puzles nebent kartu deliojam ir tai jis priesokiais. uztat turi gera atminti eilerastukams, dainelems, pasakoms, gyvunams, daug nori buti lauke ir zaisti su vaikais, megsta skaityti knygas ir is visko padaryti kosminius laivus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2014 07 01, 16:03)

lygiai taip pat. jei idomu tai gali ir valanda krapstinetis, bet jei nedomina tai jau nedomina biggrin.gif
nors knygelese uzduoteles daro- matyt patinka, bet ir tai jei pasitaiko sudetingesne uzduotis tai iskart ima pykti ir baigta. o raideles pazysta tik kelias, daugiau mokytis nenori. o ir tai jei mokinasi/ kartojasi tai tik ant kompo rasydamas doh.gif o parasyti beveik moka tik A biggrin.gif
o va knygeles megsta skaityti tik su mociute rolleyes.gif su manim greitai dingsta susidomejimas ax.gif
Atsakyti