Mamos, gal turit gero vaiku masazisto kontaktus (Kaune)? Kviesciaus i namus. Reik man savo jaunele meskute isjudint biski.
Visus su Šv. Velykom.
Sveikos mamytes
Ar jusu vaikuciais jau domisi lyciu skirtumais? Nes Augustinas jau domisi ir kartais i toookia nepatogia padeti pastato... va ir siandien parduotuveje nesiau ji ant ranku veidu i save. jis paciupino mano krutine ir GARSIAI sako: dideli papai! tu turi, o as neturiu. tai teko aiskinti, kad tik mergaites turi. tuomet jis tuoj suskubo pasakyti, kad is jo grupes dvynukes tai neturi papu. tuomet vel teko aiskinti, kad juos turi tik dideles mergaites
arba per velykas zaide su sunkiuku ir sako: Rufas turi pimpaliuka ir as turiu pimpaliuka. o tu turi? pasakiau, kad as mergaite ir neturiu. tai jis tik ciupt man uz klyno- tikrino vadinasi... bet nepatikejo, kad to pimpaliuko neturiu ir kelnes sake mautis visgi pavyko itikinti (teoriskai), kad mergaites ir berniukai skiriasi
Ar jusu vaikuciais jau domisi lyciu skirtumais? Nes Augustinas jau domisi ir kartais i toookia nepatogia padeti pastato... va ir siandien parduotuveje nesiau ji ant ranku veidu i save. jis paciupino mano krutine ir GARSIAI sako: dideli papai! tu turi, o as neturiu. tai teko aiskinti, kad tik mergaites turi. tuomet jis tuoj suskubo pasakyti, kad is jo grupes dvynukes tai neturi papu. tuomet vel teko aiskinti, kad juos turi tik dideles mergaites
arba per velykas zaide su sunkiuku ir sako: Rufas turi pimpaliuka ir as turiu pimpaliuka. o tu turi? pasakiau, kad as mergaite ir neturiu. tai jis tik ciupt man uz klyno- tikrino vadinasi... bet nepatikejo, kad to pimpaliuko neturiu ir kelnes sake mautis visgi pavyko itikinti (teoriskai), kad mergaites ir berniukai skiriasi
QUOTE(tiutiute @ 2014 04 30, 23:24)
Sveikos mamytes
Oj nenuobodu su tavo Augustinu
Maniškė jau seniai domisi, bet kadangi turim panašaus amžiaus pusbroliuką, tai šis buvo n kartų apžiūrėtas iš visų pusių ir net beveik pačiupinėtas Parkritus ant kelių ne kartą stebeilijosi, kai tas ant puoduko sėdėjo Klausimų aišku buvo, bet išsiaiškinom jau atrodo. Prie tėčio tai kažkaip nelenda, nieko neklausinėja, net keista...
QUOTE(oliv @ 2014 05 01, 23:01)
Augustinas irgi anksciau domejosi, bet taip pasyviai, uzklausdavo kazkiek, atsakydavai ir ramu, o dabar daug klausineja ir daznai. jei namuose klausinetu kai nieko nebuna tai nieko tokio, bet kai viesoj vietoj ir prie zmoniu, tai trupututka pasimetu
QUOTE(tiutiute @ 2014 04 30, 21:24)
Ar jusu vaikuciais jau domisi lyciu skirtumais?
Domisi, labai Kai pamatė, kad pas mane niekas ten nekaba, paklausė: o kas tau buvo? matyt, pagalvojo, kad netekau dėl kažkokių priežasčių
čia buvo gal prieš pusę metų. dabar jau atskiria mergaites nuo berniukų, nebeklausinėja taip.
Pasirodykit, kaip auga sausinukai.
Seniau domejos tais skirtumais, viskas jai aisku Broli gi turim
Maniškiui ir kažkaip viskas aišku. Sesę turim. O ir sesuo kai augo, kažkaip garsiai nesidomėjo tokiais dalykais - patikažkaip išsiaiškino kas ir kur.
Jicky labai fainos nuotraukelės. Aš ir pabandysiu įkelt saviškio foto po svenčių...
Papildyta:
Maniškiui ir kažkaip viskas aišku. Sesę turim. O ir sesuo kai augo, kažkaip garsiai nesidomėjo tokiais dalykais - patikažkaip išsiaiškino kas ir kur.
Jicky labai fainos nuotraukelės. Aš ir pabandysiu įkelt saviškio foto po svenčių...
Papildyta:
Augustinas baloje:
Tylu dabar mūsų temoje, o vasarą dar tyliau bus:)
Pas mus naujas neklausimo periodas. Žiauriai nenori Nikita girdėti mūsų, o dar su broliu mušasi, tiksliau mažasis vis užgauna Nikitą, negali ramiai pro jį praeiti, nu žodžių linksmai gyvenam)))
Pas mus naujas neklausimo periodas. Žiauriai nenori Nikita girdėti mūsų, o dar su broliu mušasi, tiksliau mažasis vis užgauna Nikitą, negali ramiai pro jį praeiti, nu žodžių linksmai gyvenam)))