Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

Mamos, gal turit gero vaiku masazisto kontaktus (Kaune)? Kviesciaus i namus. Reik man savo jaunele meskute isjudint biski.
Atsakyti
user posted image

Visus su Šv. Velykom. 4u.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Ar jusu vaikuciais jau domisi lyciu skirtumais? Nes Augustinas jau domisi doh.gif ir kartais i toookia nepatogia padeti pastato... va ir siandien parduotuveje nesiau ji ant ranku veidu i save. jis paciupino mano krutine ir GARSIAI sako: dideli papai! tu turi, o as neturiu. tai teko aiskinti, kad tik mergaites turi. tuomet jis tuoj suskubo pasakyti, kad is jo grupes dvynukes tai neturi papu. tuomet vel teko aiskinti, kad juos turi tik dideles mergaites biggrin.gif
arba per velykas zaide su sunkiuku ir sako: Rufas turi pimpaliuka ir as turiu pimpaliuka. o tu turi? pasakiau, kad as mergaite ir neturiu. tai jis tik ciupt man uz klyno- tikrino vadinasi... bet nepatikejo, kad to pimpaliuko neturiu ir kelnes sake mautis doh.gif visgi pavyko itikinti (teoriskai), kad mergaites ir berniukai skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 04 30, 23:24)
Sveikos mamytes smile.gif
Ar jusu vaikuciais jau domisi lyciu skirtumais? Nes Augustinas jau domisi  doh.gif  ir kartais i toookia nepatogia padeti pastato... va ir siandien parduotuveje nesiau ji ant ranku veidu i save. jis paciupino mano krutine ir GARSIAI sako: dideli papai! tu turi, o as neturiu. tai teko aiskinti, kad tik mergaites turi. tuomet jis tuoj suskubo pasakyti, kad is jo grupes dvynukes tai neturi papu. tuomet vel teko aiskinti, kad juos turi tik dideles mergaites  biggrin.gif
arba per velykas zaide su sunkiuku ir sako: Rufas turi pimpaliuka ir as turiu pimpaliuka. o tu turi? pasakiau, kad as mergaite ir neturiu. tai jis tik ciupt man uz klyno- tikrino vadinasi... bet nepatikejo, kad to pimpaliuko neturiu ir kelnes sake mautis  doh.gif visgi pavyko itikinti (teoriskai), kad mergaites ir berniukai skiriasi  biggrin.gif

Oj nenuobodu su tavo Augustinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Maniškė jau seniai domisi, bet kadangi turim panašaus amžiaus pusbroliuką, tai šis buvo n kartų apžiūrėtas iš visų pusių ir net beveik pačiupinėtas biggrin.gif Parkritus ant kelių ne kartą stebeilijosi, kai tas ant puoduko sėdėjo biggrin.gif Klausimų aišku buvo, bet išsiaiškinom jau atrodo. Prie tėčio tai kažkaip nelenda, nieko neklausinėja, net keista...
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 05 01, 23:01)

Augustinas irgi anksciau domejosi, bet taip pasyviai, uzklausdavo kazkiek, atsakydavai ir ramu, o dabar daug klausineja ir daznai. jei namuose klausinetu kai nieko nebuna tai nieko tokio, bet kai viesoj vietoj ir prie zmoniu, tai trupututka pasimetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 04 30, 21:24)
Ar jusu vaikuciais jau domisi lyciu skirtumais?
Domisi, labai biggrin.gif
Kai pamatė, kad pas mane niekas ten nekaba, paklausė: o kas tau buvo? matyt, pagalvojo, kad netekau dėl kažkokių priežasčių biggrin.gif
čia buvo gal prieš pusę metų. dabar jau atskiria mergaites nuo berniukų, nebeklausinėja taip.

Pasirodykit, kaip auga sausinukai.

user posted image
Atsakyti
Seniau domejos tais skirtumais, viskas jai aisku biggrin.gif Broli gi turim biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiui ir kažkaip viskas aišku. smile.gif Sesę turim. O ir sesuo kai augo, kažkaip garsiai nesidomėjo tokiais dalykais - patikažkaip išsiaiškino kas ir kur. biggrin.gif 4u.gif
Jicky labai fainos nuotraukelės. Aš ir pabandysiu įkelt saviškio foto po svenčių... smile.gif
Papildyta:
Maniškiui ir kažkaip viskas aišku. smile.gif Sesę turim. O ir sesuo kai augo, kažkaip garsiai nesidomėjo tokiais dalykais - patikažkaip išsiaiškino kas ir kur. biggrin.gif 4u.gif
Jicky labai fainos nuotraukelės. Aš ir pabandysiu įkelt saviškio foto po svenčių... smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mila nesidomi.
Atsakyti
Augustinas baloje:
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nuo sausio pasirodo nesilankiau SM, visa sita tema man nauja, tai gerai, kad plepejimo tempai kaip pas dirbancias biggrin.gif

Taigi Mykolas siuncia linkejimus ir sveikinimus vaiku gynimo dienos proga wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Tylu dabar mūsų temoje, o vasarą dar tyliau bus:)

Pas mus naujas neklausimo periodas. Žiauriai nenori Nikita girdėti mūsų, o dar su broliu mušasi, tiksliau mažasis vis užgauna Nikitą, negali ramiai pro jį praeiti, nu žodžių linksmai gyvenam)))
Atsakyti