Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

QUOTE(rituker @ 2014 02 24, 23:16)
Sveikos,

Uz lango kaip ir pavasaris...nusprendziau vaikui nupirkti transporto priemone smile.gif Niekaip neapsisprendziu, dviratis su papildomais ratukais ar balansinis g.gif  Su kokia priemone jusu mazyliai vazinesis sia vasara?  bigsmile.gif

Nikitai dar siemet nieko naujo nepirksiu, jis dar megsta ir ant paprasos stumiamos masinos vaziuoti ir triratuka turi.
Atsakyti
Rituker, Gabija turi dvirati su papildomais ratukais, kolkas vazineja kolidoriuj, bet labai greit ismoko mint ir labai labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2014 02 24, 22:16)
Sveikos,

Uz lango kaip ir pavasaris...nusprendziau vaikui nupirkti transporto priemone smile.gif Niekaip neapsisprendziu, dviratis su papildomais ratukais ar balansinis g.gif  Su kokia priemone jusu mazyliai vazinesis sia vasara?  bigsmile.gif

turim triratuka. o kai jau ismoks minti tai pirksim dviratuka su papildomais ratukais. man kazkaip balastiniai atrodo tik pinigu kisimas balon... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dovydas nuo praeitu metu turi balansini, tai geriausias musu pirkinys uz 11lt smile.gif Ziema vasara nuo jo nenulipa tiek lauke, tiek namie - ir per sniegus varinejo, kai nedaug buvo ir dabar tik su juo i lauka eina. Taip ir keliaujam - as su vezimu ir suniu, vyras su paspirtuku, Do su dviraciu. Ziuresim, vasara gal jau normalu pirksim, net nezinau, ar reikes tu ratuku papildomu, nes labai gerai laiko lygsvara. Tai zodziu, mum tikrai pasiteisines dalykas. Bet vat draugu sunui visai neidomus jis, nebent tik, kai pas mus atvaziuoja, ir reikia atkovot is Dovydo biggrin.gif
Atsakyti
Su pavasariu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Zinokit kaip pasiutau ant facebook'o schmoll.gif Vakar kazkas matyt nulauze mano prieiga ir prisiuntinejo visiems is saraso reklama kazkokios smutkiu pardes. Dar i kazkokia itartina grupe mane itrauke blink.gif Zodziu viska kol istryniau doh.gif pasikeiciau psw dabar. Negaliu patiket, kad man taip nutiko. As vakar apie 17 val. prie kompo net nebuvau, o kazkas mano vardu dirbo darba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 03 03, 11:15)

gal koki virusa pasigavai? man kazkada taip buvo, kad irgi automatiskai visiems kontaktams nusiunciau kazkokia nuoroda, tai paskui kiekvienam teko pranesineti, kad nespaustu tos nuorodos doh.gif

Atsakyti
Tai dar gerai, kad smutkiu parduotuve, o ne kokiu erotiniu prekiu biggrin.gif bet ir tai nemalonu, kad visiems ant sienos ja prireklamavo.
Atsakyti
Su pavasariu mielosios smile.gif Sulaukėte jau žydukų? smile.gif Pas mus kai telefonspynė tai dar nei vieno piliečio nebuvo.

QUOTE(kuckudukas @ 2014 02 24, 18:54)
pradejo man pamokslaut, kad esu issiskyrus

koks jos reikalas kokia tavo šeimyninė padėtis. lenda, kur mažiausiai turėtų lįsti...

tiutiute gal užklausk kada auklėtojos ar neturėjo kokio konflikto su tavuoju? O gal pati ką kada pasakei kokiai draugei apie auklėtoją vaikui girdint, kažką negero, vaikai tuoj sureguoja.

kokia priemone jusu mazyliai vazinesis sia vasara?  bigsmile.gif

turim dviratį su papildomais ratukais, tiesa dar menkai naudojom, nes labiau myli savo mažą nevykusį triratuką iš maximos biggrin.gif bet gal šią vasarą jau važinės ir su didžiuoju smile.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif
Nupirkau balansini. Dabar kiekviena diena po namus vaiksto apsizerges dvirati thumbup.gif Pazanga matosi kiekviena diena. Labai dziaugiuosi, kad sis pirkinys nera numestas i kampa clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 04 kovo 2014 - 15:39
QUOTE(juros_lasas @ 2014 03 04, 15:27)
tiutiute gal užklausk kada auklėtojos ar neturėjo kokio konflikto su tavuoju? O gal pati ką kada pasakei kokiai draugei apie auklėtoją vaikui girdint, kažką negero, vaikai tuoj sureguoja.

nu lyg ir nekalbejau. o jei sakiau tai vardu neminejau g.gif reiks kada uzkausti ar nebuvo susipyke unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif

Su atkeliavusiu pavasariu smile.gif Jo be galo laukiau, bet kai jis ateina, galiu išprotėti dėl aprangos, nebežinau kaip tą vaiką rengti. Šiltą žieminę kailinę striukę jau pakeitėm šiek tiek lengvesne, bet išėjome penkatdienį į laiką ir žiūriu, kad pakeliui iki banko mano pana visa šlapia, iš karto po pažastim ir iki pirmos pasitaikiusios parduotuvės kitos maikutės pirkti. Pati peršilau, vaiką perrengiau. Rezultatas, kad pačiai kažkas pradėjo kibti. Kaip jūs rengiate savo piliečius?
Atsakyti