Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukai 99 | 51

mes inhaliuojames mineraliniu vandeniu.
Augustina traciadiini parsivedziau su temperatura is darzelio. o sloga kokia buvo doh.gif nu tokia rimta ir zalia biggrin.gif tai po inhaliacijos tiek issipusdavo blink.gif tai jau sestadieni sloga buvo grazi, sekmadieni visai jau nieko, o pirmadieni ir i darzeli iskeliavo ax.gif
o Augustino nuo jo gimtadienio ligos nepaleidzia doh.gif vejaraupiai, ausytes o dabar ir sloga. tikiuos jau tuo ir viskas baigsis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 02 18, 12:16)
tai fiziologinio skysčio nusipirk. ten jau reikiamas druskos kiekis bus.

o dėl inhaliatoriaus. tai kam juo nusivilt?  g.gif  jei sako, kad tinkamas ligos pradžioje, tai ligos pradžioje ir naudokit, kol būna sausas kosulys.

Na matai, kai pasakiau gyd pulmonologui, kad fiziologiniu inhaliuoju tai vos ne juoktis pradejo, po tu mano zodziu ir pasake, kad procentiniu tirpalu inhaliuojama doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2014 02 18, 19:33)
Eterinius aliejus tinka pakvepuot is kokio puodo, o inhaliatorius smulkia dulksna nesa viska daug giliau, galima uzkist ne tik inhaliatoriu tais aliejais, bet ir plauciu alveoles. Manrods net instrukcijoj rasom jog negalima naudot eteriniu.

inhaliatorius inhaliatoriui nelygus.. Pas man garų laselių stambumas reguliuojamas, aisku as bet kokiu atveju et. elieju neinhaliuoju, man kazkaip baisoka, kad nesualergizuotu..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
As su klausimu, ar dar yra dedanciu sauskelnes nakciai? Du menesius vargstu, nei vienos nakties dukryte neismiegojo sausa, nebezinau jau ka daryti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2014 02 21, 14:11)
Sveikos  4u.gif ,
As su klausimu, ar dar yra dedanciu sauskelnes nakciai? Du menesius vargstu, nei vienos nakties dukryte  neismiegojo sausa, nebezinau jau ka daryti.  unsure.gif

Sveika, as nakciai dar dedu.. blush2.gif buna kad į menesį 1-2 naktis pasysioja jei su sauskelnem migdau, jei be sauskelnių tada kaip tycia gali ir kasnakt prisisysint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2014 02 21, 15:11)
Sveikos  4u.gif ,
As su klausimu, ar dar yra dedanciu sauskelnes nakciai? Du menesius vargstu, nei vienos nakties dukryte  neismiegojo sausa, nebezinau jau ka daryti.  unsure.gif

Yra du variantai - pažadinti ir nusisinti naktį arba dėti sauskelnes. Išaugs pamažu. 4u.gif console.gif
Mes jau seniai miegame be sauskelnių.
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2014 02 21, 18:25)
Yra du variantai - pažadinti ir nusisinti naktį arba dėti sauskelnes. Išaugs pamažu.  4u.gif  console.gif
Mes jau seniai miegame be sauskelnių.

Zadinimas tai tik lova sausa issaugo, bet problemos neissprendzia, zodziu bandysiu dar kokia savaitele, blogiausia, kad pasisiojus ji net neprabunda, miega toliau slapia. doh.gif Tiesiu palutes neperslampamas, kad ciuzini issaugot.
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2014 02 21, 17:00)
Tiesiu palutes neperslampamas, kad ciuzini issaugot.
yra paklodžių neperšlampamų, mes turim su guma, labai patogu.
aš sauskelnių naktim irgi jau labai senai nebededu, tai ta paklodė labai gelbsti. visko turim po du komplektus, tai jei nespėja išdžiūt, naudojam kitą. nes juk ir antklodė, ir kartais net pagalvė sušlampa doh.gif o pasisioja dažniausiai naktim tada, kai iš vakaro daugiau išgeria.
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2014 02 21, 13:11)
Sveikos  4u.gif ,

jau nuo rudens nebededam. pats atsisake. avariju dar buna, bet retos. is pradziu kai tik miegojo su triusikiukais tai kelios naktys buvo sausos, paskui slapiu naktu periodas buvo, paskui vis mazejo ir mazejo smile.gif kantybes 4u.gif

QUOTE(Jicky @ 2014 02 21, 19:11)
  o pasisioja dažniausiai naktim tada, kai iš vakaro daugiau išgeria.

drinks_cheers.gif
Augustinas dar dazniausiai prisidaro kai diena buna daug emociju ir neramiai miega.

Augustinui nepatinka viena aukletoja kuri dazniau buna doh.gif kai tik ja pamato- viskas nebenori eiti. pas visas eina, dabar jo mylimiausia aukletoja serga, tai yra pavaduojanti, pas ja be problemu eina, i budincia grupe irgi be problemu (randu pas aukletoja ant keliu sedinti). kazi ar cia tiesiog asmenine jo antipatija ar su aukletoja kazkas ne taip unsure.gif
Atsakyti
Nakčiai dedu dar sauskelnes ir nesuku galvos. Konsultavausi su gydytoja ir psichologe šiuo klausimu, tai sakė iki 4 m. normalu, kad naktį gali prisysioti. Pas mus avarijų dar būna ir dieną. tai pirmiausia norime susitvarkyti su dienos reikalais, o paskui jau tvakysime naktinį sysių smile.gif

tiutiute o tavo vaikinukas nieko nesako pats dėl tos auklėtojos? Pabandyk užkausti... Iš savo prisiminimų galiu pasakyti, kad pati nemėgau ir labai bijojau vienos pavaduoančios auklėtojos, nes ji tikra žiežula buvo. nemėgau ir šeimininkėlės, nes ji buvo pikta ir viską drausdavo. Gal kas panašaus yra ir su kita auklėtoja? Gali ir tėvų kitų užklausti, kaip kitų vaikai reaguoji į tą auklėtoją?
Atsakyti
Pritariu, jau gali pasiklausinet kodel nepatinka aukletoja, maniskei nepatiko pavaduojanti aukletoja per vasaros atostogas, bet ji ir man nepatiko, nes pradejo man pamokslaut, kad esu issiskyrus ir tokiu budu traumuoju vaika, zodziu per daug su ja nesiaiskinau, bet turejom labai nemalonu pokalbi. Neva del skirybu mano dukra isdykus, nepaklusni ir pan. Musu aukletoja buvo labai nustebus, kai paklausiau ar cia tiesa.
Atsakyti
QUOTE(juros_lasas @ 2014 02 24, 12:59)
tiutiute

vat kad jis blogo nesako nieko unsure.gif ir sako, kad patinka ji, bet eiti nenori. o kitiems tevam ji patinka, ir vaikai noriai eina pas ja,o pas ta kita, kur Augustinui patinka, eiti nenori. tai vat ir nezinau... gal siaip kada ka piktesnio pasake, tai jis iki siol pamena. nors kai buna ta jo nemegiama aukletoja, tai jis pasakoja, kad su auklyte veike ta ir ana, ji aprenge ir t.t. aukletojos lyg ir nera.
Atsakyti
Sveikos,

Uz lango kaip ir pavasaris...nusprendziau vaikui nupirkti transporto priemone smile.gif Niekaip neapsisprendziu, dviratis su papildomais ratukais ar balansinis g.gif Su kokia priemone jusu mazyliai vazinesis sia vasara? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 24 vasario 2014 - 22:17