QUOTE(crazy woman @ 2014 01 13, 23:31)
O aš maniau mano vienos vaikai namus aukštyn kojom verčia
man atrodo, kad mes kiekviena taip manom
siandienos gausu buri sukaktuvininku su traciuoju gimtadieniu!
Jicky uz namucius
Tina taviske taip graziai - mergaitiskai zaidzia
ACIU uz sveikinimus
Mes taip pat sveikinam Vaiva, Nikita, Dovyda ir Aukse!
Vakare laukiam sveciu, tai begu ruostis
Tina taviske taip graziai - mergaitiskai zaidzia
ACIU uz sveikinimus
Mes taip pat sveikinam Vaiva, Nikita, Dovyda ir Aukse!
Vakare laukiam sveciu, tai begu ruostis
Labas, uzsukau pasveiktinti bendragimtadieninkus!!! Aisku, ir visiem kitiem bendramenesiukam, sveikinimai Ir aciu uz sveikinimus
Mes daug ka planavom - is pradziu vaiku zaidimu kambari, bet Do nuo Nauju su bronchitu ir pan., tupi namie, tai persigalvojom. Kadangi jau beveik pasveiko, sakem eisim bent i kavine vakarienes tik mes ir dar viena drauge musu, tai dabar ir Martynas apsirgo is paskos, ir vyras, tai is viso liksim namie vakarieniaut. Do uzsisake sraigiu ir sushiu, tai laukia nesulaukia
o namie, tai megsta futbola, lakstyt aplink su riedlente, masina, dviraciu, skaityti, kaladeles, masinytes, deliones paprastas, uzduoteles, lipdukus. Siandien buvo drauge uzsukus, tai nuvare ja nuo koju totaliai, nes mane tai sunkiai prisikalbina lakstymams ratu. Bet siaip noreciau, kad daugiau vienas uzsiimtu, bet jis labai broliui demesio pavydi, tai viska reikia kartu daryti, retai vienas pazaidzia, ypac jei mato, kad as su Martynu...
bet tai kaip mane uzkniso tos ligos, darzelyje lygiai puse dienos pabuvo, o moketi tai vis tiek reikia...
Mes daug ka planavom - is pradziu vaiku zaidimu kambari, bet Do nuo Nauju su bronchitu ir pan., tupi namie, tai persigalvojom. Kadangi jau beveik pasveiko, sakem eisim bent i kavine vakarienes tik mes ir dar viena drauge musu, tai dabar ir Martynas apsirgo is paskos, ir vyras, tai is viso liksim namie vakarieniaut. Do uzsisake sraigiu ir sushiu, tai laukia nesulaukia
o namie, tai megsta futbola, lakstyt aplink su riedlente, masina, dviraciu, skaityti, kaladeles, masinytes, deliones paprastas, uzduoteles, lipdukus. Siandien buvo drauge uzsukus, tai nuvare ja nuo koju totaliai, nes mane tai sunkiai prisikalbina lakstymams ratu. Bet siaip noreciau, kad daugiau vienas uzsiimtu, bet jis labai broliui demesio pavydi, tai viska reikia kartu daryti, retai vienas pazaidzia, ypac jei mato, kad as su Martynu...
bet tai kaip mane uzkniso tos ligos, darzelyje lygiai puse dienos pabuvo, o moketi tai vis tiek reikia...
Dovydą, Vaivą, Milą, Nikitą, Vakarį su trečiuoju gimtadieniu
prisidedu prie mileretos sveikinimu
visą gausų būrį 14d. sausinukus su 3 gimtadieniu Man dar sunku priprasti prie to pasikeitusio skaičio 3
jicky manoji nė velnio nestato, nepiešia, neklijuoja. Vos prikalbinu ją knygutes pavartyti. Pasakų nenori, knygą net užverčia. O vat fotikas ir mobilus telefonas tai kažkas stebuklingo. Fotiko per daug nenuodu, sakau čia mamos žaislas, o vat mobiliuoju jau tenka dalintis... Jei ne modelinas, tai visai prastai būtų. Nedomina jos niekas tad vizitai pas logopedus mus labai gelbsti ir pailsim nuo šiuolaikinės technikos.
neliūdėk mes mielai kviečiame jus į svečius
greičiausiai taip ir yra aš kai Faustę į žaidimo kambarį nuvedu matau, ji nubėga prie vienos dėžės, išverčia, prie kitos - išverčia, pre trečios žodžiu padaro totalų jovalą
jicky manoji nė velnio nestato, nepiešia, neklijuoja. Vos prikalbinu ją knygutes pavartyti. Pasakų nenori, knygą net užverčia. O vat fotikas ir mobilus telefonas tai kažkas stebuklingo. Fotiko per daug nenuodu, sakau čia mamos žaislas, o vat mobiliuoju jau tenka dalintis... Jei ne modelinas, tai visai prastai būtų. Nedomina jos niekas tad vizitai pas logopedus mus labai gelbsti ir pailsim nuo šiuolaikinės technikos.
QUOTE(heditt @ 2014 01 12, 22:52)
Siandien ilsydejom tetuka, tai liudna namie...
neliūdėk mes mielai kviečiame jus į svečius
QUOTE(Tina* @ 2014 01 13, 18:59)
atrodo, kad jiems esme viska issitraukti, o kol issitraukia, tai pamirsta, kad zaist norejo.
greičiausiai taip ir yra aš kai Faustę į žaidimo kambarį nuvedu matau, ji nubėga prie vienos dėžės, išverčia, prie kitos - išverčia, pre trečios žodžiu padaro totalų jovalą
Sveikinimai šios dienos gimtadieninkams
dėl žaislų, Martynas jiems turi tokį užkampį kambaryje paskirtą, tai žaislus surenku į dėžes, kai siurbliuoju ar plaunu grindis. kitu atveju aš prie jų net nelendu, nes tvarka ten būna labai trumpalaikė.
anksčiau labai nervindavausi, kaip čia taip - tik surinkau, o ir vėl bardakas. dabar jau numojau ranka
QUOTE(juros_lasas @ 2014 01 14, 19:42)
jicky manoji nė velnio nestato, nepiešia, neklijuoja.
maniškis irgi nei piešia, nei klijuoja, nei puzlius dėlioja. kad ne piešia, tai nesistebiu, turbūt darželyje atsipaišo, nes kasdien matau sukabintą eilę naujų piešinių.dėl žaislų, Martynas jiems turi tokį užkampį kambaryje paskirtą, tai žaislus surenku į dėžes, kai siurbliuoju ar plaunu grindis. kitu atveju aš prie jų net nelendu, nes tvarka ten būna labai trumpalaikė.
anksčiau labai nervindavausi, kaip čia taip - tik surinkau, o ir vėl bardakas. dabar jau numojau ranka
QUOTE(juros_lasas @ 2014 01 14, 19:42)
žodžiu padaro totalų jovalą
tai cia mums jovalas Augustinui sakau siandien, sudek ismetytus zaisliukus, o jis tik pagusciojo peciais, apsidaire- tipo nesuprato, kad cia tvarkytis, juk ir taip tvarka ir vienamasina pajudines nuejo
visam buriui sausinuku
o aš vis dar nervinuos del netvarkos namuose
QUOTE(Jicky @ 2014 01 14, 20:54)
Sveikinimai šios dienos gimtadieninkams
maniškis irgi nei piešia, nei klijuoja, nei puzlius dėlioja. kad ne piešia, tai nesistebiu, turbūt darželyje atsipaišo, nes kasdien matau sukabintą eilę naujų piešinių.
dėl žaislų, Martynas jiems turi tokį užkampį kambaryje paskirtą, tai žaislus surenku į dėžes, kai siurbliuoju ar plaunu grindis. kitu atveju aš prie jų net nelendu, nes tvarka ten būna labai trumpalaikė.
maniškis irgi nei piešia, nei klijuoja, nei puzlius dėlioja. kad ne piešia, tai nesistebiu, turbūt darželyje atsipaišo, nes kasdien matau sukabintą eilę naujų piešinių.
o aš vis dar nervinuos del netvarkos namuose
jicky tavasis bent darželyje atsipiešia mes į daržą neiname, tai mūsų pieštukai ir flamasteriai dažniausiai išmetomi, o ne pagal paskirtį naudojami O kas dėl betvarkės... stengiuosi per daug į ją nekreipti... tvarkymas yra bergzdžias reikalas. Prieš gimtadienį visi kampai buvo išlaižyti, o šiandiena kambariai vėl pavirtę betvarke...
Nikoles neužmatau čia, nors ir pati retai užsuku, bet jei netyčia užsuktų Markui perduodame sveikinimus
Nikoles neužmatau čia, nors ir pati retai užsuku, bet jei netyčia užsuktų Markui perduodame sveikinimus
rankyte parasyti A sunkiai sekasi, bet va isdelioti is traukinio begiu galima