QUOTE(japoniuke1 @ 2014 01 14, 17:27)
Mergiukai , tai jeigu dar yra 20% crocsams, tai isduokite cia, ar jis vienkartinis?
jie asmeniniai
QUOTE(japoniuke1 @ 2014 01 14, 18:27)
Mergiukai , tai jeigu dar yra 20% crocsams, tai isduokite cia, ar jis vienkartinis?
vienkartinis
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 14, 16:34)
Renku situos Crocs, reikia dar 2 poru, kad gautusi nemokamas siuntimas i LT.
Taikysiu 20 % koduka, tai viena pora gaunasi 16.79 eur
Silute, galiu persiusti
Taikysiu 20 % koduka, tai viena pora gaunasi 16.79 eur
Silute, galiu persiusti
Merginos labai atsiprasau, bet neberasykit, nes jau surinkau .
kas gavot laiskelius prijungta, reiskia jus prijungiau
laukiu Vikruoles ir uzsakau
Gal kas Kaune tuos crocsiukus uzsakineja ?
Prisijungciau
Prisijungciau
As irgi parinkciau tuos Croksus iki nemokamo siuntimo, laukciau 2 papildomu poru, bandyciau susiorganziuot ta koduka, nors emailu nebeturiu - bet gal kas is prisijungianciu suveiktu savo emaila (vistiek neperkat ir nenaudojat ). Panevezys, persiunciu
QUOTE(Kriiste @ 2014 01 14, 17:47)
As irgi parinkciau tuos Croksus iki nemokamo siuntimo, laukciau 2 papildomu poru, bandyciau susiorganziuot ta koduka, nors emailu nebeturiu - bet gal kas is prisijungianciu suveiktu savo emaila (vistiek neperkat ir nenaudojat ). Panevezys, persiunciu
kriste yra google tokie 15 min email, jais uzsiregitruoji ir gauni koduka, nusikopijuoji ir naudoji savo acounte
i google paieska vedu 15 min email ar panasiai, o paskui refresinu, kol pasirodo kodukas
QUOTE(Kriiste @ 2014 01 14, 17:47)
PSIO PSIO- nebesiuskit, gana...
QUOTE(magute @ 2014 01 14, 17:51)
kriste yra google tokie 15 min email, jais uzsiregitruoji ir gauni koduka, nusikopijuoji ir naudoji savo acounte
i google paieska vedu 15 min email ar panasiai, o paskui refresinu, kol pasirodo kodukas
ai tegu prisijungiancios pasirupina Jau taip daug darau - uzsakau, persiunciu...
QUOTE(lina0612 @ 2014 01 14, 18:18)
RYT 2 METU PROGA KAUNO MEETAS
MIELAI KVIECIAME PRISIJUNGTI
jei niekas is nauju neateis, tuomet daugiau neberasysime temoje
Staliukas rezervuotas Gintares vardu
http://www.buongiorn...toriaApacia.png
5 nisa
18 val.
Trattoria - S.Daukanto g. 14, Kaunas.
MIELAI KVIECIAME PRISIJUNGTI
jei niekas is nauju neateis, tuomet daugiau neberasysime temoje
Staliukas rezervuotas Gintares vardu
http://www.buongiorn...toriaApacia.png
5 nisa
18 val.
Trattoria - S.Daukanto g. 14, Kaunas.
Kaip jums faina gaila kad Alytiskiu tiek mazai
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 01 14, 18:10)
is virsaus medziaga slidi tokia, o viduje beveik ta peliuko medziaga. dar taip giliai nebridau tai nesušlapau
Blunte, na aš kitų botų neturiu . šie gražūs ir man patink a
dėl dydžio aš turiu w7 beryesu irgi w7 reik (laukiu jiem akcijos ) griebsiu bet matavausi akropolyje
Blunte, na aš kitų botų neturiu . šie gražūs ir man patink a
dėl dydžio aš turiu w7 beryesu irgi w7 reik (laukiu jiem akcijos ) griebsiu bet matavausi akropolyje
Kokį dydį šiaip nešiojat?
merginos, kas pirkot croksus - ar jums veike tas 20% papildomas kodukas?