ai, Lietuva vienas didelis kaimas man asmeniskai tos ispiriamos tapkes su skylem tai tikrai tik po darza klampot atrodo, kai tu visokiu padielkiniu klogsu pilna ir kiekviena kaimo zose tokiais po kiema laksto, bet aulinukai patinka
Bet kaip su jais gerai ant kalno su vaikais keliauti
Man crocs'ai buvo pirmi batai, su kuriais kojos nešalo Pirkau prieš 4 metus, nešiojau tris sezonus, buvo super. Šįmet turiu odinius su kailiu, važinėju tik mašina ir man vistiek šalta Vėl perku crocs'us šalčiams
Bet kaip su jais gerai ant kalno su vaikais keliauti
Man crocs'ai buvo pirmi batai, su kuriais kojos nešalo Pirkau prieš 4 metus, nešiojau tris sezonus, buvo super. Šįmet turiu odinius su kailiu, važinėju tik mašina ir man vistiek šalta Vėl perku crocs'us šalčiams
Nu nzn man nebuna salta su odiniais ir naturaliu kailiu, stovet ilgai niekur netenka, o vaiksciot tai tikrai nesalta o vat crocsu mados as irgi nesuprantu
pirksiu amazon.co.uk gal yra norinciu prisijungti gal ant siuntimo kazkiek sutaupytume as pirksiu vaikstyne Veiksmas Kaune galiu persiusti jei labai reikia.
Nu nzn man nebuna salta su odiniais ir naturaliu kailiu, stovet ilgai niekur netenka, o vaiksciot tai tikrai nesalta o vat crocsu mados as irgi nesuprantu