Įkraunama...
Įkraunama...

Policistidinės kiaušidės

[quote=*Hazell,2014 06 10, 13:47]
Turiu nusipirkiu sknyga apie PKS

O kaip vadinasi knyga?
Atsakyti
Sveikos, prieš porą metų man diagnozavo PKS, išrašė kontraceptines ir išvarė namo. Su draugu planuojam už poros metelių ar anksčiau turėt vaikelį 4u.gif Gal galėtumėt parekomenduot ginekologą Klaipėdoj, kuris rimčiau pažiūrėtų į mane, o ne kotraceptines kištų? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistux89 @ 2014 07 03, 09:04)
O kaip vadinasi knyga?

"The ultimate pcos handbook: lose weight, boost fertility, clear skin and restore self-esteem" parasyta Colette Harris ir Theresa Cheung. Sudomino butent si knyga tuom jog ja parase ne medikas, o zurnaliste turinti PKS.
Atsakyti
Ar galite pasakyti, turinčios PKS, ar pastebite KB (kiaušinio baltymo gleives) ? Ar gali būti jog jos yra o O nevyksta?
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2014 08 29, 22:18)
Ar galite pasakyti, turinčios PKS, ar pastebite KB (kiaušinio baltymo gleives) ? Ar gali būti jog jos yra o O nevyksta?

Turiu PKS ir KB niekad nepastebejau. Ciklas irgi nereguliarus 4u.gif
Atsakyti
Pas mane yra kažkokios gleivės, ciklas jau virš 50 dienų, buvau išaukus vaistais,bet vėl prapuolė. Tai čia gali būt tos pačios ale KB gleivės??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 08 29, 23:04)
Pas mane yra kažkokios gleivės, ciklas jau virš 50 dienų, buvau išaukus vaistais,bet vėl prapuolė. Tai čia gali būt tos pačios ale KB gleivės???  blink.gif

O jos skaidrios ir tąsios?
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2014 08 29, 21:28)
O jos skaidrios ir tąsios?

dazniausiai taip,kartais buna tokio biski balksvos...
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2014 08 29, 20:18)

Turiu PKS, iki geriant metformina ciklai budavo nereguliarus, O vykdavo, KB beveik visada pastebedavau (kartais daugiau, kartais maziau).
Nemanau kad galima spresti is KB ar vyksta O, ar ne. Kaip pvz OT nustato LH bangos pika. LH stimuliuoja O, bet kartais buna taip jog net ir LH pasiekus pika (OT rodo teigiama) O neivyksta. Labai gerai matosi ar O vyksta matuojant BKT (bazaline kuno temperatura). Jei niekada nematavot BKT (arba kitur trumpina BT), pasidomekit ir pabandykit pasekti kelis ciklus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2014 08 29, 23:18)

O ar daug tau ju buna? Nes man kartais jos buna, bet tokios gan balzganotos I baltuma. Man neisgauna sekti OV pagal isskyras. Nes pas mane pvz jauciasi slapumas ciklo pradzioj. O ne kaip turi but vidury. Reik rimtai gal sekt kuno bazine temperatura smile.gif
Atsakyti
Šį mėnesį darau ot, matuoju bt ir dar apie gleives iškilo klausimas, nes jas pastebėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 29, 22:04)
Turiu PKS, iki geriant metformina ciklai budavo nereguliarus, O vykdavo, KB beveik visada pastebedavau (kartais daugiau, kartais maziau).
Nemanau kad galima spresti is KB ar vyksta O, ar ne. Kaip pvz OT nustato LH bangos pika. LH stimuliuoja O, bet kartais buna taip jog net ir LH pasiekus pika (OT rodo teigiama) O neivyksta. Labai gerai matosi ar O vyksta matuojant BKT (bazaline kuno temperatura). Jei niekada nematavot BKT (arba kitur trumpina BT), pasidomekit ir pabandykit pasekti kelis ciklus mirksiukas.gif

Jetus as tu trumpinimu nesuprantu blush2.gif ka reiskia OT ir LH???
Ot -ovuliacijos testas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 30 rugpjūčio 2014 - 09:10