Įkraunama...
Įkraunama...

Policistidinės kiaušidės

Sveikos
pagal mano anamneze gyd. sako, kad man PKS. Pasake, kad reikia pabandyt akupunktura ir laikytis PKS dietos. Gal kas nors apie tai ka nors zino ir gali pasidalint info.
Gal kad gali rekomenduot akupunkturininka Vilniuje???
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 05 01, 21:56)
Sveikos
pagal mano anamneze gyd. sako, kad man PKS. Pasake, kad reikia pabandyt akupunktura ir laikytis PKS dietos. Gal kas nors apie tai ka nors zino ir gali pasidalint info.
Gal kad gali rekomenduot akupunkturininka Vilniuje???
4u.gif

Kas yra PKS dieta? Labai įdomu man, nes su svoriu kančia..Ir liga sunkina gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2014 05 06, 20:30)
Kas yra PKS dieta? Labai įdomu man, nes su svoriu kančia..Ir liga sunkina gyvenimą.

Sveiki
policistines kiausides, pirmam puslapi aprasyta yra labiau ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

jus cia daug diskutuojate, ir labai prasau jusu patarimo. galbut jus buvote susidurusios su tokia situacija.
man yra PKS, adenomioze ir hiperinsulinemija. geriu metformina ir kontraceptines piliules. kontraceptiniu cikla baigiau pirmadieni, bet kraujuoju jau 10 diena... ir kodel as kraujuoju jau nuo geguzes 11 dienos, tai nesuprantu. ar jums taip nebuvo?
uzsiregistravau pas gydytoja, bet kol laukiu eiles pas ja, sakau, su jumis pasikonsultuosiu.
aciu.
Atsakyti
Sveikos. Ar yra tokiu mergaiciu, kurioms nustatytas PKS, ovuliacija vyksta (LH ir FSH normose per viduriuka), ciklai siek tiek nereguliarus, bet Testo per aukstas (siek tiek virs normos ir su tuo susije problemos)? Pastoti as galiu be gydytoju pagalbos, bet du is triju nestumu pasibaige persileidimu tarp penktos ir sestos savaites. Siuo metu taip pat laukiuosi, snd pilnai 4sav. Kad laukiuosi zinau nuo praejusio sekmadienio, o NT nenori rysketi nuo pirmadienio (testine juostele, rausva, puikiai matosi, bet neryskeja). Bijau jog ir sis nestumas neissilaikys... Gyvenu ne LT, tai krauja tik pirmadieni priduosiu kai nueisiu pas gydytoja. Galvoju gali buti perzemas progesteronas. Prasysiu pirmadieni kad ir ji padarytu bet kuriuo atveju (ar persileidimas ivyks iki to laiko, ar nea).

Klausimas butu, ar yra tokiu mergaiciu, kurioms nesunku su PKS pastoti, bet ivyksta ankstyvi persileidimai?? Ar zinot savo priezasti persileidimu?
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 06 04, 14:05)
Sveikos. Ar yra tokiu mergaiciu, kurioms nustatytas PKS, ovuliacija vyksta (LH ir FSH normose per viduriuka), ciklai siek tiek nereguliarus, bet Testo per aukstas (siek tiek virs normos ir su tuo susije problemos)? Pastoti as galiu be gydytoju pagalbos, bet du is triju nestumu pasibaige persileidimu tarp penktos ir sestos savaites. Siuo metu taip pat laukiuosi, snd pilnai 4sav. Kad laukiuosi zinau nuo praejusio sekmadienio, o NT nenori rysketi nuo pirmadienio (testine juostele, rausva, puikiai matosi, bet neryskeja). Bijau jog ir sis nestumas neissilaikys... Gyvenu ne LT, tai krauja tik pirmadieni priduosiu kai nueisiu pas gydytoja. Galvoju gali buti perzemas progesteronas. Prasysiu pirmadieni kad ir ji padarytu bet kuriuo atveju (ar persileidimas ivyks iki to laiko, ar nea).

Klausimas butu, ar yra tokiu mergaiciu, kurioms nesunku su PKS pastoti, bet ivyksta ankstyvi persileidimai?? Ar zinot savo priezasti persileidimu?

Labukas, man taip būna, bet ir gydytojai nežino dėl ko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 06 04, 12:05)

yra ... as daug persileidimu turejau,priezastis nesusijusi su pks.imunitetas mano pyksta.

sara,kaip gyveni?
Atsakyti
Pakartojau testuka, blanksta juostele. Dingo visi nestuke.gif pozymiai, nugara "lauzia", pilva stipriai spazmuoja... verysad.gif

Akis praskautysiu tuoj beskaitydama straipsnius apie ankstyvus persileidimus. Radau viena priezasti kuri mane "sudomino". Tai kaip ir T.P.Keberiokst susije su imunine sistema. Bet sia priezasti bus galima tirti tik jei dar karta persileisiu verysad.gif

T.P.Keberiokst, o Jums buvo taikytas kazkoks gydymas ar tiesiog bandet vis?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2014 06 04, 18:27)
yra ... as daug persileidimu turejau,priezastis nesusijusi su pks.imunitetas mano pyksta.

sara,kaip gyveni?

Kaip sakoma gyvenu, džiaugiuosi savo vieninteliu džiaugsmeliu ir kaip sakoma svajojam apie brolį arba sesę, bet kolkas verysad.gif

Sveikinimai didžiausi Jūsų šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nepavyko ir si karta islaikyti nestumo... Kelias dienas savijauta buvo gera, testai neblanko, bet ir neryskejo. O snd rytinis testukas rodo jau stipriai isblankusia juostele, jauciu kad tuoj kraujavimas prasides... Ech... Nespejau netgi iki gydytojos nueiti si karta ir vel. Pirmadieniui turiu appointmenta, ziuresiu gal jau kokiu tyrimu paskirs nes antras is eiles pasibaige penkta savaite (visi trys baigesi tuo paciu metu - apie pentka savaite). Zinau jog UK tyrimus darytis siuncia po triju is eiles persileidimu, bet gal kaip nors ikalbesiu jau db ka nors padaryti (vien tik todel, jog visi nestumai baigesi tuo paciu metu)...

Uz poros triju menesiu vel gaudysim gandrus. Noreciau, jog tada pavyktu. Bet kaip bus taip bus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 05 07, 00:09)
Sveiki
policistines kiausides, pirmam puslapi aprasyta yra labiau ax.gif

Kas yra PKS aš puikiai žinau, kadangi tai sunkina man gyvenimą. Tik galvojau, kad gal yra kažkokia stebuklinga dieta biggrin.gif

Man prie PKS prisidėjo endometriozė ir polipas gimdoje.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2014 06 09, 21:40)
Kas yra PKS aš puikiai žinau, kadangi tai sunkina man gyvenimą. Tik galvojau, kad gal yra kažkokia stebuklinga dieta  biggrin.gif

Turiu nusipirkiu sknyga apie PKS. Tenais viskas nuo A iki Z aprasyta. Taip pat aprasytas mitybos planas - kas galima, ko negalima. Dieta tai nevadinu, nes mano suvokimu dieta tai trumpalaikis mitybos pakeitimas. O tenais akcentuota jog reikia pakeisti mityba visam laikui. Kolkas dar neprisiruosiau istudijuoti knygos skyrelio apie mityba. Bet kai istudijuosiu, parasysiu ka perskaiciau smile.gif
Atsakyti