O antrasis natūraliai išėjo?
Sveikos. Reikalinga Jusu pagalba. 25 ciklo diena dariausi progesterono tyrima. Atsakymas 0,79.
Pabreziu tai, kad pasak ginekologes pagal matyta vaizda echoskopu pas mane policistines kiausides ir mano ciklas nera reguliarus. iki siol dar nesergu, dabar 37 c.d Zodziu, pasidariau si tyrima, kadangi norejau nuo kazko pradeti, nes is gines pagalbos nesulaukiau apart aiskinimu , jog gerciau kontrac. Taip, as ja pakeisiu ir kai tik gausiu siuntima is seimos gyd. leksiu pas kita.
Esme tame, kai as jai isaiskinau, kad kontrac. negersiu, tai israse gerti progest. taciau nepadariusi jokiu tyrimu , nieko.. jauciuosi visiska kvaile, kuriai niekas normaliai nieko nepasako ir iki galo neistiria..
Tiesiog nezinau kaip elgtis. Kolkas kol nepasirodziau rimtesniam gydytojui.. Bet labai smalsu ir negaliu sulsukti, todel prasau jusu nuomones, kurios tikrai ismanot ir galite pasidalinti..
Pagal mane O toli grazu nevyksta?
Ar pradetumete gerti progesterona? na dar laiko zinoma yra iki 16 c.d , bet tik prasau pasidalinti savo nuomone, pairtimi. aciu verysad.gif