Įkraunama...
Įkraunama...

Policistidinės kiaušidės

QUOTE(lemon girl @ 2016 02 06, 13:20)
Paskutinis inositol, kurį pirkau, buvo iš Swanson. Prisimenu, kad rinkausi pagal komentarus.  ax.gif

O akip jus geriate inositol? as ir ji pradejau gerti, nes turiu PKS
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 06, 13:54)
O akip jus geriate inositol? as ir ji pradejau gerti, nes turiu PKS

Pakuotėje buvo mažas samtelis. Pagal jį ir susiskaičiuodavau gramus. Išmaišydavau stiklinėje vandens ir gerdavau. Rekomenduojama 2 valandas iki suvartojimo ir 2 valandas po suvartojimo nevalgyti. Bet man ne visada pavykdavo. Ir folio rūgšties, žinoma, reikėtų nepamiršti.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 06 19, 10:55)
Mes jau turim savo kiski biggrin.gif Siaip daugumai sakyciau, kad nesinuodyti su tom tebletem, jei clost nepadeda, pasidaryti laparoskopija ir tada zuikiai patys ateis :DGailiuosi kad tiek laiko gaisau su vaistais...

Na pvz. man laporaskopija nepadėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 02 08, 16:12)
Na pvz. man laporaskopija nepadėjo blush2.gif

Man laparoskopija ir agnus castus + inositol + foline ir rezultatams jau vienam 5,5 m, o kitas 5 mėn blush2.gif
Atsakyti
man laparoskopijosmetu kiaušidžių apdirbimas padėjo. laukiuos 21sav smile.gif 2metus kitaip nepavyko pastot.
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2016 02 08, 16:45)
Man laparoskopija ir agnus castus + inositol + foline ir rezultatams jau vienam 5,5 m, o kitas 5 mėn  blush2.gif

O antrasis natūraliai išėjo? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Reikalinga Jusu pagalba. 25 ciklo diena dariausi progesterono tyrima. Atsakymas 0,79.
Pabreziu tai, kad pasak ginekologes pagal matyta vaizda echoskopu pas mane policistines kiausides ir mano ciklas nera reguliarus. iki siol dar nesergu, dabar 37 c.d Zodziu, pasidariau si tyrima, kadangi norejau nuo kazko pradeti, nes is gines pagalbos nesulaukiau apart aiskinimu , jog gerciau kontrac. Taip, as ja pakeisiu ir kai tik gausiu siuntima is seimos gyd. leksiu pas kita.
Esme tame, kai as jai isaiskinau, kad kontrac. negersiu, tai israse gerti progest. taciau nepadariusi jokiu tyrimu , nieko.. jauciuosi visiska kvaile, kuriai niekas normaliai nieko nepasako ir iki galo neistiria..
Tiesiog nezinau kaip elgtis. Kolkas kol nepasirodziau rimtesniam gydytojui.. Bet labai smalsu ir negaliu sulsukti, todel prasau jusu nuomones, kurios tikrai ismanot ir galite pasidalinti..
Pagal mane O toli grazu nevyksta?
Ar pradetumete gerti progesterona? na dar laiko zinoma yra iki 16 c.d , bet tik prasau pasidalinti savo nuomone, pairtimi. aciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2016 02 08, 21:15)
O antrasis natūraliai išėjo?  smile.gif

Su papildais ir vaistais pastojus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(VestaKub @ 2016 03 10, 17:08)
Sveikos. Reikalinga Jusu pagalba. 25 ciklo diena dariausi progesterono tyrima. Atsakymas 0,79.
Pabreziu tai, kad pasak ginekologes pagal matyta vaizda echoskopu pas mane policistines kiausides ir mano ciklas nera reguliarus. iki siol dar nesergu, dabar 37 c.d Zodziu, pasidariau si tyrima, kadangi norejau nuo kazko pradeti, nes is gines pagalbos nesulaukiau apart aiskinimu , jog gerciau kontrac. Taip, as ja pakeisiu ir kai tik gausiu siuntima is seimos gyd. leksiu pas kita.
Esme tame, kai as jai isaiskinau, kad kontrac. negersiu, tai israse gerti progest. taciau nepadariusi jokiu tyrimu , nieko.. jauciuosi visiska kvaile, kuriai niekas normaliai nieko nepasako ir iki galo neistiria..
Tiesiog nezinau kaip elgtis. Kolkas kol nepasirodziau rimtesniam gydytojui.. Bet labai smalsu ir negaliu sulsukti, todel prasau jusu nuomones, kurios tikrai ismanot ir galite pasidalinti..
Ar pradetumete gerti progesterona? na dar laiko zinoma yra iki 16 c.d , bet tik prasau pasidalinti savo nuomone, pairtimi. aciu verysad.gif

as gerdavau progesteroną nes kitaip ir mm tekdavo laaabai ilgai laukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VestaKub @ 2016 03 10, 16:08)

Ziurint ko jus norite - planuojat vaikeli ar tik reguliariu mmm. Bent jau si cikla, tai jums O nebuvo ir neaisku kada sulauksite mmm. Reiketu pagerti duphastona . Ji galite kazkuri laika pagerti kiekviena cikla, bet su juo taip pat nesitikekite O.
Atsakyti

QUOTE(VestaKub @ 2016 03 10, 17:08)

As dabar 3 ciklus sugeriau dufa 16-25cd.. pas mane nlb budavo ciklai reguliarus ir daznai nebudavo O.. prg mazas budavo. Tai sis ciklas pirmas, kad nebegeriu dufo ir mmm atejo kaip laikrodukas 28c.d. ziuresim kaip toliau... nuo sekancio vel bandysiu OT pasekt ir idomumo delei pasidaryt prg 7dpo
Atsakyti
Sveikos merginos.

Aš sergu ir PKS. Ir esu nusprendus turėti antrą vaikiuką. Nuėjus pas gydytoją, man liepė nustojus gerti kontraceptikus iš kart bandyti pastoti. Tai va nuo pirmadienio turėjo prasidėti mmm (pagal grafiką kai gėriau kontraceptikus). Bet va niekaip neateina mmm. Nustojus gerti kontraceptikus taip greitai vėl išsibalansavo. Bet prieš savaitę man tepliojo 2 dienas tamsiai rudai. Tai nzn ką galvoti. Dariausi nėštumo testą - neigiamas. Nzn ar bandyti eiti pas gydytoją ar laukti kada ateis mmm.??? Dar geriu vitaminus PREGNACARE CONCEPTION ir metforminą. Gal kam taip buvo? Gal kas gali pakomentuoti? Bučiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2016 04 20, 12:27)
Sveikos merginos.

Aš sergu ir PKS. Ir esu nusprendus turėti antrą vaikiuką. Nuėjus pas gydytoją, man liepė nustojus gerti kontraceptikus iš kart bandyti pastoti. Tai va nuo pirmadienio turėjo prasidėti mmm (pagal grafiką kai gėriau kontraceptikus). Bet va niekaip neateina mmm. Nustojus gerti kontraceptikus taip greitai vėl išsibalansavo. Bet prieš savaitę man tepliojo 2 dienas tamsiai rudai. Tai nzn ką galvoti. Dariausi nėštumo testą - neigiamas. Nzn ar bandyti eiti pas gydytoją ar laukti kada ateis mmm.??? Dar geriu vitaminus PREGNACARE CONCEPTION ir metforminą. Gal kam taip buvo? Gal kas gali pakomentuoti? Bučiau dėkinga smile.gif

Kartociau po kokios savaites nt... ir tada registruociaus pas gydytoja... man pamenu ir uzpernai per kaledas atrode mm tepliojo rudai o nt parode tik po nauju ir ka dabar salia guli beveik 8 men mergyte thumbup.gif
Atsakyti