Įkraunama...
Įkraunama...

Policistidinės kiaušidės

Hazell, aciu uz informacija smile.gif
sportuoju 2 kartus po 1 val. Iki siol nesu sportavus... ir pries visas bedas svoris truputi nukrito. viskas sugriuvo tada, kai, atrodo, tik pradejau "teisingai" gyvent... verysad.gif
o kur perkat inositol? Ieskojau vaistinej, bet nieko neturejo.
Atsakyti
QUOTE(S*Mirna @ 2015 02 11, 20:53)
Hazell, aciu uz informacija  smile.gif
sportuoju 2 kartus po 1 val. Iki siol nesu sportavus... ir pries visas bedas svoris truputi nukrito. viskas sugriuvo tada, kai, atrodo, tik pradejau "teisingai" gyvent...  verysad.gif

Inositol merginos siunciasi is uzsienio miltuku pavidalu. Gaunasi pigiausiai. Tik svarstykliu reikia kur tiksliai maza svori sveria. Bet inositol gaunasi brangiau nei metforminas.

O sportuoti geriau trumpiau, bet dazniau. Nei kad reciau, bet ilgiau mirksiukas.gif As taip pat is pradziu sportavau kardio po 1val 4-5k per savaite. Bet ilgai nepaveziau tokio kruvio - greitai keliu sanarius skaudeti pradejo ir teko keliems menesiams pamirsti sporta. Siuo metu sportuoju 40-45min 4-5k per savaite.
Atsakyti
QUOTE(S*Mirna @ 2015 02 11, 21:53)
Hazell, aciu uz informacija  smile.gif
sportuoju 2 kartus po 1 val. Iki siol nesu sportavus... ir pries visas bedas svoris truputi nukrito. viskas sugriuvo tada, kai, atrodo, tik pradejau "teisingai" gyvent...  verysad.gif

Aš Inositol parsisiunčiau iš iherb.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 02 11, 23:55)
Inositol merginos siunciasi is uzsienio miltuku pavidalu. Gaunasi pigiausiai. Tik svarstykliu reikia kur tiksliai maza svori sveria. Bet inositol gaunasi brangiau nei metforminas.

Inositol+Folis tai čia kaip Inofolic gaunasi? Ir poveikį turi kaip metforminas? g.gif
Vartojau Metformina apie 6 mėnesius paskui gydytoja liepė nutraukt jo vartojimą. Dabar užsisakiau Inofolic 10 dėžučių, laukiu kol atsiųs.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 02 18, 11:42)
Inositol+Folis tai čia kaip Inofolic gaunasi? Ir poveikį turi kaip metforminas? g.gif
Vartojau Metformina apie 6 mėnesius paskui gydytoja liepė nutraukt jo vartojimą. Dabar užsisakiau Inofolic 10 dėžučių, laukiu kol atsiųs.

Kad butu poveikis kaip metformino, inositol per para reikia 4g butinai kartu su 400mg folio rugstimi. Mazesnis inositol kiekis arba inositol vartojamas be folio rugsties netures tokio poveikio kaip metforminas. Inofolic reiketu keliu tabletyciu, kad gautusi 4g inositol per para (taciau folio rugsties gausis labai didelis kiekis). Geriau butu nusipirkti inositol (milteliais sveriamais geriau, bet galima ir tabletemis pirktis) ir foli atskirai.
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 02 18, 21:20)
Kad butu poveikis kaip metformino, inositol per para reikia 4g butinai kartu su 400mg folio rugstimi. Mazesnis inositol kiekis arba inositol vartojamas be folio rugsties netures tokio poveikio kaip metforminas. Inofolic reiketu keliu tabletyciu, kad gautusi 4g inositol per para (taciau folio rugsties gausis labai didelis kiekis). Geriau butu nusipirkti inositol (milteliais sveriamais geriau, bet galima ir tabletemis pirktis) ir foli atskirai.

man naudojant inositol tikrai ph/fsh santykis pagerejo net 1.2, kur buvo beveik 3. bet taip pat naudoju 3 tabletes meformin. jis gal ir tai itakojo. Saukiames gandrus jau 1metus ax.gif vartoju duphaston, kad turet mm. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 02 18, 21:52)
man naudojant inositol tikrai ph/fsh santykis pagerejo net 1.2, kur buvo beveik 3. bet taip pat naudoju 3 tabletes meformin. jis gal ir tai itakojo. Saukiames gandrus jau 1metus ax.gif vartoju duphaston, kad turet mm.  blush2.gif

Austela, koks gydymo planas dabar pas Tave? ax.gif

As Metformino poveikio nepajauciau jokio. Del hormonu ir negaliu sakyti, ar jis kiek aptvarke, ar ne. Nuleidau krauja vaisingumo klinikoj, tai kazkada tureciau suzinot LH ir FSH skaiciukus. Kazkada darytuose buvo netvarka, santykis = 3, bet tada dare ne 3-5cd.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 02 18, 23:25)
Austela, koks gydymo planas dabar pas Tave? ax.gif

As Metformino poveikio nepajauciau jokio. Del hormonu ir negaliu sakyti, ar jis kiek aptvarke, ar ne. Nuleidau krauja vaisingumo klinikoj, tai kazkada tureciau suzinot LH ir FSH skaiciukus. Kazkada darytuose buvo netvarka, santykis = 3, bet tada dare ne 3-5cd.

sveika 4u.gif
uoj pas mane daug ivyko per keleta menesiu....
sausi stimuliavo menopur leidziamais,priaugo per daug foliu,tai nedare iui, lt kaip tik buvau antroj ciklo pusej ir sake Zeba, kad matos du plysia folikulai, buvus ovuliacija..bet kibimo nebuvo, ir zinau kodel, nes nebuvo nieko su vyru tom dienom del bussy time Lietuvoje:))) kovo pradzioj bus mano naujas ciklas, eisiu vel stimuliuotis menopur vaistukais,bet per pus mazesne doze. Balandzio men laukia manes del ivf konsultacija,o balandzo gale jau su seselem susitikimas del vaistuku paskyrimo ..tikiuos geguzes men bus jau man daromas IVF... laikas atrodo sustojo... schmoll.gif
geriu metformina kaip ir minejau,bei inositoli su foline rugstim. Kraujp tyrimu nesidariau jau 3men, bet reiktu gal jau g.gif
kita savaite neplanuotai skrendu i Lietuva,eisiu pas endokrinologa ir darysiuos skydliaukes tyrimus. gal ka patars..nes PKS labai artima su skydliauke... unsure.gif
na jei dare tau LHir FSH ne ciklo pradzioj,tai normalu kad gavo santyki toki dideli.. tiksliausia daryt 3-4cd. as esu dariusis kraujo tyrima siu hormonu 7cd tai buvo apie 2.6 santykis,bet sake normalu... cool.gif
ka tau daktarai zada? kokie planai ju? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 02 18, 22:57)
sveika 4u.gif
uoj pas mane daug ivyko per keleta menesiu....
sausi stimuliavo menopur leidziamais,priaugo per daug foliu,tai nedare iui, lt kaip tik buvau antroj ciklo pusej ir sake Zeba, kad matos du plysia folikulai, buvus ovuliacija..bet kibimo nebuvo, ir zinau kodel, nes nebuvo nieko su vyru tom dienom del bussy time Lietuvoje:))) kovo pradzioj bus mano naujas ciklas, eisiu vel stimuliuotis menopur vaistukais,bet per pus mazesne doze. Balandzio men laukia manes del ivf konsultacija,o balandzo gale jau su seselem susitikimas del vaistuku paskyrimo ..tikiuos geguzes men bus jau man daromas IVF... laikas atrodo sustojo... schmoll.gif
geriu metformina kaip ir minejau,bei inositoli su foline rugstim. Kraujp tyrimu nesidariau jau 3men, bet reiktu gal jau  g.gif
kita savaite neplanuotai skrendu i Lietuva,eisiu pas endokrinologa ir darysiuos skydliaukes tyrimus. gal ka patars..nes PKS labai artima su skydliauke... unsure.gif
na jei dare tau LHir FSH ne ciklo pradzioj,tai normalu kad gavo santyki toki dideli.. tiksliausia daryt 3-4cd. as esu dariusis kraujo tyrima siu hormonu 7cd tai buvo apie 2.6 santykis,bet sake normalu... cool.gif
ka tau daktarai zada? kokie planai ju? wub.gif

O kiek jau turejai stimuliaciju ir kiek is ju buvo sekmingos? T.y. neperstimuliavo , foliai graziai uzaugo ir sekmingai ovuliavo?

As dabar lauksiu naujo ciklo pradzios ir bandysim stimuliuoti O pirma karta. Sake po 6 sekmingai praeitu stimuliaciju, bandys kazka kito arba daugiau tyrimu darys. Mane tai truputi gasdina, jog tiek daug laukt. O dar jei per daug foliu priaugs, ar isvis nepriaugs, tai ir nesiskaitys. Reik butinai, kad 6 kartus viskas praeitu sklandziai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Skaitau ir kyla klausimas g.gif o tai kuo tada skiriasi metforminas nuo inositol? As geriau metformina, man visiskai nepadejo. Svoris buvo mazas ir jis dar labiau krito, nes nieko nevalgiau. Tik toks ir poveikis buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2015 02 19, 11:41)
Sveikos. Skaitau ir kyla klausimas  g.gif  o tai kuo tada skiriasi metforminas nuo inositol? As geriau metformina, man visiskai nepadejo. Svoris buvo mazas ir jis dar labiau krito, nes nieko nevalgiau. Tik toks ir poveikis buvo.

Metforminas - vaistai, inositol - maisto papildas (angliavandenis, randamas naturaliai gamtoje (augaluose, gyvunuose, taip pat zmogaus organizmas ji gamina) ir sintetinamas laboratorijose).
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 02 19, 16:00)
Metforminas - vaistai, inositol - maisto papildas (angliavandenis, randamas naturaliai gamtoje (augaluose, gyvunuose, taip pat zmogaus organizmas ji gamina) ir sintetinamas laboratorijose).

Tai geriau pasisavinamas? Inofolic gal irgi tas pats?
Atsakyti