Įkraunama...
Įkraunama...

Policistidinės kiaušidės

QUOTE(jovy @ 2014 12 18, 19:54)
Labas 4u.gif

ačiū už atsakymą.
Testosteronas ir pas mane virš normos ribos. Jau ilgą laiką vartoju duphastoną ir metforminą geriu. bet niekas nejuda iš vietos.. Nors galvą į sieną daužyk sad.gif

P.S Gal ir kvailai nuskambės, bet kas yra IPL?

IPL - tai toks aparaciukas, kuris naikina plauko svoguneli intensyvia sviesa (geriausi yra Homedics ir Philips Lumea).

Gavau govanu Philips Lumea sc1981. Naudoju jau 2,5men - ant koju ir ranku stipriai isreteje, suletejes augimas ir plonesni plaukeliai. Ant veido sunkiau pasiduoda, bet taip pat suletejes augimas ir siek tiek plonesni. Kadangi ant koju labai gerai veikia, tai suveiks ir ant veido gerai dar po kiek laiko smile.gif

Pries kelias dienas teko paskaityti apie Inositol maisto papilda ir rysi su PKS. Inositol poveikis panasus i metformino - sureguliuoja cikla, padeda kristi svoriui, mazina plaukuotuma. Taciau inositol ne vaistas, o maisto papildai. Inositol reikia suvartoti 4g per para kartu su folio rugsties norma. LT yra pardavinejama Inofolic papildai - inositol ir folio rugstis kartu, taciau siu papildu sudetyje neuztenka inositol - reikia atskirai pirktis foli ir inositol. Paskaitykis apie inositol internete, gal pabandysit vietoj metformino. Galbut geriau suveiks nei metforminas smile.gif
Atsakyti
[quote=*Hazell,2014 12 19, 19:49]
IPL - tai toks aparaciukas, kuris naikina plauko svoguneli intensyvia sviesa (geriausi yra Homedics ir Philips Lumea).

Gavau govanu Philips Lumea sc1981. Naudoju jau 2,5men - ant koju ir ranku stipriai isreteje, suletejes augimas ir plonesni plaukeliai. Ant veido sunkiau pasiduoda, bet taip pat suletejes augimas ir siek tiek plonesni. Kadangi ant koju labai gerai veikia, tai suveiks ir ant veido gerai dar po kiek laiko smile.gif

Pries kelias dienas teko paskaityti apie Inositol maisto papilda ir rysi su PKS. Inositol poveikis panasus i metformino - sureguliuoja cikla, padeda kristi svoriui, mazina plaukuotuma. Taciau inositol ne vaistas, o maisto papildai. Inositol reikia suvartoti 4g per para kartu su folio rugsties norma. LT yra pardavinejama Inofolic papildai - inositol ir folio rugstis kartu, taciau siu papildu sudetyje neuztenka inositol - reikia atskirai pirktis foli ir inositol. Paskaitykis apie inositol internete, gal pabandysit vietoj metformino. Galbut geriau suveiks nei metforminas smile.gif
As vartoju metformina 3k i diena, bei inositol. Sutapimas ar ne,bet hormonu tyrimai pakito i geraja puse, LH nuo 12 nukrito iki 4. ir lh bei fsh santykis jau tik 1.2,o kur buvo beveik 3. del ciklo nezinau ar patvarke,nes geriu duphastona nuo 17cd tai mm ateina visad sugerus 10 tableciu. nebuvo kada pabandyti negerti duphastono,nes tai stimuliacijas atlieka man, tai kaip ir db laukia IUI sausio menesio cikle. Ziuresim ka turesim ax.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti tų, kurioms buvo darytas kiaušidžių drilingas, ar ilgai leidote po stimuliacijų kiaušidėms "pailsėti" prieš drilingą? Gydytoja minėjo, kad reikėtų 2-3mėn. palaukti, bet ar visos tiek laukėte? Norisi kuo greičiau...
Atsakyti
QUOTE(Gabyteeee @ 2015 01 28, 11:45)
Sveikos, norėjau pasiteirauti tų, kurioms buvo darytas kiaušidžių drilingas, ar ilgai leidote po stimuliacijų kiaušidėms "pailsėti" prieš drilingą? Gydytoja minėjo, kad reikėtų 2-3mėn. palaukti, bet ar visos tiek laukėte? Norisi kuo greičiau...

Turėjau 3stimuliacijas,po jų reikejo 3mėn leisti pailsėti kiaušidėms prieš laparoskopiją.Pastojau po pirmų mm smile.gif .
Atsakyti
Turbut zinote, kad po drilingo palankiausias metas pastoti yra pirmas pusmetis. Mes stimuliavome nuo pat pirmo ciklo. Trecia pavyko, bet persileidau. Po to vel trecia stimuliacija buvo sekminga. Nelaukite!
Atsakyti
QUOTE(Liepuzele21 @ 2015 01 28, 12:00)
Turėjau 3stimuliacijas,po jų reikejo 3mėn leisti pailsėti kiaušidėms prieš laparoskopiją.Pastojau po pirmų mm smile.gif .

Dėkuj...na ką darysi, teks tuomet dar palaukti operacijos:)
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2015 01 28, 14:17)
Turbut zinote, kad po drilingo palankiausias metas pastoti yra pirmas pusmetis. Mes stimuliavome nuo pat pirmo ciklo. Trecia pavyko, bet persileidau. Po to vel trecia stimuliacija buvo sekminga. Nelaukite!

Ramune, o ar po stimuliacijų, PRIEŠ operaciją darėte pertrauką? smile.gif Po drilingo manau ir aš stimuliuosiuos iškart
Atsakyti
QUOTE(Gabyteeee @ 2015 01 28, 17:34)
Ramune, o ar po stimuliacijų, PRIEŠ operaciją darėte pertrauką? smile.gif Po drilingo manau ir aš stimuliuosiuos iškart

Hmm ne taip perskaiciau doh.gif smile.gif tai buvo taaaip seniai... smile.gif bet manau, kad praleidom geriausiu atveju viena cikla, nes labai netiketai greitai paskyre operacijos data.
Atsakyti
Man p drinlingo nestimuliavo, as dar sioj temoj piktinausi, nes pries tai buvau nustojus vartot medformina, ko pasekoje svoris prisidejo + 3kg. O po operacijos geriau medformina. Bet kaip tipo del mano per didelio antsvorio ( olandijoj visas sias proceduras dengia draudimas, tai jie ir muzika uzsako smile.gif ) manes nesimuliavo. Ir po 6 men po op pastojau. Db va jau 22 sav beveik. Paskuriniai trys ciklai pries pastojima buvo susireguliave kad prasidedavo ta pacia diena, kas man po tiek metu buvo tikrai didelis pasiekimas.
Atsakyti
Labas, mergaites verysad.gif ir as jungiuos...turiu PKS, kurio gyd vis nepatvirtina nes nebuvo visu atsakymu, o sian neprieme nes anksciau darba baige...ir tyrimai jau yra. Testo labai aukstas...nebegaliu daugiau laukti, paluzau...jauciuos siaubingai, nepilnaverte verysad.gif mmm neturiu jau 4-as menuo...viskas prasidejo staiga-tiesiog dingo mmm, atsirado spuogai, plaukuotumas ir t.t pries pora dienu buvo atsiradus antra blyski juostele, bet po keliu dienu jos jau nebuvo....pas gyd dar po savaites tik...gal eiti privaciai? Patarkit, prasau, nes blogai man, labai blogai. Pilva lyg maudzia, lyg tempia...
Atsakyti
QUOTE(S*Mirna @ 2015 02 10, 21:27)
Labas, mergaites verysad.gif ir as jungiuos...turiu PKS, kurio gyd vis nepatvirtina nes nebuvo visu atsakymu, o sian neprieme nes anksciau darba baige...ir tyrimai jau yra. Testo labai aukstas...nebegaliu daugiau laukti, paluzau...jauciuos siaubingai, nepilnaverte  verysad.gif mmm neturiu jau 4-as menuo...viskas prasidejo staiga-tiesiog dingo mmm, atsirado spuogai, plaukuotumas ir t.t pries pora dienu buvo atsiradus antra blyski juostele, bet po keliu dienu jos jau nebuvo....pas gyd dar po savaites tik...gal eiti privaciai? Patarkit, prasau, nes blogai man, labai blogai. Pilva lyg maudzia, lyg tempia...

S*Mirna, baik depresuoti, suimk save į rankas ir registruokis privačiai, nesuprantu kam save kankinti nežinomybėje? doh.gif
Man daktarė irgi norėjo diagnozuoti PKS, turėjau sulaukti natūraliai mėnesinių,pasidaryti hormonų tyrimą ir vėl pas ją grįžti. Išgirdusi tokias ginekologes kalbas labai depresavau, verkiau... tačiau mėnesinių taip ir nesulaukiau,nes pastojau wub.gif visi daktarai, pas kuriuos buvau, sako, kad įvyko stebuklas, todėl nosį aukščiau - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

Jonete, aciu smile.gif nerisli vakarykste mano zinute, bet zeme jau slydo is po koju. Taip tikejausi, kad gyd skirs gydyma ir se tau, dar savaite laukt.... verysad.gif tyrima del nestumo dar gruodi padare, deja.....nusprendziau palaukt kito antradienio, visgi gyd mano klinikose, nesinori taip mest...o ir nzn pas ka kita eit... gal zinot kokiu nors "liaudies patarimu" testosteronui mazinti?
Atsakyti
QUOTE(S*Mirna @ 2015 02 11, 07:11)
Jonete, aciu smile.gif nerisli vakarykste mano zinute, bet zeme jau slydo is po koju. Taip tikejausi, kad gyd skirs gydyma ir se tau, dar savaite laukt.... verysad.gif tyrima del nestumo dar gruodi padare, deja.....nusprendziau palaukt kito antradienio, visgi gyd mano klinikose, nesinori taip mest...o ir nzn pas ka kita eit... gal zinot kokiu nors "liaudies patarimu" testosteronui mazinti?

Sportas pareguliuoja hormonu balansa. Bent jau 4-5k per savaite aktyvaus sporto po 30-45min reiketu. Ir sportas turi tapti gyvenimo dalimi.
Be sporto testosterono kieki reguliuoja metforminas (vaistai) arba inositol plius folio rugstis (maisto papildai). Inositol per para reikia 4g kartu su 400mg folio rugstimi kad matytusi poveikis. Tiek vartojant metformina, tiek inositol ir folio rugsti, plaukuotumo sumazejimas pastebimas po 6men vartojimo. Taip pat sureguliuojamos mmm.
Daugiau priemoniu mazinti testosteronui nzn.

As pati pries metus pradejau gerti metformina del tu paciu priezasciu. Visu pirma mmm tapo reguliarios nuo pat pradziu (31-34d). Sumazejo acne (pasirodo tik pries mmm db ir tik vienas kitas). Del plaukuotumo vyliausi geresniu rezultatu. Taciau sumazejo plaukeliu neperdaugiausiai ir suletejo ju augimas. Siai problemai isigijau IPL.
Atsakyti