Įkraunama...
Įkraunama...

Policistidinės kiaušidės

QUOTE(austela @ 2014 10 16, 22:58)
Sveikinimao:) gero nesiojimo!
Papasakok truputuka mum policistinem mergaitem:)
Turejai reguliaru cikla? Sirgai mm?

Ciklas reguliarus pasidare nuo liepos ir trecia men pavyko. Tik dar nesitiki wub.gif Vakar 2 testus padariau blush2.gif abu teigiami, na tai manau, kad nereikia abejoti, nors paciai dar nesitiki smile.gif
Man vasari buvo lap. Poto jokiu stimuliaciju (jas turejau pernai vasara, bet neveike), tik medformina geriau ir dar geriu. Va taip va. Is tikro nesitikejau, kad pavyks ir medform buvau nutraukus ir daktarei pasakiau, kad jau man nusibodo viskas ir baigiam,nes cia Olandijoj nors ir nemokamai, bet lb ilgai viskas trunka...
O va kazkaip pasidarem dar paskutini krauja paziuret ar vyksta O ir ji ivyko... Bet vistiek netikejau.. Buvo keistas trumpas patepliojimas ana sav, sekm dariau testa buvo lb neryskus pliusas, tai maniau, kad testas kvailioja, o vakar padariau ir ka teigiamas jau ryskiai, poto dar aisku padariau viena rezultatui uztvirtint smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Lona @ 2014 10 16, 20:53)
Sveikos, seniai cia nerasiau. Bet siandien galutinai pasitvirtinau (tris NT dariausi smile.gif ) , kad laukiuosi. Po dvieju metu su nelaimingu PKS. Po kiausidziu drilingo... Vnz. Esu ziauriai laiminga, tik dar nesitiki.

Sveikinu!!!! wub.gif

QUOTE(Edena @ 2014 10 17, 07:00)
Sveikos, as taip pat su PKS, taciau po IVF tik pavyko pastoti  4u.gif  Sirgdavau apie 40 d., ciklai budavo dazniausiai anovuliaciniai  4u.gif  Po stimuliacijos turejom laaabai daug foliuku net 32 ( juk su PKS didziule tikimybe hiper) na bet nera to blogo kas neiseitu i gera, uztai turejome 9 blastukes, uzsaldeme, ta cikla nesodino, reikejo palaukti 1 cikla ir paskui sodino snaigutes, ir  nestuke.gif  4u.gif  wub.gif
Skaiciau kad prie PKS naudingas ir inofolic, na bet man asmeniskai po jo tik ilgejo ciklas, geriau apie 5 menesius, na bent jau kiausialastes buvo tikrai geros tai gal ir jis prisidejo, o siaip policistukems turbut tik hormonai efektyviausiai viska tvarko  4u.gif
Skaiciau apie mityba, apie papildus, bet nuo ju nepakito mano nei kiausides nei niekas, toliau gaminosi cistos  doh.gif
Tiesa visada isgelbedavo, Kaune Rotuses a. homeopatineje vaistineje gaminami lasiukai "nuo cistu" tai juos jeigu vartodavau ta cikla be cistu likdavau  4u.gif  4u.gif
Sekmes didziausios visoms  4u.gif  4u.gif

Sveikinu!!! wub.gif

Pries savaite klausiau ar nera nauju nestukiu, o po keliu dienu pati NT teigiama pamaciau wub.gif Jau spejau nulekti pas gydytoja pasneketi, krauja pridaviau HCG ir PRG augimui paziureti. Pries tai buvo 2 persileidimai. Si karta NT ryskeja (praitus kartus nustodavo rysketi) clap.gif Po truputi su vyru isileidziam tikejima, kad si karta pavyko wub.gif

Lona, gimdymo data birzelio pabaiga? smile.gif

Edena, tau irgi birzelio pradzia ar geguzes pabaiga? smile.gif
Atsakyti
Nieko sau!!! bigsmile.gif didziausios sekmes visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 10 17, 10:45)
Sveikos smile.gif
Sveikinu!!!! wub.gif
Sveikinu!!! wub.gif

Pries savaite klausiau ar nera nauju nestukiu, o po keliu dienu pati NT teigiama pamaciau wub.gif Jau spejau nulekti pas gydytoja pasneketi, krauja pridaviau HCG ir PRG augimui paziureti. Pries tai buvo 2 persileidimai. Si karta NT ryskeja (praitus kartus nustodavo rysketi) clap.gif Po truputi su vyru isileidziam tikejima, kad si karta pavyko wub.gif

Lona, gimdymo data birzelio pabaiga? smile.gif

Aha birzelio galas. Db ka tik vel testa pasidariau, vis dar nesitiki smile.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lona: 17 spalio 2014 - 11:46
QUOTE(Lona @ 2014 10 17, 10:46)
Aha birzelio galas. Db ka tik vel testa pasidariau, vis dar nesitiki smile.gif blush2.gif  wub.gif

Man taip pat birzelio pabaiga - apie 27d drinks_cheers.gif As kiekviena diena darau testukus - atebiu ryskejima. Po to visa diena vis pribegu pasigrozeti paryskejimais laugh.gif
Atsakyti
As db tokiu lievu testu nusipirkus, kur isblunka, vieni isvis buvo po 10 min isbluko.
Db laukiu lb 29, tada eisiu pas gine echo daryt... Ech kaip visdar nesitiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 10 17, 10:45)

sveikinimai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Koks smagiai derlingas rudenelis wub.gif wub.gif

Man birzelio 3 d. kol kas skaiciuoja, ziuresim kaip augsim blush2.gif

Graziu HCG skaiciuku ir sekmingo nestuke.gif bet jaukaus kruopytes isitaisymo pilvukyje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

veido plaukeliai mane pražudys. JAU ta riba kai baisu darosi. Pavargau nuo pešiojimo tamsių plaukelių. Šviesių neliečiu, tačiau jie plinta.. Gal kuriai ta pati bėda buvo ir kažkaip ją įveikėt?
Su antsvoriu ir kovoti nesiseka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2014 11 07, 22:01)
Sveikos,

veido plaukeliai mane pražudys. JAU ta riba kai baisu darosi. Pavargau nuo pešiojimo tamsių plaukelių. Šviesių neliečiu, tačiau jie plinta.. Gal kuriai ta pati bėda buvo ir kažkaip ją įveikėt?
Su antsvoriu ir kovoti nesiseka sad.gif

Sveika, pasidaryk testosterono tyrima jeigu nei karto nedarytas. Pas mane ta pati problema (daug nepageidajamu plaukeliu ir su svoriu problemos), o testosteronas virs normos ribos. Testosteronui mazinti paskirtas metforminas - svoris gerai krenta jeigu mityba dar pareguliuoju stipriau, ir plaukeliai suleteje augti, kai kur pliki ploteliai pradeje sviesti buvo. Taciau as dar ipl nusipirkau kad greiciau isnyktu plaukeliui ten kur nereikia. Dar nedaug seansu tebuvo, bet sioki toki rezultatai metforminas+ipl matosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noreciau siek tiek atgaivinti sia tema smile.gif

Nereguliarius ciklus (35-45 d.) turiu nuo pirmuju menesiniu. Kol neturejau santykiu, net nesekiau laiko kada jos vyksta, paskui del per didelio streso kiekviena menesi ju laukiant pradejau vartoti KT (prasidejo ir santykiai). Per pertrauka tarp KT vartojimo, ciklai vis ilgejo ilgejo, kol pasiekiau cistas, kurios jau buvo dideles ir ant operavimo ribos. Tada paskyre guleti ir gerti Dufa. Issivale pacios. Tada vel pradejau gerti KT ir gydytoja buvo sakius, kad kai mesi iskart daryk beibi, kitaip bus sunku. Taip ir padariau, menesi saugojomes, kita menesi startavom ir iskart gavos. Dabar beibis jau laksto ir paradui vadovauja, Po gimdymo metus maitinau, o baigus maitinti, menesines atejo ir paskui vel dejo i krumus. Tada neistverus vel pradejau vartoti KT. Atejo metas antram. Pastojau iskarto tik nutraukus KT, si karta pertraukos nedarem. Nestumas baigesi nesivystumu apie 7-8 sav, o suzinojau 10 sav. Padare valyma. Buvau jau pas ginekologe (praejo 3 sav po A), sake, kad gimda atrodo graziai, svari, gleivine graziai auga, bet kiausides panasios jau vel i policistines ir nera vieno subrendusio folikulo. Tai dabar klausimas, ar visgi koks nors subres, ar menesinem tiesiog nebesirgsiu ? O gal sirgsiu tik be OV? Matuojuos BT, vaizdeli ikeliu http://tevu-darzelis...134@141029aa533. Dabar sake, sulaukti situ menesiniu, tada dar vienu ir pasidaryti hormonu tyrimus. Na viskas kaip ir protingai, jei as ju sulauksiu kaip nors smile.gif Gal kuri nors turi patirties del PKS ir abraziju ? kada ten tos "drauges" ateina ? o jei neateina kada jau "eiti ieskoti". Ir idomu kaip vyksta toliau bandymai pastoti, jei pries tai nebusiu gerus KT ir ciklai jau is pat karto grybaus ??? Beje, svoris mano normalus, plaukuotumas irgi gana normalus (ypac ant galvos kupeta didele), spuogai kaimuoja daugiau pories mmm ir nestumo metu, butent siuo metu, isvis atrodau geriau nei vartojant KT! tuoj bus oda lygi kaip popierius (tas kazkaip irgi pradejo neramint mane, gal visai uzmigo tie hormonai, kad net oda issilygino). Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai naujoms nestukems clap.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 11 13, 18:20)
Sveika, pasidaryk testosterono tyrima jeigu nei karto nedarytas. Pas mane ta pati problema (daug nepageidajamu plaukeliu ir su svoriu problemos), o testosteronas virs normos ribos. Testosteronui mazinti paskirtas metforminas - svoris gerai krenta jeigu mityba dar pareguliuoju stipriau, ir plaukeliai suleteje augti, kai kur pliki ploteliai pradeje sviesti buvo. Taciau as dar ipl nusipirkau kad greiciau isnyktu plaukeliui ten kur nereikia. Dar nedaug seansu tebuvo, bet sioki toki rezultatai metforminas+ipl matosi smile.gif

Labas 4u.gif

ačiū už atsakymą.
Testosteronas ir pas mane virš normos ribos. Jau ilgą laiką vartoju duphastoną ir metforminą geriu. bet niekas nejuda iš vietos.. Nors galvą į sieną daužyk sad.gif

P.S Gal ir kvailai nuskambės, bet kas yra IPL?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovy: 18 gruodžio 2014 - 20:55