QUOTE(BigBang @ 2014 08 30, 11:24)
Oi aš čia UK dariausi tuos hormonų tyrimus tai nelabai žinau kas ten per tyrimai daryti ir rezultatus man tik GP parodė,aš su savim jų neturiu
As taip pat visus tyrimus UK dariausi. Mano GP po testo tyrimo susisieke su endokrinologu. Endokrinologas paskyre Urine cortizol ir 17-OH-progesterone tyrimus, kad paziureti ar sie hormonai normos ribose. Jei kazkuris virs normos ribu, galima itari antinksciu arba hipofizes augli, arba antinksciu hiperplazija (paskiriama dar daugiau tyrimu, kad nustatyti tiksliai ar yra kas nors is mano isvardintu ligu).
Man teko dometis sitais dalykais, pasiskaitykit
CIA ir cstai
CIA kaip ir kas, nes Jusu TESTO labai jau aukstas...
Jums reiketu dar ir endokrinologo konsultacijos jeigu nebuvote.
QUOTE(austela @ 2014 08 30, 11:40)
O.kaip apskaiciavai? Paprotink
Nes as nezinau.
Tai butinai sakysiu Gp einu antradieni. Bet nei lt man nieko nesake daktarai del testo.
tai mano gaunas 2,3 tai padidejas. . Metformin turetu uztekt? 500mg geri? Dvi I diena?
As kai Jusu TESTO atsakyma verciau i nmol/L, tai man dave kitokias normas nei kad pas mane parasyta. Prie Jusu buvo normos virsutine riba 2,4nmol/L. As pati gerciau metformina.
Geriu metformin 500mg. Reiketu pradeti gerti nuo vienos tabletes per diena. Gerti su maistu arba is karto pavalgius, nes labai dirgina skrandi. Daznai pasireiskia salutiniai pozymiai, bet jie per 2-3sav turetu praeiti. Jei praeis, tada antra tablete galima pradeti gerti. As gerdavau 1 ryte, 1 vakare.
CIA lentele kur ng/dl vercia i nmol/L.
Tik butu labai gerai, jeigu gautumete GP arba kito gyd palaiminima gerti metformina...