Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

Sveikos. Ateinu ir aš mėgintis. Turiu nereikalingus man visai 10kg. Maisto gamybą derinu su vyro ir Madam poreikiais, tai ši dieta man pasirodė tinkamiausia smile.gif tik vat svarstyklių neturiu, bet spėju, ant rūbų pasijaus mano stebuklingas lieknumas biggrin.gif

Visoms sėkmės smile.gif
Atsakyti
Rūbai žinokit pačios geriausios svarstyklės kurios niekada nemeluoja smile.gif sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
planavau šeštadienį pradėti, bet išėjo tik šiandien blink.gif

pusryčiams valgiau obuolių, pietums salottos su fermentiniu sūriu. Vakarienės šiandien nevalgysiu.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 24, 00:22)
Sveikos. Ateinu ir aš mėgintis. Turiu nereikalingus man visai 10kg. Maisto gamybą derinu su vyro ir Madam poreikiais, tai ši dieta man pasirodė tinkamiausia smile.gif  tik vat svarstyklių neturiu, bet spėju, ant rūbų pasijaus mano stebuklingas lieknumas biggrin.gif

Visoms sėkmės smile.gif

primygtinai siulyciau bent mechanines nusipirkti, jos kainuoja 15-20 lt. toki dalyka turi kiekviena tureti savo namuose smile.gif ant rubu pasijaus ne taip greitai, didesne motyvacija bus matant bent kelis simtus gramu nukritusius.

Mano kaip minejau kiek kitokia dieta bet principas panasus. siandien pusryciams buvo varskes puse pakelio ir grietines saukstelis, kava su pienu, vakarienei bus pekino salotos keleta griezineliu su vistienos file keptais be aliejaus keliais griezineliais. jokiu bulviu makaronu, sokoladu ar kruopu kol kas nevalgau ir vaisiu dienu nedarau, jei labai norisi pietums apelsina suvalgau. smile.gif Kadangi tikslas buvo greit numesti svori tai pradzioje racionas buvo dar skurdesnis smile.gif bet laikantis sios dietos kaip priklauso rezultatas buna letesnis, bet stabilus, nebuna alkio priepoliu, ja vadovavausi net kai maitinau, taip kad visoms sekmes ir gero ryzto wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Svarstykles užsiprašiau valentino dienai smile.gif romantiška dovana biggrin.gif
Šiaip, derinu dar ir tą populiarųjį iššūkį 30dienų sporto smile.gif kolkas sekas neblogai. Tik dabar taip noris saldumynų, kad atrodo, atsiduočiau nedraugavus už sūrio pyragą smile.gif

Peržvelgiau nemažai receptų, internete pralandžiojau, bet nerandu info, koks produktas baltymas, koks angliavandenis. Niekaip neskiriu tokių dalykų... Dar įgūdžių mažai.
Ir dietinuos neprasitarus vyrui, nes kažkaip labai gėda bus, jei "nutrūksiu" smile.gif tai šiandien, kai siunčiau jam produktų sąrašą pirkimui, stebėjos, kad daug daržovių gavos smile.gif nieko, jau greit pavasaris, savo prisiauginsiu ir tapsiu žaliavalge šašlykine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 26, 20:47)
Sveikos.
Svarstykles užsiprašiau valentino dienai smile.gif romantiška dovana biggrin.gif
Šiaip, derinu dar ir tą populiarųjį iššūkį 30dienų sporto smile.gif kolkas sekas neblogai. Tik dabar taip noris saldumynų, kad atrodo, atsiduočiau nedraugavus už sūrio pyragą smile.gif

Peržvelgiau nemažai receptų, internete pralandžiojau, bet nerandu info, koks produktas baltymas, koks angliavandenis. Niekaip neskiriu tokių dalykų... Dar įgūdžių mažai.
Ir dietinuos neprasitarus vyrui, nes kažkaip labai gėda bus, jei "nutrūksiu" smile.gif tai šiandien, kai siunčiau jam produktų sąrašą pirkimui, stebėjos, kad daug daržovių gavos smile.gif nieko, jau greit pavasaris, savo prisiauginsiu ir tapsiu žaliavalge šašlykine smile.gif

Visa pagrindine info apie tai kas yra kas randasi pirmame psl mirksiukas.gif o dovana gera, abu busit patenkinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2015 01 26, 19:56)
Visa pagrindine info apie tai kas yra kas randasi pirmame psl  mirksiukas.gif

Skaičiau pirmojo puslapio visą info dar rinkdamasi dietą, bet gal neužfiksavau, reiks ryt dar peržvelgt. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Moliūgas prie kurios dienos tinka? Pvz. moliūgo kepsneliai su druska, pipiriukais, česnaku? Ar geriau vengti tokių?
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 26, 22:25)
Moliūgas prie kurios dienos tinka? Pvz. moliūgo kepsneliai su druska, pipiriukais, česnaku? Ar geriau vengti tokių?

Siaip moliugas yra angliavandenis. Tik sitoje dietoje jis skirstosi. Tikiuosi, kad tai tinka vitaminu dienai. Nes pvz virti zirniai cia yra krakmolas, nors yra darzove.
Atsakyti
Hm... Kiek visokių niuansų. O tai ir žali žirneliai šaldyti jau krakmolas ar tik tie džiovinti?
O kepenėlės prie ko? Baltymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brashkiene:): 26 sausio 2015 - 22:44
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 26, 23:30)
Hm... Kiek visokių niuansų. O tai ir žali žirneliai šaldyti jau krakmolas ar tik tie džiovinti?
O kepenėlės prie ko? Baltymas?

Tik dziovinti. Taip baltymai.
Atsakyti
ar pavyzdziui i morku salotas galima saulegrazu seklu (aisku nekepintu) isimesti? Ar geriau nemaisyti?
Atsakyti