Sveikos. Ateinu ir aš mėgintis. Turiu nereikalingus man visai 10kg. Maisto gamybą derinu su vyro ir Madam poreikiais, tai ši dieta man pasirodė tinkamiausia tik vat svarstyklių neturiu, bet spėju, ant rūbų pasijaus mano stebuklingas lieknumas
Visoms sėkmės
Rūbai žinokit pačios geriausios svarstyklės kurios niekada nemeluoja sėkmės
planavau šeštadienį pradėti, bet išėjo tik šiandien
pusryčiams valgiau obuolių, pietums salottos su fermentiniu sūriu. Vakarienės šiandien nevalgysiu.
pusryčiams valgiau obuolių, pietums salottos su fermentiniu sūriu. Vakarienės šiandien nevalgysiu.
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 24, 00:22)
Sveikos. Ateinu ir aš mėgintis. Turiu nereikalingus man visai 10kg. Maisto gamybą derinu su vyro ir Madam poreikiais, tai ši dieta man pasirodė tinkamiausia tik vat svarstyklių neturiu, bet spėju, ant rūbų pasijaus mano stebuklingas lieknumas
Visoms sėkmės
Visoms sėkmės
primygtinai siulyciau bent mechanines nusipirkti, jos kainuoja 15-20 lt. toki dalyka turi kiekviena tureti savo namuose ant rubu pasijaus ne taip greitai, didesne motyvacija bus matant bent kelis simtus gramu nukritusius.
Mano kaip minejau kiek kitokia dieta bet principas panasus. siandien pusryciams buvo varskes puse pakelio ir grietines saukstelis, kava su pienu, vakarienei bus pekino salotos keleta griezineliu su vistienos file keptais be aliejaus keliais griezineliais. jokiu bulviu makaronu, sokoladu ar kruopu kol kas nevalgau ir vaisiu dienu nedarau, jei labai norisi pietums apelsina suvalgau. Kadangi tikslas buvo greit numesti svori tai pradzioje racionas buvo dar skurdesnis bet laikantis sios dietos kaip priklauso rezultatas buna letesnis, bet stabilus, nebuna alkio priepoliu, ja vadovavausi net kai maitinau, taip kad visoms sekmes ir gero ryzto
Sveikos.
Svarstykles užsiprašiau valentino dienai romantiška dovana
Šiaip, derinu dar ir tą populiarųjį iššūkį 30dienų sporto kolkas sekas neblogai. Tik dabar taip noris saldumynų, kad atrodo, atsiduočiau nedraugavus už sūrio pyragą
Peržvelgiau nemažai receptų, internete pralandžiojau, bet nerandu info, koks produktas baltymas, koks angliavandenis. Niekaip neskiriu tokių dalykų... Dar įgūdžių mažai.
Ir dietinuos neprasitarus vyrui, nes kažkaip labai gėda bus, jei "nutrūksiu" tai šiandien, kai siunčiau jam produktų sąrašą pirkimui, stebėjos, kad daug daržovių gavos nieko, jau greit pavasaris, savo prisiauginsiu ir tapsiu žaliavalge šašlykine
Šiaip, derinu dar ir tą populiarųjį iššūkį 30dienų sporto kolkas sekas neblogai. Tik dabar taip noris saldumynų, kad atrodo, atsiduočiau nedraugavus už sūrio pyragą
Peržvelgiau nemažai receptų, internete pralandžiojau, bet nerandu info, koks produktas baltymas, koks angliavandenis. Niekaip neskiriu tokių dalykų... Dar įgūdžių mažai.
Ir dietinuos neprasitarus vyrui, nes kažkaip labai gėda bus, jei "nutrūksiu" tai šiandien, kai siunčiau jam produktų sąrašą pirkimui, stebėjos, kad daug daržovių gavos nieko, jau greit pavasaris, savo prisiauginsiu ir tapsiu žaliavalge šašlykine
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 26, 20:47)
Sveikos.
Visa pagrindine info apie tai kas yra kas randasi pirmame psl o dovana gera, abu busit patenkinti.
QUOTE(Juodabagyra @ 2015 01 26, 19:56)
Visa pagrindine info apie tai kas yra kas randasi pirmame psl
Skaičiau pirmojo puslapio visą info dar rinkdamasi dietą, bet gal neužfiksavau, reiks ryt dar peržvelgt. Ačiū
Moliūgas prie kurios dienos tinka? Pvz. moliūgo kepsneliai su druska, pipiriukais, česnaku? Ar geriau vengti tokių?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 26, 22:25)
Moliūgas prie kurios dienos tinka? Pvz. moliūgo kepsneliai su druska, pipiriukais, česnaku? Ar geriau vengti tokių?
Siaip moliugas yra angliavandenis. Tik sitoje dietoje jis skirstosi. Tikiuosi, kad tai tinka vitaminu dienai. Nes pvz virti zirniai cia yra krakmolas, nors yra darzove.
Hm... Kiek visokių niuansų. O tai ir žali žirneliai šaldyti jau krakmolas ar tik tie džiovinti?
O kepenėlės prie ko? Baltymas?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 26, 23:30)
Hm... Kiek visokių niuansų. O tai ir žali žirneliai šaldyti jau krakmolas ar tik tie džiovinti?
Tik dziovinti. Taip baltymai.
ar pavyzdziui i morku salotas galima saulegrazu seklu (aisku nekepintu) isimesti? Ar geriau nemaisyti?