Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

QUOTE(ciku_caku @ 2014 09 24, 20:06)
As tai svoriuka db auginu  nestuke.gif  kitamet, po visko butinai grishiu  thumbup.gif  4u.gif

Sveikinimai wub.gif na praeitais metais ir as auginau ir priaugo ko reikia ir ko nereikia...smile.gif laikas jau susiimt, nes jau antrus metus atrodau, kaip nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2014 09 25, 09:29)
Sveikinimai wub.gif na praeitais metais ir as auginau ir priaugo ko reikia ir ko nereikia...smile.gif laikas jau susiimt, nes jau antrus metus atrodau, kaip nestuke.gif  lotuliukas.gif

tikiuosi nepersistensiu su svorio prieaugiu smile.gif tik kad pradinis sio nestumo svoris keliais kg didesnis, nei kad su pirmuoju gimdyt vaziavau blush2.gif doh.gif
man si dieta - vienintelis tinkamas budas svorio metimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2014 09 25, 11:01)
tikiuosi nepersistensiu su svorio prieaugiu smile.gif tik kad pradinis sio nestumo svoris keliais kg didesnis, nei kad su pirmuoju gimdyt vaziavau  blush2.gif  doh.gif
man si dieta - vienintelis tinkamas budas svorio metimui  thumbup.gif

na meginsiu ir as..tik liudna kad niekas daugiau nesijungia... verysad.gif
Atsakyti
Kažkaip liūdnoka, kad temutė mirusi.... ketinu startuot, bet vienai neįdomu smile.gif o gal su Naujais metais atsiras ir daugiau entuziasčių? smile.gif
Atsakyti
Nors tema tuščia,betgal senbuvės kartas nuo karto užmeta akį ax.gif ir galės pakonsultuoti smile.gif Ar krakmolodienai tinka trinta žirnių sriuba (svogūno ir morkos - nekepinčiau, o sumesčiau į puodą, kad išvirtų).
O ar vitaminų dienai tiktų sriuba, na pvz. burokėlis, svogūniukai, morka, druska, pipirai (viskas virta, niekas nekepinta). Ar ji tinka visoms dienoms, išskyrus vitaminų smile.gif

Atsakyti
Pratęsiu klausimų sąrašą smile.gif Virti burokėliai, marinuoti agurkai, svogūnas su truputėliu aliejaus, manau netiks vitaminų dienai g.gif Bet jei pridėjus virtų pupelių, turėtų tikti krakmolo dienai bigsmile.gif

Aišku geriausia būtų pagal meniukus, bet norisi išnaudoti ir namie turimas gėrybes smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Matau, kad bent vienas pažįstamas nickas šioje temutėje. Laikiausiu ir aš šios dietos, rezultatu labai patenkinta ir galvoju, kad reiktų dar kelis kilogramus numesti..o plius ir maistas jau visas žiauriai nusibodęs, tad reiktų kažko naujo.

Rebutia, manau, kad burokėlių salotos kuo puikiausiai tiks vitaminų dienai..o su pupelėmis manau tiks ir krakmoo dienai. Aš dažniausiai pati meniu susidarydavau, kad netektų daryti 5 skirtingų puodų, tai taikydavausi prie vyro- jam mesa su bulvem, man su salotom..kita diena bulves su salotom ir t.t. Skaniausia budavo keptos bulves (keptuvėje) su troskintais kopustais ir svoris kuo puikiausiai krito.

Žirniai, bulves, pupeles, ryziai tinka krakmolo dienai, o ir slakelis aliejaus tikrai nepakenks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute88: 06 sausio 2015 - 14:52
Sveikutes,

senbuviu ir eksperciu noreciau paklausti, ar pavyzdziui i morku salotas galima saulegrazu seklu (aisku nekepintu) isimesti? Ar geriau nemaisyti?

Nors as pati kaip senbuve. Atradau sita "dieta" pries kelerius metus, tuomet nuridenau apie 13 kg ir sekmingai laikau svori, kiek imanoma visada visur derinu, buna savaiciu, kai bet kaip valgau, tai tada ir pilvukas su viduriais pradeda streikuoti, ir vienas kitas kilogramas prilimpa, bet tik kelias dienas normaliai pqavalgau ir vel viskas ciki piki.

Man cia ne be dieta, tiesiog mitybos budas kaip vegetarizmas, veganizmas ar zaliavalgyste. Tai paprasta, nesunku, skanu ir nereikia del nieko kankintis. thumbup.gif

pradedancioms sekmes! Tai tikrai imanoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasicka: 06 sausio 2015 - 21:13
Sveikos , ar yra siuo metu besilaikanciu sios dietos ? Kaupiausi kaupiausi ir susikaupiau , siandien pradzia . Noriu atsikratyti minimum 8kg. Butu gerai ir daugiau .
Atsakyti
Ji turi buti ne dieta o gyvenimo budas smile.gif Laikausi siu principu tik labai sumazintomis porcijomis su ribotu racionu, t.y. griezciau. 7 kg nebeturiu smile.gif
sekmes laikantis mirksiukas.gif kai iprasi viskas bus labai paprasta smile.gif
Atsakyti
jau savaitę laiko galvoju apie šią dietą ir vis neapsisprendžiu, dabar laikausi 5:2 dietos, manau, kad jos viena kitai netrukdys. Pabandysiu nuo rytojaus pradėti.

O ar galima pusryčiams gerti kavos?
Atsakyti
QUOTE(888mar @ 2015 01 22, 22:20)
jau savaitę laiko galvoju apie šią dietą ir vis neapsisprendžiu, dabar laikausi 5:2 dietos, manau, kad jos viena kitai netrukdys. Pabandysiu nuo rytojaus pradėti.

O ar galima pusryčiams gerti kavos?

jau primirsus esu, reiktu paiskaitinet priekyje,bet as visada juoda kava be cukraus geriu.
Atsakyti