sveikutes, griztu ir as prie sios dietos. siuo metu sveriu 61kg (ugis 168), tikslas 56kg. preita karta (pries dvejus metus) pavyko numesti 5 kg.
svarbiausia si dieta nera varginanti.
tik siandien pradesiu nuo darzoviu, nes jau esu prisiruosus i darba
QUOTE(Juodabagyra @ 2014 01 16, 13:11)
Man jau penkti metai
Sveika mergaite.. ir kaip iššsilaikiusi?
QUOTE(Simpatiaska @ 2014 02 26, 15:39)
Noreciau numesti kokius 10-11 kg., kol kas nelabai tikiu kad taip valgant (SAKYCIAU GAN SKANIAI), galima numesti
Patikėk, tikrai įmanoma net tik 10-11 kgbet irdvigubai tiek
P.S. vis galvoju, kad ir man laikas pas jus grįžti, bet vis dar delsiu..
Smagu, kad tema dar tebegyvuoja
QUOTE(rienka @ 2014 04 12, 17:09)
Sveika mergaite.. ir kaip iššsilaikiusi?
Sveika,
na neblogai, tik uzsiemus esu, nebera kada cia uzsukti. sveriu optimaliai 70 kg (paskutini kart atejau su 75 kg), noriu numesti iki 65 kg, bet neforsuoju, metu sveikai, valausi zarnyna, pritaikiau sios dietos principus savo poreikiams, tad visai neblogai iseina, pradejau begioti, gal pajudes ledai greiciau kaip tu?
QUOTE(Juodabagyra @ 2014 04 12, 18:11)
Sveika,
na neblogai, tik uzsiemus esu, nebera kada cia uzsukti. sveriu optimaliai 70 kg (paskutini kart atejau su 75 kg), noriu numesti iki 65 kg, bet neforsuoju, metu sveikai, valausi zarnyna, pritaikiau sios dietos principus savo poreikiams, tad visai neblogai iseina, pradejau begioti, gal pajudes ledai greiciau kaip tu?
aš jau buvau visai netoli tikslo, buvau numetsi daugiau negu 30kg, visus didelius rūbus jau buvau išmetusi.. ir visai spontaniškai sugalvojom,kad reikia mums antros lėlytės, ir va, jau įpusėjo trečias mėnuo kaip sūpuoju savo saulutę, tik to pasekoje 30+
QUOTE(rienka @ 2014 04 12, 18:32)
aš jau buvau visai netoli tikslo, buvau numetsi daugiau negu 30kg, visus didelius rūbus jau buvau išmetusi.. ir visai spontaniškai sugalvojom,kad reikia mums antros lėlytės, ir va, jau įpusėjo trečias mėnuo kaip sūpuoju savo saulutę, tik to pasekoje 30+
nieko, jau zinai kad gali, tad kai bus galima ir iveiksi juos
Sveikinu su dar viena atzala
QUOTE(Juodabagyra @ 2014 04 12, 18:52)
nieko, jau zinai kad gali, tad kai bus galima ir iveiksi juos
Ačiukazzz..
QUOTE(V&A @ 2014 03 25, 07:51)
sveikutes, griztu ir as prie sios dietos. siuo metu sveriu 61kg (ugis 168), tikslas 56kg. preita karta (pries dvejus metus) pavyko numesti 5 kg.
Per kiek laiko tuos 5kg numetėt?
rienka, per kiek laiko numetėt 30kg?
Jei man reikia kokius 25kg numesti, yra šansų?
QUOTE(MENSUALINA @ 2014 04 25, 15:50)
Per kiek laiko tuos 5kg numetėt?
jei tikrai jums reikia numesti 25 kg, tai pirmi 5 kg nukris per pirma menesi saziningai laikantis. veliau kris po mazdaug 3 kg/men. viskas yra realu reikia tik noro
QUOTE(Juodabagyra @ 2014 04 25, 22:55)
jei tikrai jums reikia numesti 25 kg, tai pirmi 5 kg nukris per pirma menesi saziningai laikantis. veliau kris po mazdaug 3 kg/men. viskas yra realu reikia tik noro
Noro yra, svarbu valios nepritrūktų O mesti nuo ko yra, sveriu 88, ūgis 175cm, esu jauna. Turiu dar klausimą, ar laikantis šios dietos būtina kasdien valgyti tuo pačiu metu?
Labu. Ateinu pas Jus į gretas. Baigiu žindyti, tai jau galiu ir privalau savim pradėt rūpintis. Ši dieta man pati tinkamiausia pasirodė, nes valgai skaniai ir sočiai (palyginus su kitom) nuo maisto ar skysčių trūkumo man prasideda migrena.
Pradedu su 175cm/85kg.
Pradedu su 175cm/85kg.
QUOTE(MENSUALINA @ 2014 04 25, 15:50)
šansų visada yra tik reikia norėti ir tikėti, kad tu tai gali, kalbu iš savo patirties.. buvo laikas, kai svėriau 98 kg ir per nepilnus metus, gal kokius 8 mėn numečiau iki 67 kg, dabar per nėštumą sugrįžau prie 98.7 kg ir tikiu, kad vėl numesiu dar truputį maitinu, tai ir neskubu, bet morališkai ruošiuosi
QUOTE(MENSUALINA @ 2014 04 26, 20:26)
Noro yra, svarbu valios nepritrūktų O mesti nuo ko yra, sveriu 88, ūgis 175cm, esu jauna. Turiu dar klausimą, ar laikantis šios dietos būtina kasdien valgyti tuo pačiu metu?
rekomenduojama tuo pačiu, bet..