Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

tiesa, ką dar pastebėjau. Po vaisių dienos, sekančią dieną nevalgau pusryčių. Nesinori vaisių blush2.gif
Atsakyti
Siandien darbe maisto racionas: alyvuoges, avokadas, riesutai, dziovinti vaisiai. Ryte pusryciams buvo mirkyti linu semenys (del virskinimo) ir apelsinai. Gristam i doroves ribas ax.gif
Atsakyti
man stabiliai laikes -4kg, bet buvau isklydus is doros kelio su vyneliu, desertais dar bandeliu savaitgali kepiau, tai biski pliuso dabar yra reikia susiimti. man sunkiausia isgerti 2 litrus vandens buna dienu, kad tik vakare pagalvoju kad per visa diena isgeriau tik 2 puodelius kavos doh.gif
Atsakyti
aš dvi dienas nesilaikiau dietos, tad šiandien vitaminų dieną darysiu ir vėl dietinsiuos.
Na bet norėjosi gimtadienį atšvęsti ir sau leisti visko, ko norisi, negalvojant kad to ar ano negalima smile.gif Ant svarstyklių nelipau, baisu biggrin.gif Na bet neperlenkiau, tai neturėtų būti didelis pliusas.
Atsakyti
O aš gimtadienio proga leidau sau visą savaitę nesidietinti blush2.gif Nuo rytojaus vėl grįžtu į doros kelią ax.gif Ir tikiuosi, kad bent mėnesį galėsiu tvarkingai gyventi smile.gif nes reikia atsikratyti bent keturių kilogramų smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, man 3 diena , kai bandau laikytis sios dietos.Noreciau numesti kokius 10-11 kg., kol kas nelabai tikiu kad taip valgant (SAKYCIAU GAN SKANIAI), galima numesti, siandien pagal jusu duota recepta , suvalgiau picos gabaliuka.Vakare ledai ir sokoladas, vyras jokesi..gera dieta sako.......)))
Pasisversiu pirmadieni. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 26 vasario 2014 - 14:48
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Grįžtu vėl pas jus, nes norsi siek tiek sumažinti svori ax.gif Siaip esu patenkinta savo isvaizda, bet visgi arteja silti orai, o iki tobulumo dar truksta kokiu -3/4 kg smile.gif
Šiuo metu sveriu 57kg ir esu 168cm ugio. Atsikratyti nedaug tereikia, tai perdaug saves nekankinsiu ir neribosiu maisto. Valgysiu pagal 4 dienu grafika: baltymai, krakmolas, angliavandeniai ir vitaminai. Tik darysiu 4 valgymus, nes tiek kartu valgant greiteja medziagu apykaita ir nesijauciu alkana rolleyes.gif
Tai vat startas siandien. Baltymu diena.
Pusryčiams isgeriau stikline vandens su citrina, arbatos puodeli ir suvalgiau banana.
Uzkandziui turiu pasiruosusi obuoli.
Pietums bus Virta vištienos krutinele su ivariais prieskoniais,cesnakiuku, ir citrinos zievele + virti kartu su vistiena pievagrybiai ir vienas pomidoras ( nevirtas smile.gif )
Vakarienei turiu varskes kuria butinai siandien reikia sudoroti, nes kitaip teks ismest, o to negaliu leisti smile.gif
Per diena visada stengiuosi isgerti maziausiai 1.5l vandens, o nuo siandien dar ir po truputi pasportuosiu.
Svori fiksuosiu pirmadieniais (manau vieno karto i savaite yra pakankamai, nes per daznas sverimasis vercia labiau stresuoti, o stresas veda prie emociju nuraminimo maistu) smile.gif

Kaip jums merginos sekasi?
Juodabagyra ziuriu saziningai gyvena su sia dieta smile.gif Kaip tau mergyt sekasi? Vis dar laikaisi to 4 dienu grafiko, ar jau stabilizuojies?

Beje, jus kiek svorio netenkat tiesiog parasot i foruma ar kazkas yra peremes iniciatyva ir daro grafikus su numesto svorio rezultatais?
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif
Kur visos prapuolusios? Nejau taip retai uzsukat i sia temele? Gal atgaivinam ja? Bus visoms lengviau laikytis derinimo, dazniau pasidalinsim kaip jauciames bigsmile.gif
As vakar siaubingai valgyt norejau, mano dienos prasidejo tai labai su savimi kovojau doh.gif bet atsilaikiau ir snd labai gerai jauciuos, pilvelis idubes, neissiputes kaip iprastai per manasias dienas buna thumbup.gif
Kaip jus laikotes?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Na as bandysiu grizti prie sistemos nuo pirmadienio, nes irgi noriu nuo 5 iki 7 kg numesti iki vasaros tongue.gif
ugis 169 svoris 61.6
Atsakyti
Sveikos mergaites, baigiasi mano pirma savaite, minus 1 kg., tikejausi daugiau. Gal del tuo kad savaitgali isgeriau alkoh.kokteili.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 03 kovo 2014 - 13:48
QUOTE(Simpatiaska @ 2014 03 03, 14:48)
Sveikos mergaites, baigiasi mano pirma savaite, minus 1 kg., tikejausi daugiau. Gal del tuo kad savaitgali isgeriau alkoh.kokteili.....

Visai puikus rezultatas;-)
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2014 03 03, 15:21)
Visai puikus rezultatas;-)

Dekoju uz palaikyma, sia savaite minus 2 kg., pradeda patikti ta dieta, nors buvo nusizengimu, per vandens diena, vakare neistvieriau suvalgiau kotleta..... doh.gif
Atsakyti