pirmadienio proga prisiduodu rezultatus: -1,1 kg. keista bet laukiu rytojaus vitaminu dienos, jau visai nesunku ja isgyventi o ir skaiciai po jos grazus buna
QUOTE(Kodėlčius @ 2014 01 19, 13:05)
Didelė motyvacija per savaitę numesti 2,5kg.
daugokai norite numesti per savaite, bet sekmes
as preita savaite atsikraciau 600 gr. bet rezultatu esu patenkinta, nes buvo nuklydimu su vynu
QUOTE(Juodabagyra @ 2014 01 20, 16:21)
as preita savaite atsikraciau 600 gr. bet rezultatu esu patenkinta, nes buvo nuklydimu su vynu
man irgi buvo tokiu nuklydimu, bet dziaugiuos, kad susilaikiau kai vyras uzsisake pica as valgiau salotas
QUOTE(Juodabagyra @ 2014 01 20, 16:21)
čia ne mano norai buvo, man tiek nukrito.Todėl ir rašau, kad motyvuoja.
Kol kas aš be nukrypimų laikausi, matyt šįkart tikrai noriu. o ir reikia
Labas vakaras po savaitgalio
Šiandien žiūriu daug kam vitaminai, ir man buvo
Savaitgalį kankino pms, tai buvau pikta ir alkana, visko norėjos Bet lyg labai nenusidėjau, nes dar vakar buvo angliavandeniai, tai paskanavau papločių su grybais o šiandien tai siaubas diena pilvas gurgia, bet matyt kaltos tos dienos
Šiandien žiūriu daug kam vitaminai, ir man buvo
Savaitgalį kankino pms, tai buvau pikta ir alkana, visko norėjos Bet lyg labai nenusidėjau, nes dar vakar buvo angliavandeniai, tai paskanavau papločių su grybais o šiandien tai siaubas diena pilvas gurgia, bet matyt kaltos tos dienos
aš šiandien irgi sunkiai laikiausi. Sūnus blynų užsimanė. Taip kvepėjo...... Atsilaikiau, bet blynų tai labai noriu
na pirma savaite jei krenta 2,5 kg viskas ok, bet jei kiekviena savaite tai per staigiai na nebent virssvoris yra, normaliam svoriui negerai toks kritimas.
na galbūt pradžioje taipsureagavo organizmas. Dabar minuse turiu 3 kg. Ir daugiau niekas nevyksta. Nenusidedu, vis dar suku lanką ir mankštelę darau.
Na motyvacija yra o ir nesunku šįkart laikytis, tai važiuoju toliau. Žiūrėsim kas bus galutiniame rezultate.
Jau mąstau kokį skanėstą rytdienai pasiruošti
Na motyvacija yra o ir nesunku šįkart laikytis, tai važiuoju toliau. Žiūrėsim kas bus galutiniame rezultate.
Jau mąstau kokį skanėstą rytdienai pasiruošti
Kaip jums sekasi? ar dar yra besilaikančių šios dietos?
Aš vis dar. Organizmas įprato. Minuse -3,5. Kol kas nejuda nei į vieną pusę. Bet skaičiau daugumoje dietų, kad būna tokių pauzių, tai aš kantriai laukiu.
Sunkiausia diena ryžių, nelabai patinka.
Labiausiai laukiu saldžios vakarienės, dažniausiai ledus pasirenku. Tiesa, šokoladą ne visada valgau, nelabai mėgstu juodą.
Aš vis dar. Organizmas įprato. Minuse -3,5. Kol kas nejuda nei į vieną pusę. Bet skaičiau daugumoje dietų, kad būna tokių pauzių, tai aš kantriai laukiu.
Labiausiai laukiu saldžios vakarienės, dažniausiai ledus pasirenku. Tiesa, šokoladą ne visada valgau, nelabai mėgstu juodą.
QUOTE(Kodėlčius @ 2014 02 09, 20:48)
o cia per kiek laiko jus tuos 3.5 kg numetet ir kiek laiko stovi jau? as planuoju sios dietos laikytis, bet tik gerokai veliau kai galesiu jau kibti i svorio metima
QUOTE(dalija123 @ 2014 02 09, 21:03)
o cia per kiek laiko jus tuos 3.5 kg numetet ir kiek laiko stovi jau? as planuoju sios dietos laikytis, bet tik gerokai veliau kai galesiu jau kibti i svorio metima
pradėjau derinti sausio vidury.
QUOTE(Kodėlčius @ 2014 02 09, 20:48)
Saunuole. Del krakmolo dienos tai galimi ne tik ryziai jei jie nepatinka, nereikia saves alinti kaskart. galimos bulves, zirniai, lesiai
as issimusiau is ritmo tai turiu net biski pliusa kazkokia edamoji prasidejo, nors graziai laikausi pvz diena, vakare sumaisau kazka, pilvas vel issipute tai gal del to svoris pakilo bet bandysiu susizgribt.