Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

Labas rytas smile.gif

QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 01 16, 01:29)
O sakyk, kelinta jau diena tau?  smile.gif

Šiandien 16 jau smile.gif

QUOTE(Rebutia @ 2014 01 16, 02:08)
Ne aš viena tokia varguolė ryt būsiu su žoliaėdė biggrin.gif

Vargsim kartu thumbup.gif Nors kuo toliau, tuo lengviau tie vaisiai, bet vis tiek nemėgau ir nemėgiu šio dienos ax.gif
Atsakyti
Man jau penkti metai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2014 01 16, 10:50)
siandien angliavandeniai - pati laukiamiausia diena smile.gif pietums jei turesiu laiko ale pica bus, o vakarui torciuko gabaliukas. beje del sokolado, as jo paprastai nevalgau, kazkaip isvis sulig kiekviena diena mazeja saldumynu noras, bet uz sumuztini su suriu  viska padaryciau.. biggrin.gif

Na pastebėjome su vyru, kad praėjus 11 dienų, taip pat labailabai apmažėjo saldumynų noras. Bet vat pieno produktų........... Ne.. doh.gif

QUOTE(Juodabagyra @ 2014 01 16, 12:11)
Man jau penkti metai  lotuliukas.gif

Oho!
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2014 01 16, 14:11)
Man jau penkti metai  lotuliukas.gif

Dietos veteranė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Misė Kisė @ 2014 01 16, 15:13)
Dietos veteranė  biggrin.gif

cia yra su didesniu stazu biggrin.gif
Atsakyti
Tuno salotos baltymų dienai tiktų? smile.gif (Aisbergo salotos, tunas, kiaušinis, agurkas, pomidoras). Nes kažkaip užsimaniau smile.gif Matyt po žalumynų dienos, man norisi kažko skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2014 01 16, 22:30)
Tuno salotos baltymų dienai tiktų? smile.gif (Aisbergo salotos, tunas, kiaušinis, agurkas, pomidoras). Nes kažkaip užsimaniau smile.gif Matyt po žalumynų dienos, man norisi kažko skanaus smile.gif

Tiktų, bet tada neturi būti kiaušinio, reiktų pasirinkt kažkurį vieną baltymą smile.gif
Atsakyti
Na ir gerai, ir valgysiu tik virtus kiaušinius. Su krienais biggrin.gif Nes majonezo tikrai negalima biggrin.gif O krienai yra gerai, dar geriau nei majonezas ir skanu smile.gif

Bet....O kaip man reiks komandiruotėje keturias dienas ištvert blink.gif Kai pietaut teks kavinėj, o vakarienaut irgi arba kavinėj, arba bandyt ką nors į temą parduotuvėj nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 16 sausio 2014 - 21:45
Laba,

norėčiau prisijungti prie jūsų. Šiandien septinta diena smile.gif
Kelis metus bandau laikytis vienos ar kitos dietos, vis užmetu. Tad pradėjau ugdyti save atsisakydama kažkokio produkto. Jau keturis mėnesius nevalgau mėsos, o jos tikrai suvalgydavau nemažai. Taigi, be mėsos galiu gyventi, netgi per šventes nebuvo sunku. Pamaniau, kad jau turėčiau būti stipri ir galėsiu laikytis dietos. Ir kol kas puikiai sekasi. Pradžioje dar dvejojau, nes man neduok nieko, bet saldumynų ir vaisių per dieną turėtų netrūkti. Bet laikausi puikiai.Netyčia gaunasi, kad ir po 6 nevalgau. Dar namuose suku lanką, į sportą retai kada gaunasi išlėkti. Vyras į treniruotes reguliariai eina, tad aš vakarais lieku su vaiku. Didelė motyvacija per savaitę numesti 2,5kg.
Tiesa, anksčiau manau mažai gerdavau. Išmokau vandenį bei arbatas gerti smile.gif
Tik išsivalymo dienos nedarysiu, nes dėl sveikatos prob. negaliu likti visą dieną tik su skysčiais.
Nenoriu numesti daug svorio, užtektų dar 7kg.
Linkiu mums visoms ir toliau valios siekiant tikslo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodėlčius: 19 sausio 2014 - 12:06
Ryt vėl vitaminų diena..Tiesą sakant pati nemėgstamiausia...Nes nuolat juočiuosi alkana doh.gif Pasidalinkit ką valgot, kad užkimšti skrandį, ir negrotų jis visą dieną maršų doh.gif
Atsakyti
man irgi vitaminų diena. O kaip laukiu. Labai mėgstu įvairiausius vaisius.
Atsakyti
O aš nelaukiu biggrin.gif nes tik pavalgiusi, už valandos pusantros aš jau jaučiuosi alkana...Ir žiūriu, ką vėl čia suvalgyti doh.gif Tokios dienos galėtų būti savaitgaliais, kai galima jas pramiegoti biggrin.gif o ne kai reikia dirbti smile.gif Nes toks jausmas, kad ketvirtadienį aš pusė darbo laiko pjausčiau salotas arba valgiau doh.gif
Atsakyti