Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

QUOTE(Juodabagyra @ 2014 01 14, 16:41)
pirmos salotos berods bet kada, konservuoti zirneliai siulyciau per krakmola. o vitaminu diena rekomenduojama valgyti kaip tik darzoves, nes vaisiai daug cukraus turi, o darzoves tinka visos isskyrus krakmolingas (zirneliai, pupeles, lesiai).

Net nuotaika pakilo smile.gif Nes kai pasiskaičiau meniukus, tai vitaminų dienose praktiškai vaisiai...O aš nesu didžiulė vaisių mėgėja smile.gif Man daržovės daug geriau smile.gif Dabar gal taip skeptiškai nebežiūrėsiu į tą dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2014 01 14, 17:22)
Net nuotaika pakilo smile.gif Nes kai pasiskaičiau meniukus, tai vitaminų dienose praktiškai vaisiai...O aš nesu didžiulė vaisių mėgėja smile.gif Man daržovės daug geriau smile.gif Dabar gal taip skeptiškai nebežiūrėsiu į tą dieną smile.gif

dar perziurejau aprasyma, is tiesu siulo vaisius, bet priduriama: Jei vaisių nemėgsti, derink juos su daržovėmis. is patirties sakau, kad su darzovemis ir sociau ir geriau svoris krenta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš jau 2savaites laikausi šios dietos smile.gif Tiesa jau turbūt kokį 3 kartą, pirmą kartą laikiausi prieš maždaug 7m. buvau daug numetusi, 2kartą nebaigiau, o dabar jau tragiškai reikia vėl ax.gif Ir vis apsistoju ties šia dieta, man priimtiniausia.
Dabar per tą laiką numečiau 4kg. Pradinis svoris buvo 84, kolkas svajoju ir stengsiuos pasiekt pradžiai bent 70 (ūgis 173), o paskui jau galvosiu ir apie daugiau...
Taip pat nuo šios savaitės pradėjau aerobiką lankyt, dar lanką sunku jau kuris laikas. Tai po truputį, po truputį ruošiuos šiltajam sezonui.
Tikiuosi priimsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misė Kisė @ 2014 01 14, 22:12)
Sveikos  smile.gif
Aš jau 2savaites laikausi šios dietos smile.gif Tiesa jau turbūt kokį 3 kartą, pirmą kartą laikiausi prieš maždaug 7m. buvau daug numetusi, 2kartą nebaigiau, o dabar jau tragiškai reikia vėl  ax.gif Ir vis apsistoju ties šia dieta, man priimtiniausia.
Dabar per tą laiką numečiau 4kg. Pradinis svoris buvo 84, kolkas svajoju ir stengsiuos pasiekt pradžiai bent 70 (ūgis 173), o paskui jau galvosiu ir apie daugiau... 
Taip pat nuo šios savaitės pradėjau aerobiką lankyt, dar lanką sunku jau kuris laikas. Tai po truputį, po truputį ruošiuos šiltajam sezonui.
Tikiuosi priimsit  4u.gif

saunuole 4u.gif prasom, kuo daugiau tuo smagiau.

as is stomatologes grizau, isrove protini danti, tai tik minksta bulve suzelejau alkiui numalsint ir viskas. skrandis groja, bet nieko nesukramtyciau daugiau, bus iskrova biggrin.gif
Atsakyti
Man šiandien angliavandeniai buvo, pati skaniausia diena essen.gif thumbup.gif
Pusryčiai: 2 mandarinai
Petūs: spagečiai su pomidorų ir paprikų padažiuku
Vakarienė: gabalėlis pyrago

Na o ryt jau teks vaisius graužt essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Misė Kisė @ 2014 01 15, 20:56)
Man šiandien angliavandeniai buvo, pati skaniausia diena  essen.gif  thumbup.gif
Pusryčiai: 2 mandarinai
Petūs: spagečiai su pomidorų ir paprikų padažiuku
Vakarienė: gabalėlis pyrago

Na o ryt jau teks vaisius graužt  essen.gif

Sveika 4u.gif O kur ŠOKOLADAS g.gif blink.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 01 15, 22:09)
Sveika  4u.gif  O kur ŠOKOLADAS  g.gif  blink.gif  cool.gif

as ne visada ji valgau g.gif manau jis butinas kad kita diena nenoretum, o ir sako kazkiek skatina svorio mazejima, bet vakare sokoladas man ne visada dera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodabagyra: 15 sausio 2014 - 21:35
QUOTE(Juodabagyra @ 2014 01 15, 21:33)
as ne visada ji valgau  g.gif manau jis butinas kad kita diena nenoretum, o ir sako kazkiek skatina svorio mazejima, bet vakare sokoladas man ne visada dera  g.gif

Aš tiesa pasakius vieną vakarą vos neapsivėmiau nuo jo.. Nesupratau net.. lotuliukas.gif Bet stengiuosi visada suvalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 01 15, 23:09)
Sveika  4u.gif  O kur ŠOKOLADAS  g.gif  blink.gif  cool.gif

QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 01 15, 23:50)
Aš tiesa pasakius vieną vakarą vos neapsivėmiau nuo jo.. Nesupratau net..  lotuliukas.gif Bet stengiuosi visada suvalgyti smile.gif

Tai vat, kad ir man nuo jo paskui labai negera kažkaip būna. Niekada nevalgydavau juodojo, o pieniško juk negalima biggrin.gif Tai manau geriau ir išvis nevalgyt man jo, nes paskui toks jausmas lyg skrandis sustoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misė Kisė @ 2014 01 15, 22:04)
Tai vat, kad ir man nuo jo paskui labai negera  kažkaip būna. Niekada nevalgydavau juodojo, o pieniško juk negalima  biggrin.gif Tai manau geriau ir išvis nevalgyt man jo, nes paskui toks jausmas lyg skrandis sustoja  ax.gif

O sakyk, kelinta jau diena tau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misė Kisė @ 2014 01 15, 21:56)

Na o ryt jau teks vaisius graužt  essen.gif

Ne aš viena tokia varguolė ryt būsiu su žoliaėdė biggrin.gif
Atsakyti
siandien angliavandeniai - pati laukiamiausia diena smile.gif pietums jei turesiu laiko ale pica bus, o vakarui torciuko gabaliukas. beje del sokolado, as jo paprastai nevalgau, kazkaip isvis sulig kiekviena diena mazeja saldumynu noras, bet uz sumuztini su suriu viska padaryciau.. biggrin.gif
Atsakyti