Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

Sakykit ar laikantis šios dietos galima vartoti pvz Tofu sūrį, migolų pieną ir pan? Kokiomis dienomis?
Atsakyti
Sveikos,

Startuoju nuo šiandien, gal dar kas jungiasi ar jau laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2016 06 27, 09:31)
Sveikos,

Startuoju nuo šiandien, gal dar kas jungiasi ar jau laikosi?  4u.gif

Sėkmės smile.gif
Aš , nors jau metai praėjo , tfu tfu tfu, nei kg po dietos negrįžo smile.gif
Atsakyti
kaip fainai smile.gif na tikiuos ir aš kiek nors nuridensiu visam laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2016 06 28, 16:13)
Sėkmės  smile.gif
Aš , nors jau metai praėjo , tfu tfu tfu, nei kg po dietos negrįžo smile.gif

O toliau maista derinate, ar valgote vel, kaip anksciau, pries dieta?
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 07 03, 21:38)
O toliau maista derinate, ar valgote vel, kaip anksciau, pries dieta?

Derinimas tapo puikiu įpročiu, tad taip, derinu. Jei ėsčiau kaip anksčiau, vėl būčiau kvaila karvė smile.gif
Atsakyti
Pries gerus 10 metu, maisto derinimas buvo mano gyvenimo budas, bet kazkaip pameciau siuos iprocius...tai griztu nuo ryt ir as i "doroves" kelia, nes jau darausi panasi i pyrageli cool.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus smile.gif Man sunkiai sekas vienai, bet stengiuos iš paskutiniųjų smile.gif Šiandien man krakmolo diena, tai darbe bulvytes fri su daržovėm kaposiu. Ot tai dieta.. biggrin.gif
Atsakyti
Dviese smagiau 4u.gif
O kokie tavo tikslai? Ar dauk reikia numesti?
Man ryt krakmolo diena, tai prisivyriau Lesiu ir spinatu sriubos mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vakar buvo krakmolas, tai darbe valgiau burokėlių sriubą ir kugelį be padažų, o vakarienei pasikepiau bulvių. Šiandien angliavandeniai, sunkiausia darbe valgykloj kažką susižvejot į temą. Gal blynų kokių rasiu.. Aš svėriau 63, tikslas 55 - 58kg. Jau porą kg nusirideno per pusantros savaitės clap.gif Kokie tavieji tikslai?
Atsakyti
Oho iki 55 ...man tokie skaiciai atrodo mistiniai...
Nu mano tikslai rimtesni, norėčiau nusimesti apie 10 kg. pirmadieni svėriau 77,5....o prieš trys vasaras 64 (mano ugis 172 cm) verysad.gif tai norėčiau sugrizti i sia stadija....

O tai neiti i valgykla nera galimybes? Nes kai buvau dietoleges paskaitoje, tai ji minejo, kad zmones valgantys atsinesta maista is namu, buna 20 proc. kudesni nei tie kurie valgo valgykloje, nes valgyklos maiste labai daug pasleptu riebalu, batonu, miltu ir pan.

Pati tik vasaros metu atsisakiau valgyklos, bet as del zmoniu eidavau, man smagu susitiksi su bendradarbiais ir pan.
Atsakyti
Pasiprašiau valgykloj grikių su daržovėm, tai neišklydau iš doros kelio smile.gif Aš labai nemėgstu gaminti, tai neštis indelyje man nelabai patinka, bet kaip kada gaunas. Šiandien man vaisių ir daržovių diena, tai prisipirkau abrikosų, trešnių, arbūzo, bananų.. puotausiu smile.gif Koks tavo meniu?
Atsakyti