Nes būtinai reikia pradėti sportuoti Pirma ir kūnas želė tortą primena, o antra tikiuosi ir svoris greičiau kris, jei ne svoris, bent cm mažės
Nes dabar toookiu vėžlio žingsniu...Aišku džiugu, kai pirmas skaičius ne 7, o 6, bet kad ne tiek daug trūksta, kad vėl į 7 pavirstų
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 02, 15:31)
Prasukdama pažiūrėjau, tai pliusas, kadvietos daug nereikia, galima ir viešbutyje pasportuoti, beeet toks jausmas, kad po to pusvalandžio būčiau lavonas bet reiks pabandyti
QUOTE(Rebutia @ 2015 02 02, 19:36)
Prasukdama pažiūrėjau, tai pliusas, kadvietos daug nereikia, galima ir viešbutyje pasportuoti, beeet toks jausmas, kad po to pusvalandžio būčiau lavonas bet reiks pabandyti
Ryt galėsiu papasakot, koks jausmas na, lavonas gal ir nebūsiu, bet kojoms jau bus gerai šiaip, labai papeasti pratimai ir kas man ypač patiko, bedarant juos nepadūstu, nors niekad nesportavau.
Labas vakaras, damos kaip Jums sekasi maitintis sveikai? Rebutia, sportuoji?
Gėda, bet ne.... Nes į viešbutį grįždavau tik pernakvoti... Nebuvo kada ir pradėti
Sveikutes,
ar kas nors valgote bolivinė balanda kynva? Su kuo ja derinti? Cia labiau kaip angliavandenis kaip suprantu, tai su visokiom darzovem galima valgyti...
ar kas nors valgote bolivinė balanda kynva? Su kuo ja derinti? Cia labiau kaip angliavandenis kaip suprantu, tai su visokiom darzovem galima valgyti...
Sveikos.
Rasicka, aš nė negirdėjus apie tokį dyvą
Kaip sekas kitoms? Aš dar truputis ir pasieksiu jau 75kg. Nebedaug beliks. Tereikia pilvą pastangrint, nu niekaip jis man gražiai mažėt nenori
Rasicka, aš nė negirdėjus apie tokį dyvą
Kaip sekas kitoms? Aš dar truputis ir pasieksiu jau 75kg. Nebedaug beliks. Tereikia pilvą pastangrint, nu niekaip jis man gražiai mažėt nenori
Sveikos, derintojos
Kaip Jums sekas laikytis maitinimo taisyklių?
Kaip Jums sekas laikytis maitinimo taisyklių?
mergaitės, kažkur mačiau tokią spalvotą lentelę apie šią dietą-tokie stulpeliai ir surašyta, ką kokią dieną valgyti..Tikiuosi, suprantamai parašiau*-gal kuri turite ir čia pasidalintumėte...
Labu. Tokios lentelės nemačiau, jei rasit, pasidalinkit ir čia smalsu
Sveikos.
Tylu ramu čia
Ateinu pasidžiaugti pagaliau pasiekiau savo norimus 72kg labai džiaugiuosi beliko nuo pilvo džiaugsmą nusimesti, bet tas tik sportuojant realu
Kaip kitoms sekas?
Tylu ramu čia
Ateinu pasidžiaugti pagaliau pasiekiau savo norimus 72kg labai džiaugiuosi beliko nuo pilvo džiaugsmą nusimesti, bet tas tik sportuojant realu
Kaip kitoms sekas?