Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

Nes būtinai reikia pradėti sportuoti smile.gif Pirma ir kūnas želė tortą primena, o antra tikiuosi ir svoris greičiau kris, jei ne svoris, bent cm mažės ax.gif
Nes dabar toookiu vėžlio žingsniu...Aišku džiugu, kai pirmas skaičius ne 7, o 6, bet kad ne tiek daug trūksta, kad vėl į 7 pavirstų biggrin.gif
Atsakyti
Pradedantiems smile.gif

Man, kaip minėjau, tiko. O vėliau jau galima rinktis ką kitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 02, 15:31)
Pradedantiems smile.gif

Man, kaip minėjau, tiko. O vėliau jau galima rinktis ką kitą smile.gif

Prasukdama pažiūrėjau, tai pliusas, kadvietos daug nereikia, galima ir viešbutyje pasportuoti, beeet biggrin.gif toks jausmas, kad po to pusvalandžio būčiau lavonas biggrin.gif bet reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2015 02 02, 19:36)
Prasukdama pažiūrėjau, tai pliusas, kadvietos daug nereikia, galima ir viešbutyje pasportuoti, beeet biggrin.gif toks jausmas, kad po to pusvalandžio būčiau lavonas biggrin.gif bet reiks pabandyti smile.gif

Ryt galėsiu papasakot, koks jausmas biggrin.gif na, lavonas gal ir nebūsiu, bet kojoms jau bus gerai biggrin.gif šiaip, labai papeasti pratimai ir kas man ypač patiko, bedarant juos nepadūstu, nors niekad nesportavau.
Atsakyti
Labas vakaras, damos smile.gif kaip Jums sekasi maitintis sveikai? smile.gif Rebutia, sportuoji? smile.gif
Atsakyti
blush2.gif Gėda, bet ne.... Nes į viešbutį grįždavau tik pernakvoti... Nebuvo kada ir pradėti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ar kas nors valgote bolivinė balanda kynva? Su kuo ja derinti? Cia labiau kaip angliavandenis kaip suprantu, tai su visokiom darzovem galima valgyti...
Atsakyti
Sveikos.

Rasicka, aš nė negirdėjus apie tokį dyvą smile.gif

Kaip sekas kitoms? Aš dar truputis ir pasieksiu jau 75kg. Nebedaug beliks. Tereikia pilvą pastangrint, nu niekaip jis man gražiai mažėt nenori biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, derintojos smile.gif
Kaip Jums sekas laikytis maitinimo taisyklių? smile.gif
Atsakyti
mergaitės, kažkur mačiau tokią spalvotą lentelę apie šią dietą-tokie stulpeliai ir surašyta, ką kokią dieną valgyti..Tikiuosi, suprantamai parašiau*-gal kuri turite ir čia pasidalintumėte...
Atsakyti
Labu. Tokios lentelės nemačiau, jei rasit, pasidalinkit ir čia smile.gif smalsu smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Tylu ramu čia smile.gif
Ateinu pasidžiaugti smile.gif pagaliau pasiekiau savo norimus 72kg smile.gif labai džiaugiuosi smile.gif beliko nuo pilvo džiaugsmą nusimesti, bet tas tik sportuojant realu smile.gif
Kaip kitoms sekas?
Atsakyti