Labas, lieknosios
Pievagrybiai išvis grybais skaitos? ar čia universalus priedas bet kuriai dienai? Užvedė mane Rebutia su ta pica, tai šiandien kepsiuos, o pievagrybių pusę kameros
Geras klausimas, tikiuosi, nepaaiškės, kad tie pievagrybiai ant picos yra visai ne į temą
Kaip aš norėčiau voveraičių pakepintų su svogūnais ir grietine O jei dar su bulvėm
Kaip aš norėčiau voveraičių pakepintų su svogūnais ir grietine O jei dar su bulvėm
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 16:51)
Juodabagyra, o kaip jūs keičiate baltymų ir vitaminų dienas? kas kelios dienos būna vitaminų. Smalsauju, gal ir man pabandyti kurį laiką taip
Nereikia, jei neina iskesti tarp 3 valgymu, maniskes idejos niekaip nepavyks igyvendint as 3 savaites valgiau ryte miusliai su pienu, vakare vistiena be nieko dabar jau varijuoju. ryte varske su grietine arba kiausinis arba miusliai tie patys (juos siryt pasigaminau ir ispyliau iklozeta kava su pienu tik sulindo) o vakarienei pekino salota su vistiena arba lasisa, viena vakara saltibarscius skiestus su vandeniu valgiau. Zodziu ne kazka bet turejau rimta tiksla ai dar jei labai uzsimanau apelsino siek tiek leidziu Tad skanaukite geriau sia dieta
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 22:56)
Ir vakare man išganymas Troškinti kopūstai
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 23:32)
Klausimas. Kokį blynų receptą žinot be kiaušinių ir pieno? angliavandenių dienai
vanduo ir miltai galvoju o gal sojos pieno galima?
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 23:38)
Picos padas, apdėtas peivagrybiais, pomidorais, paprika Aj ir nusižengiu, padą patepu pomidorų padažu ir kartais dar ant viešaus šiek tiek
pomidoru padazas galimas, geriau tik ne kecupas, o naturalus.
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 29, 11:07)
Labas, lieknosios
Pievagrybiai išvis grybais skaitos? ar čia universalus priedas bet kuriai dienai? Užvedė mane Rebutia su ta pica, tai šiandien kepsiuos, o pievagrybių pusę kameros
pievagrybiai yra salota tinkanti visada prie visko.
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 29, 15:44)
Geras klausimas, tikiuosi, nepaaiškės, kad tie pievagrybiai ant picos yra visai ne į temą
Kaip aš norėčiau voveraičių pakepintų su svogūnais ir grietine. O jei dar su bulvėm
Kaip aš norėčiau voveraičių pakepintų su svogūnais ir grietine. O jei dar su bulvėm
tokia pica tobula o vovieraites ir su grietine ir su bulvem galima, tik ne kartu
Sveikos, maisto derintojos
Vakar pica buvo super, atsigavo siela šiandien vitaminukai valdo Laukia išbandymo savaitgalis. Pirties su šašlais diena. Kaip man nepaslyst... Pamečiau jau 400g, jau prisiverčiau namuos sportuot ( o ne grindų plovimą interpretuot kaip Pilates pratimus )
Linkiu visoms per savaitgalį neišsiderinti ir pirmadienį pasidžiaugti turimais lieknumo rezultatais
Visoms gražių išeiginių
Vakar pica buvo super, atsigavo siela šiandien vitaminukai valdo Laukia išbandymo savaitgalis. Pirties su šašlais diena. Kaip man nepaslyst... Pamečiau jau 400g, jau prisiverčiau namuos sportuot ( o ne grindų plovimą interpretuot kaip Pilates pratimus )
Linkiu visoms per savaitgalį neišsiderinti ir pirmadienį pasidžiaugti turimais lieknumo rezultatais
Visoms gražių išeiginių
Aš vis dar neprisiverčiu namuose sportuoti Bet jau kaupiuosi
Pas mane savaitgalis bus nelabai dietinis Na negaliu aš imti ir atsisakyti močiutės sriubos O ir šiaip, pas tėvus daug pagundų visokių
Pas mane savaitgalis bus nelabai dietinis Na negaliu aš imti ir atsisakyti močiutės sriubos O ir šiaip, pas tėvus daug pagundų visokių
Sveikos jungiuosi pas jus ir as buvau kazkada cia- metas grizti. Ryt baltymai
Sveikos
Gelyte, kiek kg "pamesti" nori?
Vakar labai savimi didžiavausi. Laimė, kad baltyminė diena buvo tai skaniai suvalgiau šašlyko porą gabalėlių ir daug daržovių. Nesusigundžiau naminiais pyragais, kibinais ir užkandžiais
O šiandien man prasidėjo "laužymas" kaip kokiai narkomanei- pietus suvalgiau, bet vistiek alkana buvau, nes norėjos saldaus bet ko. Tai užsidariau kambaryje su Madam, kad virtuvė negundytų. Kažkur skaičiau, kad tai angliavandenių 3-dienė krizė. Ar būna toks dalykas?
Vakarienei suvartojau moliūgų trintos sriubos. Iki miego tik arbata.
Klausimas. Kokiis nors vitaminus naudojat? Ar papildus?
Ar neprivalgėt ko nereikia per savaitgalį? Ryt sveriamės ryte
Vakar labai savimi didžiavausi. Laimė, kad baltyminė diena buvo tai skaniai suvalgiau šašlyko porą gabalėlių ir daug daržovių. Nesusigundžiau naminiais pyragais, kibinais ir užkandžiais
O šiandien man prasidėjo "laužymas" kaip kokiai narkomanei- pietus suvalgiau, bet vistiek alkana buvau, nes norėjos saldaus bet ko. Tai užsidariau kambaryje su Madam, kad virtuvė negundytų. Kažkur skaičiau, kad tai angliavandenių 3-dienė krizė. Ar būna toks dalykas?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 01, 19:20)
Sveikos
Oi daug visu kokiu 30 kg. Sestadieni sveriau 97.7 kg.
Nors savaitgalis buvo nuodėmingas ir prasilenkė su dieta tačiau pliuso svarstyklės neparodė Bet ir minuso stebuklingo nerodė Bet džiaugiuosi ir tuo mažyčiu minusiuku
Galvoju rašytis į lentelę ar ne, kai visą savaitę neišeis valgyti pagal dietos taisykles, nors kiek įmanoma bandysiu
Galvoju rašytis į lentelę ar ne, kai visą savaitę neišeis valgyti pagal dietos taisykles, nors kiek įmanoma bandysiu
Labu
Kol mūsų tiek kukliai, nesirašom tada, o pasiskelbiam viešai
Mano rezultatas- pamestas 1kg. Net nesitiki, bet jaučiuosi lieknesnė ir nebėra amžiais išsipūtusio pilvo
Šiandien dar sportą pakeičiau- iš youtube beginer vaizdo įrašą atsisiunčiau, tai jaučiu malonų kūno tvinksėjimą
Kol mūsų tiek kukliai, nesirašom tada, o pasiskelbiam viešai
Mano rezultatas- pamestas 1kg. Net nesitiki, bet jaučiuosi lieknesnė ir nebėra amžiais išsipūtusio pilvo
Šiandien dar sportą pakeičiau- iš youtube beginer vaizdo įrašą atsisiunčiau, tai jaučiu malonų kūno tvinksėjimą
Kas ten per sportas? Darbe youtube neleidžia, o smalsu Aš vis sau mielo širdžiai nerandu
Pratimai net nežinau, kaip besivadina, ar fitnesu ar kitaip, nuorodą įmesiu vėliau. Ėmiau pradedančiai, tai visai patiko kartoji su žmogum ekrane ir jauties kaip sporto salėj