Ar šaltibarščiai tiktų baltyminei dienai? Kiaušinių sau nedėčiau
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 14:23)
O aš nesikankinu ir geriu Net ir dietinantis aš turiu būt laiminga
as ir neislipciau is lovos ir buciau surugus tad nesikankinu kitas dalykas reikia ziureti i organizma, kava tai tera laikina energijos gavimo priemone, jei nevalgai, nevartoji kavos, organizmas pritruksta energijos ir prasideda bado priepoliai, kuriu metu burnoje atsiranda visai nederantys dalykai ir ypac kiekiai. todel kava megaujuos kasryt
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 14:42)
Receptas pats paprasčiausias
Iš vakaro užmerkti norimą kiekį žirnių, tada juos išvirti, sutrinti į košę ir įpylus porą šaukštų vandens, išmaišyti, formuoti rankomis norimą kepsnį ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės be aliejaus, kitaip jie ištyžta ir gaunas košė pasiskaninau pakepintais vandenėlyje morkom su svogūnu prieskoniai pagal skonį
Grožis grožiu, bet vaikui dar ir mama stabilios psichinės būklės reikalinga, dėl to kavos neatsisakysiu
Papildyta:
Kalba apie mitybą (rusų kalba)
Iš vakaro užmerkti norimą kiekį žirnių, tada juos išvirti, sutrinti į košę ir įpylus porą šaukštų vandens, išmaišyti, formuoti rankomis norimą kepsnį ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės be aliejaus, kitaip jie ištyžta ir gaunas košė pasiskaninau pakepintais vandenėlyje morkom su svogūnu prieskoniai pagal skonį
Grožis grožiu, bet vaikui dar ir mama stabilios psichinės būklės reikalinga, dėl to kavos neatsisakysiu
Papildyta:
Kalba apie mitybą (rusų kalba)
aciu uz receptuka puikus, kai pradesiu ne tik baltymus ir vitaminus vartoti pabandysiu butinai
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 15:38)
Ar šaltibarščiai tiktų baltyminei dienai? Kiaušinių sau nedėčiau
tikrai taip, be kiausiniu ir bulviu puikus patiekalas, tik kefyras gal turetu buti ne saltibarsciu o paprastas, tada didele nauda zarnynui ir bendrai organizmui.
o as apsimatavau save vakar, pasirodo per pilva ir liemeni numeciau po 10 cm, klubus 6 cm, slaunis 3 cm po krutine irgi apie 5 cm negaliu atsidziaugt vyras pasake komplimenta siryt sako sianakt man rodos su svetima moterimi miegojau galvoju kaip suprast sako kazkoki sakaliuka apsikabinau, kauliukus prisiglaudziau aisku cia perdeta, as ne sakalys, bet vistiek malonu kad ne kiaulaite jau apsikabina
QUOTE(Juodabagyra @ 2015 01 28, 15:45)
o as apsimatavau save vakar, pasirodo per pilva ir liemeni numeciau po 10 cm, klubus 6 cm, slaunis 3 cm po krutine irgi apie 5 cm negaliu atsidziaugt vyras pasake komplimenta siryt sako sianakt man rodos su svetima moterimi miegojau galvoju kaip suprast sako kazkoki sakaliuka apsikabinau, kauliukus prisiglaudziau aisku cia perdeta, as ne sakalys, bet vistiek malonu kad ne kiaulaite jau apsikabina
Geri pasiekimai gerai įvertinti šaunuolė
Juodabagyra, o kaip jūs keičiate baltymų ir vitaminų dienas? kas kelios dienos būna vitaminų Smalsauju, gal ir man pabandyti kurį laiką taip
Sunkiausia man vitaminų diena Pusryčiams valgau vaisių asorti, po to seka salotos....Ir vakare man išganymas Troškinti kopūstai Delikatesas Per dieną taip pasiilgstu šilto maisto, kad tiesiog vakaro laukiu
Aš laukiu ryt dienos, kai galėsiu suvalgyt šokolado gabaliuką...
Begaminant sau tuos žirnių pirštelius, atseikėjau dalį ir paruošiau vyrui žirnių su spirgais senai jo tokio laimingo nemačiau kaip vaikas bombonkę gavęs pradėjo džiaugtis mano naujais mytybos įpročiais ne numestas mano kg ar sumažėjęs koks centimetras, bet vistiek taip gera
Begaminant sau tuos žirnių pirštelius, atseikėjau dalį ir paruošiau vyrui žirnių su spirgais senai jo tokio laimingo nemačiau kaip vaikas bombonkę gavęs pradėjo džiaugtis mano naujais mytybos įpročiais ne numestas mano kg ar sumažėjęs koks centimetras, bet vistiek taip gera
O aš sau tik gaminu Tai reik labai paskaičiuoti, kiek tų žirnių reiks Nors išmokau šaldyti Išsiverdu sriubos baltymų dienai, likusią į šaldiklį Dariau trintą žirnių sriubą - likusią vėl į šaldiklį Kartais smagu nors vakarą nieko negaminti, o išsitraukti iš šaldiklio
Rebutia, man tie laikai baigės, kai kameroj vien mano maistai, gamint niekam nereikia dabar man jau ne kameros, o atskiro šaldiklio tokiom atrakcijoms reiktų
Klausimas. Kokį blynų receptą žinot be kiaušinių ir pieno? angliavandenių dienai
Papildyta:
O dėl žirnių- saujos, pusantros tikrai užteks
Klausimas. Kokį blynų receptą žinot be kiaušinių ir pieno? angliavandenių dienai
Papildyta:
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 23:32)
Rebutia, man tie laikai baigės, kai kameroj vien mano maistai, gamint niekam nereikia dabar man jau ne kameros, o atskiro šaldiklio tokiom atrakcijoms reiktų
Papildyta:
Papildyta:
Aš blynų receptų nežinau Man kaifas dieną makaronų pavalgyti, o vakare - balius Picos padas, apdėtas peivagrybiais, pomidorais, paprika Aj ir nusižengiu, padą patepu pomidorų padažu ir kartais dar ant viešaus šiek tiek Bet majonezas nefiguruoja, o tai jau pažanga Ir sūrio nėra, kad ir kaip norėtųsi
O picos padą perki ar pati kepi? Mano kepami visi su mielėm, kiaušiniais ir t.t. netinka tokios
Perkuosi miltus picai Kur bereikia tik su vandeniu ir aliejaus šaukštu sumaišyti Gal ir ne gėris, bet
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 23:05)
Perkuosi miltus picai Kur bereikia tik su vandeniu ir aliejaus šaukštu sumaišyti Gal ir ne gėris, bet
Gudriai