Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

Ar šaltibarščiai tiktų baltyminei dienai? Kiaušinių sau nedėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 14:23)
O aš nesikankinu ir geriu lotuliukas.gif Net ir dietinantis aš turiu būt laiminga

as ir neislipciau is lovos ir buciau surugus tad nesikankinu biggrin.gif kitas dalykas reikia ziureti i organizma, kava tai tera laikina energijos gavimo priemone, jei nevalgai, nevartoji kavos, organizmas pritruksta energijos ir prasideda bado priepoliai, kuriu metu burnoje atsiranda visai nederantys dalykai ir ypac kiekiai. todel kava megaujuos kasryt

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 14:42)
Receptas pats paprasčiausias smile.gif
Iš vakaro užmerkti norimą kiekį žirnių, tada juos išvirti, sutrinti į košę ir įpylus porą šaukštų vandens, išmaišyti, formuoti rankomis norimą kepsnį ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės smile.gif be aliejaus, kitaip jie ištyžta ir gaunas košė smile.gif pasiskaninau pakepintais vandenėlyje morkom su svogūnu  prieskoniai pagal skonį

Grožis grožiu, bet vaikui dar ir mama stabilios psichinės būklės reikalinga, dėl to kavos neatsisakysiu smile.gif
Papildyta:
Kalba apie mitybą (rusų kalba)

aciu uz receptuka thumbup.gif puikus, kai pradesiu ne tik baltymus ir vitaminus vartoti pabandysiu butinai thumbup.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 15:38)
Ar šaltibarščiai tiktų baltyminei dienai? Kiaušinių sau nedėčiau smile.gif

tikrai taip, be kiausiniu ir bulviu puikus patiekalas, tik kefyras gal turetu buti ne saltibarsciu o paprastas, tada didele nauda zarnynui ir bendrai organizmui. thumbup.gif

o as apsimatavau save vakar, pasirodo per pilva ir liemeni numeciau po 10 cm, klubus 6 cm, slaunis 3 cm po krutine irgi apie 5 cm thumbup.gif negaliu atsidziaugt lotuliukas.gif vyras pasake komplimenta siryt blush2.gif sako sianakt man rodos su svetima moterimi miegojau blink.gif galvoju kaip suprast g.gif sako kazkoki sakaliuka apsikabinau, kauliukus prisiglaudziau lotuliukas.gif aisku cia perdeta, as ne sakalys, bet vistiek malonu kad ne kiaulaite jau apsikabina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2015 01 28, 15:45)
o as apsimatavau save vakar, pasirodo per pilva ir liemeni numeciau po 10 cm, klubus 6 cm, slaunis 3 cm po krutine irgi apie 5 cm  thumbup.gif negaliu atsidziaugt lotuliukas.gif vyras pasake komplimenta siryt  blush2.gif sako sianakt man rodos su svetima moterimi miegojau  blink.gif galvoju kaip suprast g.gif sako kazkoki sakaliuka apsikabinau, kauliukus prisiglaudziau  lotuliukas.gif aisku cia perdeta, as ne sakalys, bet vistiek malonu kad ne kiaulaite jau apsikabina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geri pasiekimai gerai įvertinti smile.gif šaunuolė smile.gif
Atsakyti
Juodabagyra, o kaip jūs keičiate baltymų ir vitaminų dienas? smile.gif kas kelios dienos būna vitaminų ax.gif Smalsauju, gal ir man pabandyti kurį laiką taip g.gif
Atsakyti
Sunkiausia man vitaminų diena doh.gif Pusryčiams valgau vaisių asorti, po to seka salotos....Ir vakare man išganymas biggrin.gif Troškinti kopūstai biggrin.gif Delikatesas lotuliukas.gif Per dieną taip pasiilgstu šilto maisto, kad tiesiog vakaro laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš laukiu ryt dienos, kai galėsiu suvalgyt šokolado gabaliuką... smile.gif
Begaminant sau tuos žirnių pirštelius, atseikėjau dalį ir paruošiau vyrui žirnių su spirgais smile.gif senai jo tokio laimingo nemačiau biggrin.gif kaip vaikas bombonkę gavęs smile.gif pradėjo džiaugtis mano naujais mytybos įpročiais smile.gif ne numestas mano kg ar sumažėjęs koks centimetras, bet vistiek taip gera smile.gif
Atsakyti
O aš sau tik gaminu lotuliukas.gif Tai reik labai paskaičiuoti, kiek tų žirnių reiks biggrin.gif Nors išmokau šaldyti biggrin.gif Išsiverdu sriubos baltymų dienai, likusią į šaldiklį smile.gif Dariau trintą žirnių sriubą - likusią vėl į šaldiklį smile.gif Kartais smagu nors vakarą nieko negaminti, o išsitraukti iš šaldiklio biggrin.gif
Atsakyti
Rebutia, man tie laikai baigės, kai kameroj vien mano maistai, gamint niekam nereikia biggrin.gif dabar man jau ne kameros, o atskiro šaldiklio tokiom atrakcijoms reiktų biggrin.gif

Klausimas. Kokį blynų receptą žinot be kiaušinių ir pieno? smile.gif angliavandenių dienai smile.gif
Papildyta:
O dėl žirnių- saujos, pusantros tikrai užteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 23:32)
Rebutia, man tie laikai baigės, kai kameroj vien mano maistai, gamint niekam nereikia biggrin.gif dabar man jau ne kameros, o atskiro šaldiklio tokiom atrakcijoms reiktų biggrin.gif

Klausimas. Kokį blynų receptą žinot be kiaušinių ir pieno? smile.gif angliavandenių dienai smile.gif
Papildyta:
O dėl žirnių- saujos, pusantros tikrai užteks smile.gif

Aš blynų receptų nežinau biggrin.gif Man kaifas dieną makaronų pavalgyti, o vakare - balius biggrin.gif Picos padas, apdėtas peivagrybiais, pomidorais, paprika lotuliukas.gif Aj ir nusižengiu, padą patepu pomidorų padažu ir kartais dar ant viešaus šiek tiek blush2.gif Bet majonezas nefiguruoja, o tai jau pažanga lotuliukas.gif Ir sūrio nėra, kad ir kaip norėtųsi ax.gif
Atsakyti
O picos padą perki ar pati kepi? Mano kepami visi su mielėm, kiaušiniais ir t.t. smile.gif netinka tokios smile.gif
Atsakyti
Perkuosi miltus picai biggrin.gif Kur bereikia tik su vandeniu ir aliejaus šaukštu sumaišyti smile.gif Gal ir ne gėris, bet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 28 sausio 2015 - 23:05
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 23:05)
Perkuosi miltus picai biggrin.gif Kur bereikia tik su vandeniu ir aliejaus šaukštu sumaišyti smile.gif Gal ir ne gėris, bet blush2.gif

Gudriai lotuliukas.gif
Atsakyti